SNOWSERKAN - İstanbul için kar tahminleri (KAR SEVDALILARI)
Sohbet - Muhabbet.... - Baskı Önizleme

+- SNOWSERKAN - İstanbul için kar tahminleri (KAR SEVDALILARI) (https://snowserkan.com.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://snowserkan.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Sohbet -Muhabbet (https://snowserkan.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Konu Başlığı: Sohbet - Muhabbet.... (/showthread.php?tid=42)

Cvp: Gönül ne kahve ister ne kahvehane.... - kardelisi - 02-23-2018

forum çok sakin. Kimse bir şey yazmadı mı? yoksa kesinti ile alakalı bir durum var?

Cvp: Gönül ne kahve ister ne kahvehane.... - snowserkan - 02-23-2018

Evet,sakin diyerek bazı dosyaları kurcaladım
Bilmediğin bir şeyi Çok kurcalarsan bozarsın düsturunu unutunca yaşanan durumlar.
Kurcaladım ve bozdum. Smile

Cvp: Gönül ne kahve ister ne kahvehane.... - kardelisi - 02-23-2018

(02-23-2018, 11:59 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet,sakin diyerek bazı dosyaları kurcaladım
Bilmediğin bir şeyi Çok kurcalarsan bozarsın düsturunu unutunca yaşanan durumlar.
Kurcaladım ve bozdum. Smile

düzeldiğine sevindim Serkan Bey;..

Cvp: Gönül ne kahve ister ne kahvehane.... - Reis - 02-23-2018

serkan bey malum siteden ayrilip bu siteyi acmaniz cok güzel oldu.Düsündükce gülesim geliyor siz sistem diyince herkez bır hucum ediyor yamayacak diye.adamlarin beyni sulanmış.sistemi ve kar tahminini algilayamiyorlar beya algilamak istemiyorlar.önce sistem önemli zaman yanaştikca etkileri.benim yaşim 46 bir cok efsane gördük batikaradeniz olarak.Allah ömür verirse daha cok görürüz ve cocuklariminda görmesini isterim.Burada emek vererek tahmin yapan ve bizleri önceden bilgilendiren önce serkan beye ve bütün tahmincilere tesekkür ederim.Biz denizciler icin uzun vade sistem tahmini cok önemli saolsun serkan bey sayesine evelleh haberdar oluyoruz.

Cvp: RE: ŞUBAT-2018 - greenmile - 02-23-2018

(02-23-2018, 12:28 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-23-2018, 12:23 AM)greenmile Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki Serkan abi ne işle meşgulsün? Yaş evli bekar çoluk çocuk? Cidden ben de çok merak ediyorum?

greenmile kardeşim, 47,5 Smile  yaşındayım.

İki çocuğum var yaşları 20'nin üzerinde. 
Özel bir şirkette çalışıyorum.
hem özel hemde şirket Smile
Açıklama için sağol Serkan abi. Allah uzun ,sağlıklı ömürler versin hem sana hem de ailene.

RE: Gönül ne kahve ister ne kahvehane.... - sogukhavasevenadam - 03-01-2018

serkan abi;

konu dışı olduğu için buraya yazıyorum, ben her sene mart 15 gibi kışlık lastiklerimi yazlıklarla değiştiririm, lastikçilerde çok araba oluyor mart sonu nisan başında kalabalığa kalmadan hallediyorum, ancak bu sene soğukların biraz daha devam edeceğini düşünüyorsunuz sanırım, bir zahmet istanbulda arabası olanlar için artık kış lastiklerini çıkarabilirsiniz uyarısı yazabilir misin zamanı gelince Smile

saygılar.

Cvp: Gönül ne kahve ister ne kahvehane.... - taner - 03-02-2018

Serkan bey, Sefa bey, Kar yağışı bey ve Yeşil_deniz bey herkese  merhaba, benim gibi sizleri takip eden forum üyelerinin sizlerle tanışma ve meteorolojik konuların konuşulacağı basit bir organizasyon yapmayı düşünür müsünüz veya böyle bir planınız var mı? (Tabi İstanbul'da olanlar veya gelebilecekler için).

Cvp: Gönül ne kahve ister ne kahvehane.... - zerensefa - 03-02-2018

(03-02-2018, 11:22 AM)taner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey, Sefa bey, Kar yağışı bey ve Yeşil_deniz bey herkese  merhaba, benim gibi sizleri takip eden forum üyelerinin sizlerle tanışma ve meteorolojik konuların konuşulacağı basit bir organizasyon yapmayı düşünür müsünüz veya böyle bir planınız var mı? (Tabi İstanbul'da olanlar veya gelebilecekler için).

Merhaba taner bey.  Rolleyes  Şu anda yeni bir yapılanma içerisinde olduğumuz için henüz böyle bir organizasyon planlamadık ve düşünmüyoruz. Sitenin yöneticisi ve isim babası Serkan abidir. Onun işlerinin çok yoğun olduğunu ve bazen burasıyla bile ilgilenmekte zorlandığını gözlemleyebiliyorum kendi adıma. Ileride Serkan abinin işleri rahatladığı bir zamanda, belki yapılanma sürecini tamamladığımızda ve kendisini böyle bir organizasyona hazır hissettiğinde olabilir diye düşünüyorum. Tabi Serkan abiye bağlıyız dediğim gibi.  Rolleyes

Cvp: RE: Gönül ne kahve ister ne kahvehane.... - zerensefa - 03-02-2018

(03-01-2018, 11:09 AM)sogukhavasevenadam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: serkan abi;

konu dışı olduğu için buraya yazıyorum, ben her sene mart 15 gibi kışlık lastiklerimi yazlıklarla değiştiririm, lastikçilerde çok araba oluyor mart sonu nisan başında kalabalığa kalmadan hallediyorum, ancak bu sene soğukların biraz daha devam edeceğini düşünüyorsunuz sanırım, bir zahmet istanbulda arabası olanlar için artık kış lastiklerini çıkarabilirsiniz uyarısı yazabilir misin zamanı gelince Smile

saygılar.

Serkan abi sanırım sorunuzu fark etmedi. Özel mesaj gondermeyi deneyebilirsiniz efendim.  Rolleyes

Cvp: RE: Gönül ne kahve ister ne kahvehane.... - sogukhavasevenadam - 03-02-2018

(03-02-2018, 02:18 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-01-2018, 11:09 AM)sogukhavasevenadam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: serkan abi;

saygılar.

Serkan abi sanırım sorunuzu fark etmedi. Özel mesaj gondermeyi deneyebilirsiniz efendim.  Rolleyes

çok sorun değil müsait olduğunda yazar diye düşünüyorum şahsi aracı olan herkes faydalansın.

çok teşekkürler ilginize.  Smile