SNOWSERKAN - İstanbul için kar tahminleri (KAR SEVDALILARI)
Sohbet - Muhabbet.... - Baskı Önizleme

+- SNOWSERKAN - İstanbul için kar tahminleri (KAR SEVDALILARI) (https://snowserkan.com.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://snowserkan.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Sohbet -Muhabbet (https://snowserkan.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Konu Başlığı: Sohbet - Muhabbet.... (/showthread.php?tid=42)

Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 01-31-2026

Yönetimden bu sohbetlerimizi silmesini rica ediyorum.
anlamayan

RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Mertatakoy - 01-31-2026

En son siteye öğlen girmiştim. Biraz önce tekrar girdim ve 3 sayfa yazıyı görünce , herhalde kar haberleri vardır diye sevindim. Fakat okuduğumda ise sadece tartışma yazıları gördüm..

Burada egoların bi kenara bırakılıp, bizim gibi kar sevdalıların gerçekçi tahminler ile aydınlatılması en büyük arzumuz.

İyi forumlar arkadaşlar

RE: Sohbet - Muhabbet.... - Hasan_iSTANBUL - 01-31-2026

Bu konu ile alakalı yorumları buraya taşıyorum çünkü diğer sayfa bizim KAR yağmasını beklediğimiz özel bir sayfa lütfen ne konuşacaksanız burada konuşun ama şunuda bilin bu konu kapanmalı yoksa Kalpler fındık kabuğunu doldurmayan sebepten dolayı kırılacak bunada hiç gerek yok bilesiniz.

Cvp: RE: Sohbet - Muhabbet.... - AZOR - 01-31-2026

(01-28-2026, 09:09 PM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar. Sitede video paylaşımını hangi formatta yüklememiz gerekiyor. Video yükleyemiyorum, sıkıştırma yapıyorum yine yüklenmiyor. İlla youtube üzerinden mi yüklemek gerekiyor.bilgi verirseniz sevinirim.

Fatih ben videoyu indirdikten sonra örnek veriyorum 
https://convertio.co/tr/mp4-gif/ bu siteden gif çevirip tekrar resim yükleme sitelerinden link alıp yapıştırıyorum yani çok meşakkatli

Cvp: RE: Sohbet - Muhabbet.... - Ftherdem - 02-01-2026

(01-31-2026, 10:31 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-28-2026, 09:09 PM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar. Sitede video paylaşımını hangi formatta yüklememiz gerekiyor. Video yükleyemiyorum, sıkıştırma yapıyorum yine yüklenmiyor. İlla youtube üzerinden mi yüklemek gerekiyor.bilgi verirseniz sevinirim.

Fatih ben videoyu indirdikten sonra örnek veriyorum 
https://convertio.co/tr/mp4-gif/ bu siteden gif çevirip tekrar resim yükleme sitelerinden link alıp yapıştırıyorum yani çok meşakkatli
Eyvallah Erdoğan abi sağolasın.

RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - тaяaηтυℓa - 02-10-2026

Rica ederim sorun hallolduysa sıkıntı yok Emin abim.

Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 02-10-2026

(02-10-2026, 09:14 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rica ederim sorun hallolduysa sıkıntı yok Emin abim.

Halloldu değerli KARdeşim, ilgin için tekrar teşekkürler.. thumbsup

RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - тaяaηтυℓa - 02-14-2026

Azor boşuna heveslenme Emin günlerdir bu gelecek sistemleri söylüyor ama sen bir öyle bir böyle modelcilik yapıyosun yok kış bitti yaz geldi Bülent şen gibi modele göre tahmin yapıyosun. Tamam kar gelecek diyon ama yarım ağızla hep bir endişe hep bir acaba sorusunu soruyosun. Ben taa ayın 2 sinde sistemin doğuşunu müjdelemişim burada da paylaştım benim ikide bir tahminimi değiştirdiğimi gördü mü kimse görmedi 22 23 şubat demişim birkaç gün ileri geri kayabilir bunu da ifade etmişim olay benim için bitmiştir. Modeller günde 4 kez değişmiş ama ben haftalardır bu sistemin arkasındayım seninle eskiden beri tanışırız yedik içtik arkadaşlık yaptık eywallah ama tahmin konusu farklı orada seninle farklı düşünüyorum bunu da evirmeden çevirmeden kıvırmadan burada açıkça ifade ediyorum kimse yanlış anlamasın ben hayatım boyunca işle arkadaşlığı karıştırmadım o başka bu başka tahmin konusunda seni eleştiriyorum kaldı ki Serkan da geçen bu konuda seni eleştirmişti. Sen de beni eleştir hiç gocunmam senin modele göre sürekli farklı tahminler yapman benim açımdan eleştiri konusudur ve eleştirdim adminler de umarım bu mesajı silmezler dostane bir tavsiye ha bu yorumumdan dolayı bana kızabilirsin eywallah der sineye çekerim ama tercih senin tabii sen yine eskisi gibi devam edebilirsin ya da yeni bir yol çizebilirsin de.

RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Erol Bıldırcın - 02-14-2026

Emincigim teşekkürler emeğinize yüreğinize sağlık başarılar diliyorum
Blokaj lı istediğimiz 24 28 Şubat sistemi mız hayırlı olsun
Azor kardeşim buranın ? gülü dür bizi bilgilendiren dir
Burada tahmin yapılır tutar tutmaz hepsinide model sitelerin den elde ediyoruz
Tarantula örümcek adam azor I örümcek ağına alma
Hepimiz burada bir aile yız
SLM lar herkese

RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - тaяaηтυℓa - 02-14-2026

Bıldırcınım Erol kardeşim Azoru mahveden zaten örümcek ağları değil mi? İzlanda örümceğinin ağları yüzünden hareket edemiyor adam paso sitede pinekliyor ben ağlarımı çözdüm Azor hareket etsin diye öylelikle çıktı İskandinavyaya ben olmasan sitede oturacak adamın biletini bile aldım ufacık bir hareketle sistemler geliyor ben olmasam kışı bitirmişti Azor YB si. Yorumum aşırı ironi içerir soğuk içiniz. İçmeden önce iyice çalkalayınız.