| |
(07-17-2019, 01:45 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kocaeli merkezdeki kütle gebzeye doğru ilerledikçe eriyip bitiyor yagıs yine bize gelemeyecek galiba ???? Serkan bey neden böyle oluyor Bakın aşağıda 2 m-3000 m arası katmanların Nem durumu mevcut batıda hava oldukça kuru bundan dolayı yağışlar sokulamıyor sokuldukları anda buhar oluyor yağışlar. yüzbinlerce milyonlarca ton su buhar oluyor.
sanki gebzeden itibaren İstanbul sınırında görünmeyen bir duvar var elbet o duvarı yıkacak bir kütle gelicek belki aksama doğru gelir
Çanakkale’den Aydın’a kadar hava parçalı bulutluydu. Bulutluluk oranı en fazla % 50 idi. Aydın’dan Yatağan’a kadar bulutlanma bir hayli arttı. Sırayla resimlerle durumları göstereyim istiyorum.
![]() Burası Yatağan’dan Muğla yönündeki çıkış. ![]() Burası Akyaka’dan Köyceğiz yönüne gidiş. ![]() Burası Köyceğiz ![]() Ve burası da Dalaman-Fethiye yolu. Son 120 kmde sıcaklık maksimum 19 dereceydi ve Köyceğizde şu saate kadar yaklaşık 70 mm yağmur düşmüş görünüyor. Tahminci arkadaşları tebrik ediyorum. Mgm de wunderground da ventusky da (gfs,icon vs hepsi) bilemediler. Bir tek burada yazıldı çizildi. Çok zorlandığım ama Temmuz ortasında çok da keyif aldığım bir seyahat, daha doğrusu 120 km oldu Maalesef trafik kazaları çok çok fazlaydı. Şükürler olsun ki tamamı maddi hasarlı görünüyordu. Islak zeminin azizliği diyelim. Tekrardan teşekkür ediyorum sitemizdeki tüm paylaşımcı ve takipçilere. Sizlerle burası güzel, havalar daha bir keyifli. Saygılar...
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, AZOR, Burak1980,
Soner kardeşim resimler ve bilgilendirmeler için çok teşekkürler iyi ki varsın.
Sağol Varol. Burak bey, Avukat kardeşim sana da çok teşekkür ederim. Burası sizlerle güzel.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
(07-17-2019, 08:03 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Soner kardeşim resimler ve bilgilendirmeler için çok teşekkürler iyi ki varsın. Hep birlikte çok güzeliz ![]() Her şey zamanında güzel ancak temmuz ortasında havanın böyle serin ve yağmurlu olması inanılmaz mutlu ediyor beni Sıcak havalara katlanamıyorum ![]() İyi geceler snowserkan ailesi |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 5 Ziyaretçi |