Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bugun sicaklik 17 derece yarin ve cumartesi 20 dereceyi gorebiliriz pazar gunu 17 - 18 derece olduktan sonra pazartesi bulutlanma artiyor sicaklik 10 - 12 lere dusuyor pazartesi aksam saatlerinde yagis geliyor
Sali gunu karadenizin ic kesimleri kky ve kar dogu anadolu sali carsamba karli

(Son Düzenleme: 12-03-2020, 06:25 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Durum vshimr doğru gidiyor bu kış 30 cm kar  sıkıntı yaratır yağmur derman olmaz bu barajlara 1 ay durmadsn yağmuf yağacakki doldursun.
10 günlük kullanımın sonucu
Terkos gölü
resim

Ülkemizde kuraklık hat safada.

resim
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, kral, Poyraz, Snowsedat, ThunderSnow, Ümittt

Şaka gibi ama Akdeniz'de yaklaşık bir haftadır hiç durmadan yağmur yağarken karaya 3-5 mm ya yağdı, ya yağmadı.

Zannediyorum Serkan Bey'in bahsettiği yüksek basıncın etki alanı bizim güney kıyılarımızda son buluyor. Ama ben hayatımda ilk kez böyle bir şey görüyorum ve üzüntü ile kızgınlık karışımı yaşıyorum resmen.

Gözümüzün önünde gün 24 saat neredeyse kesintisiz, sadece yer değiştiren cepheler var, bu cephelerden bitmez tükenmez şimşekler çakıyor ve biz bulutsuz bir gökyüzü ile izlemek zorunda kalıyoruz Sad

Şu yağmurlar karaya düşmüş olsaydı zannediyorum kuraklığı geçtik, taşkın ve selleri konuşuyor olurduk.

Bilimsel açıklamaların dışında bir şeyler düşünmemek elde değil. Hurafelere inanmam ama 2020 hakikaten inançları zorlayan bir yıl oldu, hâlâ da oluyor. Allah sonumuzu hayır etsin...

Pazartesi aksam saatlerinde 2 gunluk yagis geliyor ama o da yetersiz ciliz yagis olacak gibi ayin ikinci yarisi insallah etkili yagislar gelir
  Beğenenler:
  • Burak1980, hacimurat, ThunderSnow, Ümittt

GFS turuncu az olmuş kardeşim kırmızı verseydin
  Beğenenler:
  • Altıgen Buz Kristali, AZOR, Burak1980

Sibirya treni canlı ben trendeyim sizde buyrun Big Grin

Ah be azor emin beyi hatırlattın kulakları çınlasın
  Beğenenler:
  • hacimurat, kral, Snowsedat

Türkiye yuksek basinci diye bir YB turedi  Undecided
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Göksel, hacimurat, Xooner

Gfs ecfs 15 gün sonra ya kar soğuk hava göster se sonrada bize sarı LARI kırmızı gönder se kafayı yer dururduk atmosfer milimetrik oynak heran herşey olabilir 18 şubat 2015 sistemi hiç modül lere yansımadan 3 gün içinde belirdi BİZE ALLAH IN İZNİYLE ÖNCE BOL YAĞMUR LAR LAZIM GERİSİ SERKAN BEYİN DEDİĞİ GİBİ AY SONU SİSTEMİ BİZİ BEKLİYOR KAR KIŞ TİPİ BORA YAKINDA SİNEMALARDA

Konuyu Okuyanlar:
23 Ziyaretçi