Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

(Son Düzenleme: 01-23-2019, 12:56 PM, Düzenleyen: Antalyaspor1966.)

Antalya ilinde uzun yıllar sonra havaların bu denli yağışlı ve nemli gitmesi en çok sebze üretimini etkiledi. Üretimde baya bi düşüş yaşandı.Geçen sene neden yağmur yağmıyor deniyordu bu sene ise neden fazla yağıyor deniyor Smile

lodos'a sevinen zatlar ! çay içerken balkonlarda lodos yüzünden devrilen semaver yada çaydanlıklar bu arkadaşların bir tarafları yakması nedeniyle, önce kar aramamışlar bulamayınca, hastahane yanık ünetesinde sabahlamışlar. lodos bir nevi bunlarda zarar gördü. gidip geçmiş olsun demek lazım.

Yorum Yapmaktan YoruluYORUM yaşlandım artık meydanı gençlere bırakacağım Bence 8 9 şubat kar değerleri olacak ardından 2. dalga yolda ancak onun tarihi için biraz daha beklemek lazım.
  Beğenenler:
  • Emreitsa, snow41

(Son Düzenleme: 01-30-2019, 05:50 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(01-30-2019, 05:47 PM)Taяaηtυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yorum Yapmaktan YoruluYORUM yaşlandım artık meydanı gençlere bırakacağım Bence 8 9 şubat kar değerleri olacak ardından 2. dalga yolda ancak onun tarihi için biraz daha beklemek lazım.

Biz ölelim o zaman
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin

(01-30-2019, 05:47 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yorum Yapmaktan YoruluYORUM yaşlandım artık meydanı gençlere bırakacağım Bence 8 9 şubat kar değerleri olacak ardından 2. dalga yolda ancak onun tarihi için biraz daha beklemek lazım.

Varmı öyle yumurta kapıya gelince sıvışmak, Spiteful Dash  Burda daha nice ihtiyar delikanlılar var, ayıp olmuyormu? MÜCADELEYE DEVAM, YA HEP YA HİÇ....KAR üstünde dinlenirsin merak etme.... Big Grin eye Spiteful Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, Snowsedat

Kamuyoundan gelen yoğun talep üzerine yorum yapmaktan yorulmaktan vazgeçtim dinleneceğim biraz Smile
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin

(01-30-2019, 05:49 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-30-2019, 05:47 PM)Taяaηtυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yorum Yapmaktan YoruluYORUM yaşlandım artık meydanı gençlere bırakacağım Bence 8 9 şubat kar değerleri olacak ardından 2. dalga yolda ancak onun tarihi için biraz daha beklemek lazım.

Biz ölelim o zaman

Ahahaha....Ahmet, umarım mesajı almıştır.....Serkanı dinlemelisin....varmı öyle 3 köfteye, 5 ekmek... Big Grin eye Spiteful Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980

(01-30-2019, 06:02 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kamuyoundan gelen yoğun talep üzerine yorum yapmaktan yorulmaktan vazgeçtim dinleneceğim biraz Smile

Vatan görevi seni bekliyor, boşver kamuoyunu....Sibirya trenine 5 kalmışken... Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, ersel candan

Haydaaaa şubatın 2. Yarısına mı kaydı şimdi sistem

Ne alakası var?
Serkan hocanın paylaştığı grafik, Şubat 2. yarısının bizim için mevsim normallerinin altında geçeceğini tahmin eden uzun vadeli bir çalışma.

Bu uzun vadeli tahminlerin doğruluk payları yüksektir. O açıdan dikkate değer.
  Beğenenler:
  • Burak1980

Konuyu Okuyanlar:
3 Ziyaretçi