| |
Malesef gfs gece güncellemesindende bir şey çıkmadı.Bu sene sistemlerin ülkemize gelmemesi gibi bir süreç var.Bize özel görünmez bir kalkan sınırlarımızı sarmis gibi.Hayır olsun demekten başka caremiz yok
Yarında takip edeceğiz. Nasipte ne varsa onu alacağız.
Önümüzdeki günler ne getirir, ne götürür beraberce göreceğiz. snowserkan
Yani şimdi beklentimizi karşılamayacak mı:/ yorumlar da hiç iç açıcı değil.. ama yeter artık ya nedir bu lanetimiz
arkadaşlar günaydın; modeller gördüğüm kadarıyla can sıkıcı; hayırlısı diyelim. Mart ayının ilk 15 günü belki bir sistem alabiliriz.
Günaydın malesef tüm modeller bize sistem vermemekte buluştular. Sistemler bu sene bir türlü trakyadan içeri girmediler .Benim şahsi görüşüm bu saatten sonra değişim olmaz. Çok Çok büyük bir efsaneyi kaçırdık. olmayınca olmuyor
(02-20-2018, 08:50 AM)Bursa1963 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günaydın malesef tüm modeller bize sistem vermemekte buluştular. Sistemler trakyadan içerigirmediler tüm sene.Benim şahsi görüşüm bu saatten sonra değişim olmaz. Çok Çok büyük bir efsaneyi kaçırdık. olmayınca olmuyor bence de öyle. takdiri ilahi...
her şeyde bir hayır vardır, araştırdığım ve okuduğum kadarıyla bu soğuk çekirdek çok anormal özelliklere sahipti soğukluk ve büyüklük olarak, 87 kışına sebep olan çekirdek ile benzer özellikleri olduğunu okumuştum araştırdığım takip ettiğim sitelerde, belki doğruca üzerimize gelse çiftçiyi zor durumda bırakacaktı, elbette hepimiz kar delisiyiz ama olumsuzluklara da taktir-i ilahi demek lazım sanırım. bu sene hiç hayal ettiğimiz gibi geçmedi hele ki geçen seneki 6 ocak'ı yaşadıktan sonra. Belki bu sistem istediğimiz gibi olmayacak ama yine de çok önceden bu tarihleri bize bildiren Serkan Bey'e teşekkür ediyorum.
Ben Çarşamba veya Perşembe günü modellerin sistemi vereceğine inanıyorum, sizlerde umudunuzu kaybetmeyin, allah büyük.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Snowsedat, 27 Ziyaretçi |