SNOWSERKAN - İstanbul için kar tahminleri (KAR SEVDALILARI)
Sohbet - Muhabbet.... - Baskı Önizleme

+- SNOWSERKAN - İstanbul için kar tahminleri (KAR SEVDALILARI) (https://snowserkan.com.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://snowserkan.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Sohbet -Muhabbet (https://snowserkan.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Konu Başlığı: Sohbet - Muhabbet.... (/showthread.php?tid=42)

RE: Sohbet - Muhabbet.... - 3uZgibi - 02-11-2021

Dolunay Hanım tekrar hoşgeldiniz. Sizi bilen biliyor, umarız daha sık ve detaylı paylaşımlarda bulunursunuz.

Cvp: RE: Sohbet - Muhabbet.... - Dolunay - 02-11-2021

(02-11-2021, 12:29 PM)3uZgibi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dolunay Hanım tekrar hoşgeldiniz. Sizi bilen biliyor, umarız daha sık ve detaylı paylaşımlarda bulunursunuz.

Teşekkür ederim,
Elimden geldiğince  love-sevgi

RE: Sohbet - Muhabbet.... - Xooner - 02-11-2021

Dolunay Hanım tekrardan hoşgeldiniz. Yanlış anlaşılma konusunda dün akşam biraz sıkıntılar oldu, sizi de üzdük, biz de üzüldük. Tekrardan kusura bakmayın. Daha sık görüşmek dileğiyle.

Cvp: RE: Sohbet - Muhabbet.... - Dolunay - 02-11-2021

(02-11-2021, 01:14 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dolunay Hanım tekrardan hoşgeldiniz. Yanlış anlaşılma konusunda dün akşam biraz sıkıntılar oldu, sizi de üzdük, biz de üzüldük. Tekrardan kusura bakmayın. Daha sık görüşmek dileğiyle.

Yanlış anlaşılmalar olur soner bey,
Gönüller bir olsun  Bye

RE: Sohbet - Muhabbet.... - snow41 - 02-11-2021

Bu arada bende artik Istanbul kar tahminleri sayfasindan cekildim artik o sayfada ne begeni nede paylasim yapmama karari aldim @KardanadamEmin bey ve @snowserkan bey kusuruma bakmasinlar sessizce takipte kalacagim
Bol karli bol sistemli kislar dilerken gelen sistemin herkese hayirli olmasini dilerim

RE: Sohbet - Muhabbet.... - mirhan - 02-11-2021

Arkadaşlar her sistem de soruyorum tekrar sorayım Smile Smile
Bu sisteme hangisi daha çok yakışır;
Tepsi mi?
Leğen mi?
Poşet mi?

Cevaplarınızı 4 gözle bekliyorum
Big Grin Big Grin

Cvp: Sohbet - Muhabbet.... - AZOR - 02-11-2021

@mirhan benim başka önerim var Big Grin
resim

Cvp: Sohbet - Muhabbet.... - mirhan - 02-11-2021

@AZOR  O da güzel olur  Shok

Bende bundan istiyorum Big Grin Big Grin Big Grin

Atlı kızak Big Grin
resim

Vazgeçtim... hayvanlarımıza böyle kötülükler yapanlar utansın Sad

Cvp: Sohbet - Muhabbet.... - DeMo - 02-11-2021

Çocukluğumuzda, kar yağdığında mahallemizde kurulan pazara ait bu pazar tahtalarını ters çevirip içinde 5-6 kişi binerdik. 

Ön taraftakiler çöker, arkadakiler ayakta.
Akabinde mahallemizin en dik ve uzun yokuşundan aşağıya yallah...  Ski

Müthiş bir eğlenceydi bizim için.. Hey gidi günler.. 

Tabi sonradan "yolu kaymak gibi yaptınız, arabalar çıkamıyor" şeklinde fırça yemişliğimiz çok olmuştur ama güzeldi güzel..   

resim

RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - REALSHADOW - 02-11-2021

bazen acıyorum şu ılıkçı tayfasına en ufak değişiklikte ortalığı karıştırıcı mesajlar atıyorlar sonra veriler düzelince kuyruklarını kıstırıp bacaklarının arasına gidiyorlar. Yazık her seferinde rezil olmaktan da bıkmıyorlar