Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

Herkese bol karlı mutlu yıllar. Bu sistemler silsilesi geçen kışı telafi edecek gibi Smile
  Beğenenler:
  • sahinok

Yeni yılın dünyamıza sevgi barış ve mutluluk getirmesi dileğiyle.
  Beğenenler:
  • snowserkan

Herkese saglik mutluluk ve bol karli bir yil diliyorum arkadaslar.
  Beğenenler:
  • sahinok, snowserkan

Hepsinin ayrı ayrı doğum gününü kutlar sağlıklı uzun bir ömür dilerim. eye

resim

Mutlu sağlıklı güzel bir yıl olsun herkes için tabii ki de bol karlı
  Beğenenler:
  • adakar, snowserkan, ThunderSnow

(Son Düzenleme: 01-02-2019, 01:02 PM, Düzenleyen: adakar.)

Biz kar seviyoruz ama sevmeyenlerden de korkmak lazım :Smile
Herkese mutlu yıllar...

Kardan Adama Yumruk Atıp Kaçtı

Karaman'da, kimliği belirlenemeyen bir kişinin, esnafın yaptığı yaklaşık 2 metre boyundaki kardan adama yumruk atarak parçalaması, güvenlik kamerasına yansıdıGörüntülerde, kardan adamın kafasına yumruk atan saldırganın, 8 dakika sonra tekrar gelerek kardan adamın gövdesini parçalayıp hızla kaçması yer alıyorİş yeri sahibi Ali Gül: "Herhalde kavga edecek kimse bulamayınca kardan adama saldırmış. Kardan adamdan adam olur ama bunlardan olmaz"...

http://www.milliyet.com.tr/kardan-adama-...r-3221325/
AdakaR
  Beğenenler:
  • ersel candan, mehmet karsever, snowserkan

Ilıkçı tayfa hemen iş başına geçmiş erken mesaiye başladılar. Bırakın bu işleri arkanıza yaslanın bekleyin sistemi

(01-02-2019, 10:02 AM)snowfall Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Erteleye erteleye bi hâl olduk bence bu senenin özeti şöyle olacak (istanbul için genelde olduğu gibi) :
Açılış>>>>>Bi cisim yaklaşıyor>>>>> bu olmadı, olsun aaa bakın hemen ardından bi sistem daha göründü modellerde hem de daha iyisi>>>>>>>> aaaaaaaaaaa bu da yan yattı çamura battı>>>>> ama o da ne uff fena geliyor köprü halatlarına dikkat aman allah korusun>>>>>>>>> eeeee şey bu sefer niye gelmedi yaaa hay allah neyse önümüze bakalım, nee nisan mı geldi olsun canım seneye kesin yauuvvv>>>>>Kapanış
Sevgili kardeşim bak defalarca yazdılar burası tahmin sayfası  burada ileriye dönük tahmin yapılır
Burası kimseyi tatmin etmek için kar yağdırılan bir forum sayfası değildir
Takip eden eder etmeyen ilgilenmez o kadar. 
Sen bu yazıyı yazarak tahminde bulunan arkadaşların emeklerine saygısızlık ediyosun
Yapma lütfen !! 
Sizleri biraz empati kurmaya ve emeğe saygı duymaya davet ediyorum.
  Beğenenler:
  • ersel candan, KardanadamEmin, kardelisi, Nuray

(Son Düzenleme: 01-02-2019, 10:26 AM, Düzenleyen: ersel candan.)

(01-02-2019, 10:07 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bırakın bu işleri arkanıza yaslanın bekleyin sistemi

Ahmet bey size tavsiye vermek bana düşmez ama sistem için biraz daha açıklayıcı yazmanız okuyanlar için daha anlamlı olur böyle bir yazı tam olarak ne ne kadar beklediğinizi ifade etmez, örneğin benim arkama yaslanmam için herşeyin oturması lapa lapa karın garanti olması lazım şuan böyle bir durum ''bana göre'' yok ( Dolunay hanım kızmasın Smile ). Sizin beklentiniz farklıdır saygu duyarım.
  Beğenenler:
  • Muratkara34, snowfall

Ironik olan siteyi takip etme nedenimiz olan ve siteye adını veren serkan bey ve emin beyin bu kaotik ortamda birkaç gündür hicbir şey yapmamaları hatta ortalarda bile olmamaları üzücü

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi