Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

Çok geçmiş olsun acil şifalar dileriz. Hastalığın seyri ve hissettiklerinizle ilgili bize ara ara bilgi verirseniz çok memnun oluruz. Olası belirtilerle ilgili ilk ağızdan bizi de eğitmiş olursunuz.
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat, ThunderSnow, Xooner

Geçmiş olsun hayırlı şifalar. En hafif şekilde atlatmak nasip olur inşallah.
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat, ThunderSnow

Çok büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallah, en hafif şekilde atlatırsınız umarım...
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

(Son Düzenleme: 11-01-2020, 06:05 PM, Düzenleyen: snow41.)

(11-01-2020, 04:24 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kayınvalidemin rahatsızlığından dolayı 10 gündür  bulunduğum memleketimde covid 19 testi eşimle birlikte benimde pozitif çıktı durumumuz iyi tedaviniz başladı dualarınızı bekliyorum.

AZOR bey siz ve esinize cok buyuk gecmis olsun Allah acil sifalar versin umarim yakin zamanda sagliginiza kavusursunuz su illet viruste bir an once biter artik
  Beğenenler:

(11-01-2020, 04:24 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kayınvalidemin rahatsızlığından dolayı 10 gündür  bulunduğum memleketimde covid 19 testi eşimle birlikte benimde pozitif çıktı durumumuz iyi tedaviniz başladı dualarınızı bekliyorum.

Çok geçmiş olsun Erdoğan kardeşim.

Hanım kardeşimle sana acil şifalar diliyorum.
ALLAH tez zamanda şifanızı verecek inşallah.
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Snowsedat, ThunderSnow

Erdoğan kardeşim Rabbim acil şifalar versin tez vakitte sağlığınıza kavuştursun insaAllah.

Buradan yine güzel haberlerinizi bekliyor olucaz yapabileceğimiz birşey olursa söyleyin lütfen..
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Snowsedat, ThunderSnow

Geçmiş olsun Erdoğan bey. Dualarımız sizinle.

Kardeşim de bir haftadır pozitif ama gayet sağlıklı görünüyor.

Herkesi aynı şekilde etkilemiyor.

Pandemi süresi bir iki yıl daha sürerse bu meret hepimize bulaşacak.

Önemli olan geldiğinde onu güçlü bir bağışıklık ile karşılamak.

Sağlıklı beslenin ve iyi uyuyun.

Sağlıklı günler dilerim.
  Beğenenler:

Geçmiş olsun..
  Beğenenler:
  • AZOR, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

Erdoğan bey size ve eşinize geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
AdakaR
  Beğenenler:

Erdogan bey yeni gordum Allah acil sifalar versin, yasadiklariniz uyarilariniz varsa iyilesince yazarsaniz buradaki arkadaslarada yaedimci olur
  Beğenenler:

Konuyu Okuyanlar:
3 Ziyaretçi