SNOWSERKAN - İstanbul için kar tahminleri (KAR SEVDALILARI)
Sohbet - Muhabbet.... - Baskı Önizleme

+- SNOWSERKAN - İstanbul için kar tahminleri (KAR SEVDALILARI) (https://snowserkan.com.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://snowserkan.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Sohbet -Muhabbet (https://snowserkan.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Konu Başlığı: Sohbet - Muhabbet.... (/showthread.php?tid=42)

Cvp: RE: Sohbet - Muhabbet.... - Snowhits - 12-29-2018

(12-29-2018, 09:26 PM)duman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: o değil de liverpool arsenali napıyo öyle yaa Big Grin

liverpool için de o sene bu sene

premier ligde 92 den beri  şampiyon olamıyorlardı

bu sene  olacaklar  galiba
O sene bu sene  thumbsup

RE: Sohbet - Muhabbet.... - Omer Akcay - 12-30-2018

Herkese iyi geceler. Forumu yeni keşfettim. Serkan Abi, Ahmet Abi, Emin Abi hepinize saygılar. Sizleri görmek şereftir benim için..

Cvp: RE: Sohbet - Muhabbet.... - snowserkan - 12-30-2018

(12-30-2018, 01:22 AM)Omer Akcay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese iyi geceler. Forumu yeni keşfettim. Serkan Abi, Ahmet Abi, Emin Abi hepinize saygılar. Sizleri görmek şereftir benim için..

İyi geceler,

Hoş geldin kardeşim.

Cvp: RE: Sohbet - Muhabbet.... - KardanadamEmin - 12-30-2018

(12-30-2018, 01:22 AM)Omer Akcay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese iyi geceler. Forumu yeni keşfettim. Serkan Abi, Ahmet Abi, Emin Abi hepinize saygılar. Sizleri görmek şereftir benim için..

Aramıza hoşgeldin Ömer...Hala GS limisin?  Ben hala FB liyimde.... Big Grin eye Spiteful Smile thumbsup

Cvp: RE: Sohbet - Muhabbet.... - Omer Akcay - 12-30-2018

(12-30-2018, 03:04 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Aramıza hoşgeldin Ömer...Hala GS limisin?  Ben hala FB liyimde.... Big Grin eye Spiteful Smile thumbsup

Hoşbulduk Emin Abi. Bende renkler değişmez. Bu yıl Fenerbahçe'nin de maçlarını izliyorum iyi sinerji oluyor. Big Grin

Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - samet1929 - 12-30-2018

(12-30-2018, 03:26 PM)Blizzard Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yorumlarım neden siliniyor arkadaş sistem 2 günlük ve kıyılarda cıvık kar bile olmayacak bir sistem çok büyüttünüz bu sistemi yaklaştıkça kestane oldu

Bana veri goster veri. Hangi veriye dayanarak soyluyorsun bunu. Bana goster, yolla resimleri aaaa..

RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - тaяaηтυℓa - 12-30-2018

Ban Ban Ban yap bu vatandaşı. Sİstem bam bam geloo.

Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - Dolunay - 12-30-2018

(12-30-2018, 03:26 PM)Blizzard Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yorumlarım neden siliniyor arkadaş sistem 2 günlük ve kıyılarda cıvık kar bile olmayacak bir sistem çok büyüttünüz bu sistemi yaklaştıkça kestane oldu

Arkadaşım sen ne maksatla üye oldun siteye ? 
Belli de gerçi...

RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - sahinok - 12-30-2018

Kaybol buradan wowcu blizzard.

RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - samet1929 - 12-30-2018

Offf baş ağrısı yapıyorsunuz başka bir şey değil. Ortalama -10 şu anda.. blizZIRT.