Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - metin19052018 - 02-19-2025
Dudullu burası yıkılıyor.. ben böyle bir kar yağışını 2004 yılında gördüm. Ara sokaklar kaldırımlar tutmaya başladı. ???
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - yarim - 02-19-2025
Çocuklar okuldan eve geldi. Eşim ve ben işten eve döndük. Şimdi elimde çayım dışarıyı izliyorum. Biraz daha birikim yapsın çocuklarla birlikte kardan adam yapmak için bahçeye ineceğiz.
Bu arada baştan beri sistemi takip eden, yorumlayan, analiz eden gece gündüz demeden emek harcayan tüm kardeşlerimize teşekkürü bir borç bilirim.
Şimdi sistemin keyfini çıkarma vaktidir.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - hacimuratt - 02-19-2025
Şu anda Modoko Dudullu Civarındayım.Hakikaten çok ciddi yağıyor.Uzun zamandır böyle yağış görmemiştim.Nasib eden Rabbime Çokk Şükürler olsun
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Nuray - 02-19-2025
Bu kadar yağmaya neden tutmuyor acaba ? Yerler mi sıcak , karlar mı yumuşak eriyip gidiyor
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - karseven_ - 02-19-2025
Serkan Bey in bugünkü yağış için olan öngörüsü tam isabet.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - kral - 02-19-2025
ümraniye gök gürültülü kar trafik kilit kaç cm olduğunu söylemiyim nazar değer
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - karyagar - 02-19-2025

Baştam beri buradan söyleniyor. demiştiniz. Yazık.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Dervis - 02-19-2025
Bu yağışı romanyadan beri takip ediyorum.Çok yavaş hareket ediyordu ve bize indiğinde GFS tarafından yağmur,ECMWF tarafından karla karışık olacağı öngörülüyordu.
Ters köşe vuruverdi...
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 02-19-2025
İkinci parti yağış dalgası şu sıralar etkili olmaya başladı geceye kadar yağış kesilecek yarın yer yer ufak tefek yağış gözüküyor perşembe günü için çok ümitlenmeyin diyeceğim ama bugünkü yağış bile bizim bu kadarını beklemediğimiz yağıştı yarın bu kadar yağarsa cuma ve sonrasını düşünemiyorum bile
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - karcıbaba - 02-19-2025
Arkadaşlar selamlar herkese bu gece istanbulun tamamında saat 22 den sonra yoğun kar olacal denilyor bazı basın kuruluşlarında böyle birşey var mı.teşekkürler
|