Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

Hayırlı Olsun.
  Beğenenler:
  • Poyraz

(01-04-2019, 11:08 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir Dost rumuzlu üyemizi Özel üye yaptık.
Kendisini Editör veya Moderatör olarakta görmek isteriz.

Teşekkürler Serkan abi. Destek vermeyi isterim.
  Beğenenler:
  • adakar, Poyraz, snowserkan, ThunderSnow

Bir yorum yazdım ama gösterilmedi mesaj uygunsuzluk mu var?

Ne sabahtır bu mavilik, ne akşam!
Uyandırmayın beni, uyanamam.
Kaybolmuş sevdiklerimiz aşkına,
Allah aşkına, gök, deniz aşkına
Yağsın kar üstümüze buram buram…

AMD

Yorumunuzun yeri burası, ben İstanbul sayfasından taşıyorum, siz tekrar paylaşıyorsunuz. Lütfen biraz yardımcı olun.

Yorumunuz burada gözüküyor zaten, üst üste paylaşım yapmanıza gerek yok.

Yarın ve salı günü yağacak kar için fazla ümitlenmeyin. Havada görsel şölen yaratabilir ama yerlerde kar örtüsü oluşmayacak. İstanbul, maalesef 2019 yılında da şanssız.

2016 ve 2017 yıllarında yağan kar çok iyiydi. Üst üste DEK'ler bastırıyordu.

(Son Düzenleme: 01-06-2019, 05:15 PM, Düzenleyen: SnowNow!.)

(01-06-2019, 05:02 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Olsun herkes bu sistemle ilgili düşüncelerini yazsın.
Kurallar dışına çıkmadan tabi

Serkan bey, Bünyamin Sürmeli dek yok, modellerin gösterdiği kadar yağış var demiş. Ne diyorsunuz? Bu arada mesajım neden silinmiş anlamadım. Troll yorumu ile mutsuz yorumlar ayrılamıyor sanırım. Halbuki bir tanesi bas bas bağırıyor.

(Son Düzenleme: 01-06-2019, 05:14 PM, Düzenleyen: ThunderSnow.)

(01-06-2019, 05:10 PM)SnowNow! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-06-2019, 05:02 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Olsun herkes bu sistemle ilgili düşüncelerini yazsın.

Serkan bey, Bünyamin Sürmeli dek yok, modellerin gösterdiği kadar yağış var demiş. Ne diyorsunuz? Bu arada mesajım neden silinmiş anlamadım. Troll yorumu ile mutsuz yorumlar ayırılamıyor sanırım. Halbuki bir tanesi bas bas bağırıyor.

Mesajınızın neden silindiği ortada trol olmanıza gerek yok zaten trol olursanız burada olamazsınız, diğer yazdıklarımı okursanız mesajınızın niye silindiğini anlarsınız. Ayrımı gayet iyi yapıyoruz merak etmeyin siz. Wink

(Son Düzenleme: 01-06-2019, 05:20 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(01-06-2019, 05:10 PM)SnowNow! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Serkan bey, Bünyamin Sürmeli dek yok, modellerin gösterdiği kadar yağış var demiş. Ne diyorsunuz? Bu arada mesajım neden silinmiş anlamadım. Troll yorumu ile mutsuz yorumlar ayrılamıyor sanırım. Halbuki bir tanesi bas bas bağırıyor.

Bünyamin Sürmeli modelci olduğu için bu mesaja bir cevabım olamaz benim. 
Saygı duyarım

Konuyu Okuyanlar:
4 Ziyaretçi