Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Iyi akşamlar. Bu kutlelerin gidişatı neresi? Kaş'ı vuracak gibi duruyor ama işaretledim bölge için risk durumu nedir? Tahmini olan var mı?
Teşekkür ederim.

resim
  Beğenenler:
  • snow41, yunussarac

(Son Düzenleme: 10-28-2020, 10:33 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Sistemin etkileceği bölgeler açık Balkanlardan gelen sistem resmen Marmaraya yarıyor
Toplam yağışlar
Ecmf
https://i.imgyukle.com/2020/10/28/IhrTB0.jpg
Gfs
resim

https://wxcharts.com/gifs/UkYnqjvTey.gif
  Beğenenler:
  • adakar, Ekrem14, Erol Bıldırcın, Poyraz, snow41, yunussarac

resim

marmara denizi uzerinden avrupa yakasina dogru ilerleyen kutleler var
  Beğenenler:
  • Ekrem14, yunussarac

resim

Coştu ki ne coştu Smile

(10-28-2020, 10:40 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Coştu ki ne coştu Smile

Gozunuz aydin darisi bize
  Beğenenler:
  • Poyraz, ThunderSnow, Xooner, yunussarac

(10-28-2020, 10:21 PM)Atmosferikl6 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Iyi akşamlar. Bu kutlelerin gidişatı neresi? Kaş'ı vuracak gibi duruyor ama işaretledim bölge için risk durumu nedir? Tahmini olan var mı?
Teşekkür ederim.

resim

Kusura bakmayin,Başakşehir maçını izliyordum.Gec cevap verebiliyorum,etkileme olasılığı yok.
  Beğenenler:
  • Atmosferikl6, AZOR, snow41

Marmara Denizi'nde kütle oluşumları başladı, bu gece yarısından itibaren, simseklerin dansı olacak.
  Beğenenler:
  • adakar

Kutleler guneyden guzel geliyor ancak yine istanbula yaklastikca eriyip yok oluyor yarim saat once gelen kutlelerde eriyip yok oldu demekki sartlar henuz uygun degil
  Beğenenler:
  • yunussarac

(Son Düzenleme: 10-28-2020, 11:09 PM, Düzenleyen: yunussarac.)

(10-28-2020, 11:07 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kutleler guneyden guzel geliyor ancak yine istanbula yaklastikca eriyip yok oluyor yarim saat once gelen kutlelerde eriyip yok oldu demekki sartlar henuz uygun degil

Sabah ezaniyla beraber, gumburtu kopacak.Simseklerin dansı olacak, İstanbul'da.

(10-28-2020, 10:59 PM)yunussarac Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(10-28-2020, 10:21 PM)Atmosferikl6 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Iyi akşamlar. Bu kutlelerin gidişatı neresi? Kaş'ı vuracak gibi duruyor ama işaretledim bölge için risk durumu nedir? Tahmini olan var mı?
Teşekkür ederim.

Kusura bakmayin,Başakşehir maçını izliyordum.Gec cevap verebiliyorum,etkileme olasılığı yok.

Teşekkürler. Henüz seralarin tamiratı tamamlanmadi onun için spesifik olarak sormak istedim. İllaki yağmur yağacak o bölgeye ama umarım daha hafif kutleler denk gelir.
  Beğenenler:
  • yunussarac

Konuyu Okuyanlar:
9 Ziyaretçi