Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

(01-02-2019, 12:07 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Esttafurullah Hasan bey siz beni yanlış anladınız bu paylaşımlar çok güzel ve yerinde, bence ecmwf haritası değişecektir, bu yüzden de bana göre nedenini yazma ihtiyacı hissettim

850 Hpa -4 olsa bile 100km Karayel ile - 10 gibi hissettirir. insanları moralini yanlış yere bozmaya yer yok. Laf olsun torba dolsun değil.

(01-02-2019, 12:13 PM)suleymando Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-02-2019, 12:07 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Esttafurullah Hasan bey siz beni yanlış anladınız bu paylaşımlar çok güzel ve yerinde, bence ecmwf haritası değişecektir, bu yüzden de bana göre nedenini yazma ihtiyacı hissettim

850 Hpa -4 olsa bile 100km Karayel ile - 10 gibi hissettirir. insanları moralini yanlış yere bozmaya yer yok. Laf olsun torba dolsun değil.

Öncelikle uslunuza dikkat edin, sonrada tanımadığınız kişiler için kullandığınız kelimelere. Bunlar tamamsa önceki sayfada yazdıklarımı okuyun burada konuştuğumuz hissedilen sıcaklıklar değil, ayrıca karayel de perşembe yok. Bir mesaj atmadan önce , sizden önce yazılanları okuyun ona göre yorum yapınız.
  Beğenenler:
  • Karlardüşer

(01-02-2019, 12:07 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Esttafurullah Hasan bey siz beni yanlış anladınız bu paylaşımlar çok güzel ve yerinde, bence ecmwf haritası değişecektir, bu yüzden de bana göre nedenini yazma ihtiyacı hissettim

Ersel bey gördüğünü yorumluyor, o da istemez mi 40 cm kar demeyi. Sistem kötü gelişmeler yaşarsa moraller de bozulursa bozulur. Gerçekleri duymak daha önemli.

(01-02-2019, 12:16 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Öncelikle uslunuza dikkat edin, sonrada tanımadığınız kişiler için kullandığınız kelimelere. Bunlar tamamsa  önceki sayfada yazdıklarımı okuyun burada konuştuğumuz hissedilen sıcaklıklar değil, ayrıca karayel de perşembe yok. Bir mesaj atmadan önce , sizden önce yazılanları okuyun ona göre yorum yapınız.
Arkadaşlar yapmayın etmeyin benim moralim bozulmadı sadece doğru şeyler öğrenmeye çalışıyorum..  naçizane bir bilgi paylaştım doğru olup olmadığını da bilmiyorum dedim.. belki yanlış bir şey paylaştım..ersel arkadaşımızda doğruyu öğretmeye çalıştı.. hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.. boşverin kar yağar yağmaz herkes gördüğünü bilgisini paylaşmaya çalışıyor bizde nasiplenmeye çalışıyoruz.. sonuç olarak kar yağsın istiyoruz.. hemde çok..

@zerenfsafa tartisma iceren mesajlari silmeniz daha dogru olur sohbet muhabbet kismina girince sadece tartima mesajlari cikiyor ayrica diger basliktan tasindigi icin yazismlar kopuk ve butunlugunu kaybediyor

Ayrica mesaj raporla tusu calismiyor bilginize

Mesajları konuşma düzenini bozmayacak şekilde taşıyorum. Mesajlarınız da ciddi bir tartışma yer almadığı ve iki taraf da yapıcı olduğu için silme gereği duymadım. Smile Forumu gerecek seviyedeki tartışma mesajlarını siliyoruz direk zaten. Butonada hemen bakıyorum mesajınızı gördüm bilgilendirme için teşekkürler.
SUDAN ADAM

(Son Düzenleme: 01-02-2019, 03:15 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Israrla Diyorum ki O Sene Bu Sene!! 7 Sene Kuraklık 7 Sene Bolluk...2012' den Sonra 2019...7 Yıl Bitti Bu Sene Bolluk Senesi İnşAllah....
" Sonra yedi yıllık bir kıtlık dönemi gelecek, önceden biriktirdiğinizin az bir miktarı hariç tamamı yenip bitirilecek." “Sonra bunun ardından insanların yağmura kavuşacağı bir yıl gelecek. O zaman (bol rızka kavuşup) şıra ve yağ sıkacaklar.” Yusuf Suresi 48-49. Kar'da Bolluğun Bir Emaresi Nimetin Bir Tecellisidir...Onun İçin O Sene Bu Sene Smile saygılarımla...Tabi Ki Doğrusunu Allah c.c. Bilir.

Düzenleme:  snowserkan

Mesajınız sohbet-muhabbet bölümüne taşındı.
Bu tarzda yorumların yeri sohbet-muhabbet başlığıdır thumbsup

Katılımınız ve Anlayışınız için teşekkür ederim.

Merhabalar, ben uzun yıllardır malum sitede kar tahminlerini takip ediyorum. O site altüst olunca buraya göç ettik. Sevdik ortamı ama "trol" diye adlandırdığımız bazı kişiler burada da ortamı karıştırmaya çalışıyor. Adminlerden ricam bu kişileri iyi takip edip siteden göndermeleri.

Bakın kar yağmayacak denilebilir. Kar çok yağacak da denilebilir. Ama hiç bir veriyi yorumlamadan ortaya laf atmak bence sitenin mantığına aykırı.

Hürmetler.
  Beğenenler:
  • KMA76

Merhaba,

Bizler sürekli takip ediyoruz, burada bu tür davranışlara izin yok.
  Beğenenler:
  • KMA76

(Son Düzenleme: 01-02-2019, 08:09 PM, Düzenleyen: zerensefa.)

Mikdat hoca efsane oldu kestane diyor malesef
Sanırım beklediğimizi pek göremeyeceğiz hayırlısı...

zerensefa edit: Birilerinden alıntı yaparken lütfen tam metni alıntı yapınız.

resim

Konuyu Okuyanlar:
7 Ziyaretçi