|
Mert Sistemi Seçkin Fotoğraflar - Baskı Önizleme +- SNOWSERKAN - İstanbul için kar tahminleri (KAR SEVDALILARI) (https://snowserkan.com.tr/forum) +-- Forum: Hava Durumu Tahminleri & Meteorolojik Bilgiler (https://snowserkan.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Videolar-Resimler (https://snowserkan.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=11) +--- Konu Başlığı: Mert Sistemi Seçkin Fotoğraflar (/showthread.php?tid=857) Sayfalar:
1
2
|
Mert Sistemi Seçkin Fotoğraflar - Xooner - 01-24-2021 Değerli dostlar, 16-19 Ocak Mert Sistemi'ni geride bıraktık. Lokal olarak büyük farklılıklar barındıran bir sistem olması nedeniyle yarışma yapmanın mümkün olamadığını İstanbul Sayfasında yazmıştık. Yarışmayı Avcılar, Büyükçekmece gibi kıyı ilçelerimiz dahil her yerde hatırı sayılır miktarda kar yağdığı zamana erteledik. Ancak, paylaşılmış olan o güzel fotoğraflarınızı bir araya getirdik ve arada bir bakıp içimizi açması için hazırladık. Resimleri kimin gönderdiğini ve nereye ait olduğunu yazdık. Her bir sistem için bu tarz resimlerin bir araya toplandığı başlıkları açmayı planlıyoruz. İnşallah bir çok başlık açmak nasip olur Resmi yer almayan arkadaşlardan affımızı rica ediyoruz. Tek tek seçmek oldukça vakit aldı ve hazırlamak zor oldu. Resimlerden birine "ne alaka" diyeceksiniz. O da buranın esprisi olsun @3uZgibi - Bursa ![]() @akınatam - Serdivan Sakarya ![]() @AZOR - Beşiktaş ![]() ![]() ![]() @Burak1980 - Florya ![]() @ ![]() @Eroglu44 - Ümraniye ![]() @Ftherdem - Eyüpsultan ![]() @kardanlemur - Boğaziçi Üniversitesi ![]() @"karlıkış" - Maçka ![]() @Kaya Hamat - Adapazarı ![]() @KMA76 - Maşukiye ![]() ![]() @kral - Üsküdar ![]() ![]() @mirhan - Gaziosmanpaşa ![]() ![]() ![]() ![]() @Mustafa Torun 0834 - Aydos ![]() @scream - Karadeniz Ereğli ![]() @Semih - Serdivan Sakarya ![]() ![]() @sennedjemus - Sancaktepe ![]() @sevimlican1903 - Ataşehir ![]() @Snowmehmett - Karadeniz Ereğli ![]() @utkuk435 - Şile ![]() @zerensefa - Silivri ![]() RE: Mert Sistemi Seçkin Fotoğraflar - zerensefa - 01-24-2021 Gördüğünüz gibi en güzel kar yağışını Silivri almış. En güzel manzaraya sahip fotoğrafı en sona attığı için Soner abiyi ayrıca kınıyorum
RE: Mert Sistemi Seçkin Fotoğraflar - Eroglu44 - 01-24-2021 Fotoğrafıma yer verdiğiniz için teşekkür ederim RE: Mert Sistemi Seçkin Fotoğraflar - Snowtime - 01-24-2021 Maşukiye fotoğrafları başarılı. Tebrikler RE: Mert Sistemi Seçkin Fotoğraflar - Xooner - 01-24-2021 Yazmayı unutmuşum, fotoğraflar üye isim listesinin alfabetik sırasına göre sıralıdır. Özel bir sıralama yer almamaktadır. Özellikle @zerensefa 'ya duyurulur
RE: Mert Sistemi Seçkin Fotoğraflar - Snowsedat - 01-24-2021 Fotoğrafların hepsi birbirinden güzel, insan ayırt etmekte güçlük çekiyor Fakat, yaratıcılık olarak "kma76" arkadaşımızın paylaşmış olduğu 2.fotoğraf(hamak karesi) bence 1. Liği hakediyor. İnanın diğer fotoğraflarda çok güzel herkesin emeğine sağlık Ama o fotoğrafı bi tık önde görüyorum. 2. 3uzgibi 3.eroğlu44 Benim sıralamam
RE: Mert Sistemi Seçkin Fotoğraflar - mirhan - 01-24-2021 Hepsi birbirinden güzel. Albümde bana yer verdiğiniz için teşekkür ederim ![]() Benim attığım fotoğraflardan 4 tanesine yer verilmiş en çok benim fotoğraflarıma yer verilmiş kendimi gönüllerin kazananı ilan ediyorum Şaka bi yana benim için kazanan kişi @zerensefa bey abimiz dir arka bahçesine az kar yağmış en azından moral olur
RE: Mert Sistemi Seçkin Fotoğraflar - snowözgür - 01-24-2021 İSTANBUL UĞURMUMCU MAHALLESİ SEMALARI DRONE ÇEKİMİ ![]() ![]() ![]()
RE: Mert Sistemi Seçkin Fotoğraflar - Ftherdem - 01-24-2021 Bence birinciliği hakeden resim silivriden @zerensefa olmalı. Baktıkça gülüyorum ve gülmek güldürmek çok değerli bir şey. Bu kadar resmin arasına bu resmi koymak kimin aklına geldiyse alkışlar ona. hepinizin emeğine sağlık..
RE: Mert Sistemi Seçkin Fotoğraflar - Burak1980 - 01-24-2021 Hepsi birbirinden güzel ve değerli fotoğraflar .Benim.siralamam aşağıdaki gibidir . 1- Snowmehmett 2- Cengizhan 3-Mirhan ( Sokak lambası temalı ) |