Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

(07-17-2019, 01:45 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kocaeli merkezdeki kütle gebzeye doğru ilerledikçe eriyip bitiyor yagıs yine bize gelemeyecek galiba ???? Serkan bey neden böyle oluyor

Bakın aşağıda 2 m-3000 m arası katmanların Nem durumu mevcut batıda hava oldukça kuru bundan dolayı yağışlar sokulamıyor sokuldukları anda buhar oluyor yağışlar.
yüzbinlerce milyonlarca ton su buhar oluyor. Smile

resim

sanki gebzeden itibaren İstanbul sınırında görünmeyen bir duvar var elbet o duvarı yıkacak bir kütle gelicek belki aksama doğru gelir
  Beğenenler:
  • Burak1980, snowserkan, ThunderSnow

resim

resim

resim
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Ömer18, Poyraz, snow41, ThunderSnow

Rüzgar bayağı kuvvetli ama evet sonunda gebzede yagıs almaya başladı Smile
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Poyraz, snowserkan, ThunderSnow

Çanakkale’den Aydın’a kadar hava parçalı bulutluydu. Bulutluluk oranı en fazla % 50 idi. Aydın’dan Yatağan’a kadar bulutlanma bir hayli arttı. Sırayla resimlerle durumları göstereyim istiyorum.

resim
Burası Yatağan’dan Muğla yönündeki çıkış.

resim
Burası Akyaka’dan Köyceğiz yönüne gidiş.

resim

Burası Köyceğiz

resim

Ve burası da Dalaman-Fethiye yolu. Son 120 kmde sıcaklık maksimum 19 dereceydi ve Köyceğizde şu saate kadar yaklaşık 70 mm yağmur düşmüş görünüyor.

Tahminci arkadaşları tebrik ediyorum. Mgm de wunderground da ventusky da (gfs,icon vs hepsi) bilemediler. Bir tek burada yazıldı çizildi.
Çok zorlandığım ama Temmuz ortasında çok da keyif aldığım bir seyahat, daha doğrusu 120 km oldu Smile Maalesef trafik kazaları çok çok fazlaydı. Şükürler olsun ki tamamı maddi hasarlı görünüyordu. Islak zeminin azizliği diyelim.
Tekrardan teşekkür ediyorum sitemizdeki tüm paylaşımcı ve takipçilere. Sizlerle burası güzel, havalar daha bir keyifli. Saygılar...

Öğle saatlerinden itibaren İzmit ciddi yağmur aldı ve devam ediyor.

Soner kardeşim resimler ve bilgilendirmeler için çok teşekkürler iyi ki varsın.

Sağol Varol.

Burak bey, Avukat kardeşim sana da çok teşekkür ederim.

Burası sizlerle güzel.

Takıldı bu hat resmen yaz günü dek yağışı alıyor
resim

(07-16-2019, 01:48 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
resim

Özellikle yarın Antalya ve çevresi için uyarı verilecektir. Verilmesi lazım.

resim

Saat 22.54 itibariyle Manavgat Orman Sahasına 93 ve Akseki’ye 94 mm yağmur düşmüş durumda. Tebrikler bir kez daha Serkan Hocam  thumbsup

(07-17-2019, 08:03 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Soner kardeşim resimler ve bilgilendirmeler için çok teşekkürler iyi ki varsın.

Sağol Varol.

Burak bey, Avukat kardeşim sana da çok teşekkür ederim.

Burası sizlerle güzel.

Hep birlikte çok güzeliz Smile

Her şey zamanında güzel ancak temmuz ortasında havanın böyle serin ve yağmurlu olması inanılmaz mutlu ediyor beni

Sıcak havalara katlanamıyorum Smile

İyi geceler snowserkan ailesi

Konuyu Okuyanlar:
5 Ziyaretçi