| |
(09-24-2020, 06:10 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-24-2020, 05:39 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Abi bazı yerlerde okudum ilk defa duyuyorum. Alçak basınç ile depremin bir ilgisi var mı acaba. Yoksa hurafe mi Twitterda Mustafa Kılıç isimli birisi var, senin dediğin gibi basınç dizilimlerine göre deprem tahmini yapıyor, fay hattı yoktur safsatadır diye belli başlı hipotezleri var. Havadaki basınç değişimleri ile depremin dolaylı yoldan ilgisi olduğunu düşünüyorum ama bu beyfendide dikkat çekmek amacıyla mı yoksa başka sebeplerden mi bilmiyorum fazla uçuyor :D SUDAN ADAM
Deprem denince iki ismi takip etmenizi öneririm, Cenk YALTIRAK ve Ramazan DEMİRTAŞ bu iki profesörün neler yaptığını ve geçmişine bakın bana hak vereceksiniz..
Prof Dr Naci görür Marmara denizini alt üst getirmiş sismik gemiyle marmarayı ve güney doğu Anadolu'yu en iyi bilen bilim adamı
https://twitter.com/nacigorur/status/130...71652?s=09
(09-24-2020, 11:43 PM)Dolunay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-24-2020, 11:34 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Deprem denince iki ismi takip etmenizi öneririm, Cenk YALTIRAK ve Ramazan DEMİRTAŞ bu iki profesörün neler yaptığını ve geçmişine bakın bana hak vereceksiniz.. Bahsettiğiniz kişi bilgileri ve araştırmaları eskilerde kalmış bir insan, ben kötü bilim insanları demiyorum ancak yazdığım hocaları ve çalışmalarını biraz araştırın bana hak vereceksiniz
(09-25-2020, 12:00 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Prof Dr Naci görür Marmara denizini alt üst getirmiş sismik gemiyle marmarayı ve güney doğu Anadolu'yu en iyi bilen bilim adamı Naci GÖRÜR hoca eski marmara fay haritaları üzerindem konuşuyor, yeni çözümlenmiş haritalara sahipmi bir sormak lazım, benim bahsettiğim hocalar hem eski hocalardan genç hemde onlara göre daha teknolojik bir çağda yetişmiş hocalar, ki Cenk hoca sürekli marmara denizi üzerinde çalışmış bir insan, Erdoğan bey, bence dediğim insanların çalışmalarınada bir bakın, ben kimseye kötü demiyorum ancak, bazı insanlar bazı özelliklerikleriyle diğerlerinden ayrılıyorlar...( tabiki sizlerinde görüşüne saygı duyuyorum )
Şahıslar önemli değil , büyük bir deprem yakın gelecekte marmarada olacak sadece zaman meslesi evinizi iş yerinizi okulunuzu imkanınız varsa buna göre seçmeniz ve azından kendinize evde acil durum eşyaları hazırlmanız şuna yapabileceğiniz tek şey.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |