| |
YAVAŞ YAVAŞ toplanın artık hareketlilik başlıyor şu an için yağış yetersiz gibide dursa tarihler yaklaştığında artacaktır
![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Dolunay,
Sistem giderek güzelleşiyor isteyen istediğini söylesin 500 de güzel 850 de güzel. Beklentim 850 hpa 0 ile -5 arası 500 hpa - 22 -25 arası hayırlı olsun inşallah
Bekliyelim... Biraz daha batılarsa,değmen benim gamlı, yaslı gönlüme şarkısını dilime dolamaya hazırım...
ACABA? demekden kendini alamıyor insan.....
Emin Bey ,
Nasıl bir desen böyle Ocak , şubatta gelmez böyle Heyecanlanmamak elde değil
(10-14-2019, 10:15 AM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: umutlu olduğum ay kasım kasım başı yağış ,ay sonuda kar getirecek kadar güçlü bir salınım beklentim var ukranya üzerinden. Ay sonu sistemini söylemiştim , Azorun konumu çok önemli sistemi indierebileceği gibi yatması ile yb etkisinde kalıp yağışı bile kaybedebiliriz. O yüzden takibe devam.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, MaxZero, Poyraz, snow41
Insallah bizler icin olumlu yonde degisim olur
Ama dikkat ediyorum bu sistem 15 gun once gorundugundede bize gelecegi paylasilmisti simdi nerdeyse 1 hafta var gelmesine halen sistem kararliligini surduruyor ama tabi ne kadar etkili olacagi halen belirsiz
(10-11-2019, 06:21 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10-11-2019, 04:20 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugünkü zayıf yagısın ardından yaklaşık 2 hafta sürecek yağışsız bir döneme giriyoruz sıcaklıklar 22 - 25 aralığında olması bekleniyor Serkan bey ayin 10 nunda böyle konuşmustuk ? 10 yagis olmazsa demistiniz ki bugun 11 inci gun yagis olmadi kupayi hakkettim mi ?? |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 6 Ziyaretçi |

ACABA? demekden kendini alamıyor insan.....