| |
Negatif olumsuz şeyler duyunca canı sıkılıp sinirlenen bir benmiyim acaba ?????
Sonunda geldi çattı karlı günler..
Şimdiden Kolay gelsin herkese.. Site yönetimine bir sorum olacak.. Üye profiline tıkladığımızda üyenin attığı son mesajları görebilme imkanımız var mı ?yada o üyeye ait tüm mesajlara ulaşabilme imkanı?
(01-02-2019, 08:19 PM)OMgrbz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sonunda geldi çattı karlı günler.. (Tüm Yorumlarını Gör) (Tüm Konularını Gör)
(01-02-2019, 08:15 PM)Guriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bilimsel bir tez yazmadığım için bu alıntnın yeterli olduğunu düşünmüştüm. Neden sinirleniyorsunuz bu kadar anlamıyorum. Sizin yaptığınız alıntının kaynağında herhangi bir kestane ifadesi mevcut değil. İnsanların yanlış yönlendirilmemesi ve bilgilendirilmemesi konusunda burada defalarca uyarı yapıldı. Bana yakışmayacağını sonradan fark ettiğim ve düşündüğüm için o editi sildim. Sizi küçük düşürmek için yazılmış bir mesaj değildi kesinlikle, okuduğumda kötü bir anlam çıktığını fark ettim ve sildim. Altında bir art niyet aramanız beni çok üzer. Eğer burada otoriter bir uygulama yapmış olsaydım mesajınızı buraya taşımaz komple silerdim. Size ayıp ettiysem kusura bakmayın. SUDAN ADAM
Bizler efsane kar yagacak demedik.ama efsaneyi kovaladıgımız dogrudur.
Eger baska forumlarda yada sosyal medyada efsane kar yagisi geliyor dendi ise bu twiti orada paylasacaksınız. Ben twitte kestane tabiri kullanıldıgınıda gormedim ustelik. İnsanlarin soylemedigi kelimeleri burada soyluyormus gibi aksettirmenizi anlamiyorum. Forum kurallarimizda ayva,armut,kestane gibi meyva sebze jargonu yasaktir ibaresi mevcut. Bu yasagi isleyen kullanicida cezasini ceker.
Bir Dost rumuzlu üyemizi Özel üye yaptık.
Kendisini Editör veya Moderatör olarakta görmek isteriz.
Poyraz arkadaşımız Yönetim olarak verdiğimiz karar ile artık bizimle beraber sizlere yardımcı olmak adına, kendisi Moderatör olmuştur. Bundan sonra forum ile alakalı her konuda kendisi ile iletişime geçebilirsiniz.
Hayırlı Olsun.... |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 10 Ziyaretçi |