| |
Alıntı:Foruma Neredeyse bugün kimse yorum,tahmin yada mesaj atılmayacsktı içim elvermediO kadar acınacak haldeyiz işte. Forumda katılım neredeyse sıfır. Arkadaşların neredeyse hiç biri katılım yapmıyor. Bende bunu anlamıyorum. Kimseye de zorla katılın paylaşın diyemiyorum. Forumun devamlılığı için katılım şarttır. Böyle devam ederse ciddi olarak KAPANACAĞIZ. Ben ise bunun için gün sayıyorum. Sizler ise izlemeye devam edin.
Serkan yazını okuyunca üzüldüm cidden en azından hergün bir iki paylaşım yapılsa bir iki mesaj atılsa site devam eder korona süreci insanların psikolojisini de bozdu herhalde bir de orajlar da olmayınca kimse gelmiyor ama birkaç güne orajlar başlarsa paylaşımlar artar diye düşünüyorum inşallah site kapanmaz.
Kar serverler için normal bir durum yazın malesef tüm sitelerde durum buna benzer. Ama bu kapatmayı gerektirmemeli.
4-5 gün yağışlı periyoda giriyoruz cumartesi özellikle yağışlar etkili
BS1963
Sanırım arkadaşların çoğu bu siteyi kafalarında tek mevsimlik olarak algılıyor.
Bu yüzden kış mevsimi dışında pek katılım göstermiyorlar. Ayrıca ben dahil tahmin başlıklarında paylaşım yapacak bilgisi yok çoğu arkadaşın. Bu yüzden sadece takip ediyorlar. Ama diğer başlıklarda çeşitli konularda katılım gösterilebilir. Şahsen ben kendi adıma daha fazla paylaşım yapmaya çalışacağım.
malesef benim için çok değerli olan bu siteyi tek mevsimlik algılayanlardanım.
Serkan hocanın bahsettiği kapanma kelimesinin yalnızca havanın kapanması ile ilgili olmasını temenni ediyorum. kendimden utandım desem yeridir.
Serkan dostum ilgi çekecek farklı başlıklar konulabilir bu da tıklanmayı artırabilir meteoroloji ile ilgili ilgi çekici olay ve bilgiler paylaşılabilir vs vs. Spor başlığı açılabilir ne bileyim farklı şeyler yani.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, gececi, Hasan_iSTANBUL, kral, MaxZero, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr
Durağan havalarda ne işi var milletin forumda ki istanbulda 365 günün rahat 200 250 günü hava durağan, yağışsız geçer. Ama bu yinede siteyi kapatmak için yeterli ve mantıklı bir sebep değildir.
İyi günler üstadlarim mevsim sadece kıştan ibaret değildir havalarin sicak olmasi takibi birakmayi getirmez yazin gorulecek yagislari ani sicaklik artislarini ruzgar durumu buradaki güzel üstadlarimizdan öğreniyoruz takibe devam üstadlara selam iyi günler dilerim
Bu siteyi mevsimlik algilamiyanlardanim hergunde ugrarim asil boyle sananlar bence tahminci arkadaslar basta siteye adini veren serkan bey 2 gunde bir tahmin ve yorum uapilirsa kacinilmaz son gelecek malesef uzulsekte
Hareketlilik başladı özelikle cumartesi,pazar günleri İstanbul için aksiyon olabilir
Beğenenler:
• adakar, Bluecities, Ekrem14, gececi, Hasan_iSTANBUL, kral, MaxZero, muratg, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 8 Ziyaretçi |