Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

(06-27-2018, 12:15 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi ince taneli dolu demişsin de bize yağmur bile yağmaz bence yine iskalayacak gibi geliyor Big Grin İstanbulun heryerine yağar bize yağmaz Big Grin

Yağar Smile

Bu sabah yine sizin taraflarda yağış vardı sanıyorum.

Bu gün yağışın İstanbul'a giriş kapısı sizin mekan olacak.

Kütleler Karaya çıkışta güç kazanacak dolu ihtimali bundan dolayı var.. thumbsup
  Beğenenler:
  • MaxZero, Ömer18

(06-27-2018, 12:19 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(06-27-2018, 12:15 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi ince taneli dolu demişsin de bize yağmur bile yağmaz bence yine iskalayacak gibi geliyor Big Grin İstanbulun heryerine yağar bize yağmaz Big Grin

Yağar Smile

Bu sabah yine sizin taraflarda yağış vardı sanıyorum.

Bu gün yağışın İstanbul'a giriş kapısı sizin mekan olacak.

Kütleler Karaya çıkışta güç kazanacak dolu ihtimali bundan dolayı var.. thumbsup

Sabah 10 dakika boyunca çok şiddetli yağdı, yağmur olukları bile taştı sonra birden musluk kapanmış gibi tık diye kesildi Big Grin
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • MaxZero, snowserkan

(06-27-2018, 11:22 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(06-27-2018, 11:13 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamün Aleykum, değerli arkadaşlar, havamız genelde kaotik atmosferimiz sayesinde bu aralar bayağı bir kararsızlık sergilemekde. Dün itibarıyla dolu beklentileri herkezde bir tedirginlik yarattı, sosyal medyada bayağı espritüel görüntülerlede karşılaştık. Yağışlar öyle beklenildiği gibi çok güçlü olmasada yinede risk olabilir demekde yarar var, verileri takipteyiz...Saygılar. Smile

Aleykumselam,

Hoşgeldin Dostum.

İstediğin gibi istediğin zaman istediğin şekilde paylaşım yapabilirsin.

kısıt,engel,vs türlü türlü entrikalar'a yer yok..

Keyifli bol tahminli paylaşımlar..

Bu arada paylaşmak istediğin resim,video,twit vs bunların sadece linkini mesaj yazdığın panele bırakman yeterli.

Tekrardan hoş geldin, thumbsup
Çok teşekkürler Serkancım, kısmet bugüneymiş, umarım önümüzdeki sezonda buraları yıkacağız, elele, gönül gönüle KAR SEVDAMIZLA...Sizlerin arasında olduğum için çok mutluyum. Sevgi ve saygılarımla... Smile
  Beğenenler:
  • MaxZero, snowserkan

(06-27-2018, 11:28 AM)sogukhavasevenadam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(06-27-2018, 11:13 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamün Aleykum, değerli arkadaşlar, havamız genelde kaotik atmosferimiz sayesinde bu aralar bayağı bir kararsızlık sergilemekde. Dün itibarıyla dolu beklentileri herkezde bir tedirginlik yarattı, sosyal medyada bayağı espritüel görüntülerlede karşılaştık. Yağışlar öyle beklenildiği gibi çok güçlü olmasada yinede risk olabilir demekde yarar var, verileri takipteyiz...Saygılar. Smile

Emin abi kralsın be müthiş oldu bu hoşgeldin abi valla adını gördüm ya bi gülümsedim kendi kendime çok mutlu oldum.

sen yaz yazabildiğin kadar abi, zevkle okuyalım.

Çok teşekkürler, soğukhavasevenadam, inşaALLAH artık hepbirlikte, mutlu, sağlıklı, başarılarla dolu, BOL KARLI sezonları paylaşmak dileğimdir.Değerli yorumun için sağol, varol.... Smile
  Beğenenler:
  • MaxZero, snowserkan, sogukhavasevenadam

(06-27-2018, 11:37 AM)JET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hoş geldin emin abi yorumunu görmek çok güzel...

Çok teşekkür ederim JET, değerli yorumun için, sağol, varol KARdeşim. Smile
  Beğenenler:
  • MaxZero, snowserkan

(06-27-2018, 12:25 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok teşekkürler Serkancım, kısmet bugüneymiş, umarım önümüzdeki sezonda buraları yıkacağız, elele, gönül gönüle KAR SEVDAMIZLA...Sizlerin arasında olduğum için çok mutluyum. Sevgi ve saygılarımla... Smile

EVEL ALLAH.
Sevdamızla yıkacağız. Hırslarına gönüllü olanlar kaybetmeye mahkumdur.

Seninde söylediğin gibi;

"EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE HEP BİRLİKTE DAHA İYİYE"

Seçim sloganı gibi oldu ama...  Öyle. thumbsup
  Beğenenler:
  • AZOR, KardanadamEmin, MaxZero

(06-27-2018, 11:43 AM)Yeşil_deniz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz Emin bey gözler hep sizi atadı inannın sizi burda görmek çok mutlu etti beni

Çok teşekkür ederim Yeşil- deniz, değerli yorumun için sağol, varol. İnşaALLAH, önümüzdeki sezonda tüm beklentilerimizin gerçekleşeceği bir sezon geçirmemizi diliyorum...sevgi ve saygılarımla. Smile
  Beğenenler:
  • AZOR, MaxZero, snowserkan

(06-27-2018, 11:56 AM)Face2Face Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldin Emin hocam

Çok teşekkür ederim Face2Face, sağol, varol, umarım güzel bir KIŞ SEZONU'nu hepbirlikte yaşarız ve birlikte güzel yarınlara erişiriz. Sevgi ve saygılarımla. Smile
  Beğenenler:
  • MaxZero, snowserkan

(06-27-2018, 12:08 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi evine hoşgeldin Big Grin ya ben sana ulaşmaya çalıştığım hangi foruma girdiysem banladılar beni ya yada üyeliklerimi aktif etmediler halbuki hiç mesajım bile yoktu benim diğer forumlarda öyle sessiz sakin takip ediyordum ben niye böyle oluyor anlamadım. Big Grin Gel bize katıl diyecektim burada gördüğüme çok sevindim seni hoşgeldin tekrardan.

Zerensefa KARdeşim, değerli yorumun için çok teşekkür ederim, sağol, varol, artık aranızdayım, ALLAH'ın izniyle güzellikleri bundan sonra birlikte paylaşacağız. Biraraya gelmek için kısmet bugüneymiş, saygı ve sevgilerimle. Smile
  Beğenenler:
  • AZOR, MaxZero, snowserkan

(06-27-2018, 12:32 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(06-27-2018, 12:25 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok teşekkürler Serkancım, kısmet bugüneymiş, umarım önümüzdeki sezonda buraları yıkacağız, elele, gönül gönüle KAR SEVDAMIZLA...Sizlerin arasında olduğum için çok mutluyum. Sevgi ve saygılarımla... Smile

EVEL ALLAH.
Sevdamızla yıkacağız. Hırslarına gönüllü olanlar kaybetmeye mahkumdur.

Seninde söylediğin gibi;

"EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE HEP BİRLİKTE DAHA İYİYE"

Seçim sloganı gibi oldu ama...  Öyle. thumbsup

Kim ne derse desin, süper oldu, bu artık bizim sloganımız olsun. Hepberaber İYİYE- GÜZELE- SEVDAMIZA kavuşmamız dileklerimizi sürdüreceğiz. Şerefsizlerin, pisliklerin, hainlerin, kalleşlerin olmadığı, ruhlarımızı eşit duygularla paylaştığımız uygar bir dünyaya hepbirlikte ELELE- DİZDİZE- GÖNÜLGÖNÜLE.....inşaALLAH... :heart: Smile Smile
  Beğenenler:
  • MaxZero, mehmet karsever, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
7 Ziyaretçi