| |
(07-27-2018, 08:35 AM)Keremgarip Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese merhaba. Beni tanıyan-tanımayan varsa ben Keremburada (ismim değişecek Aramıza HOŞGELDİN KEREM.Önümüzdeki KIŞ sezonunda hepbirlikte ALLAH'ın izniyle bol KAR lı günlere azim ve sabırla diyelim..( Keremburada)
İsmi lazım değil siteden kurtulan emeğe saygı duyan, bilgiye aç ve kar sevdalısı herkes bu kış inşallah burada bol bol kar resimleri paylaşacağız. Bu vesile ile hoşgeldin dostum.
Ağustos ayı için serin haberlerin yanında yanacağımızı gösteren sitelerde mevcut...Umarım bu tahminler doğru çıkmayacaktır diye düşünmek istiyorum. Veriler bu ara oldukça karışık, geçiş dönemi yaklaşıyor diye herhalde...
https://www.facebook.com/SevereWeatherTu...93338/?t=0
9- 10 Ağustos da güncel GFS 850 Hpa çıktılarında sıcakları modellere yansıtmış, bu haberler hiçde bana göre değil ama ne yaparsınızki hertürlü atmosferik olaylara hobimiz bu. Bu arada CUMANIZ MÜBAREK OLSUN, ALLAH ibadetlerinizi kabul eylesin.
(07-27-2018, 12:09 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 9- 10 Ağustos da güncel GFS 850 Hpa çıktılarında sıcakları modellere yansıtmış, bu haberler hiçde bana göre değil ama ne yaparsınızki hertürlü atmosferik olaylara hobimiz bu. Bu arada CUMANIZ MÜBAREK OLSUN, ALLAH ibadetlerinizi kabul eylesin. ingiltere - izlanda arasına inen İzlanda AB'si Yüzünden modellerin biraz kafası karışmış. AZOR Kuvvetli ve buna müsaade etmeyecektir. Kuzeye yükselerek, blokaj yapacaktır. Ne kadar sıcak olacaksa 3 Ağustos'a kadar olacaktır. 3 Ağustos'tan itibaren Ülkemiz üzerine kuzeyden yine bir kaçak olacaktır. Üst atmosfer de destekliyor. 3-15 Ağustos arasında parti parti kaçaklar mevcut.. <ys>
(07-27-2018, 12:59 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet Serkan, aslında bu tahminler daha aklayatkın, çünkü zaten birkaç gün önceden Ağustosun 9-10 una kuvvetli serinleme veren modeller bugün tam tersi aşırı sıcaklara hükmediyordu, bişeylerin düz gitmediği aşikar...(07-27-2018, 12:09 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 9- 10 Ağustos da güncel GFS 850 Hpa çıktılarında sıcakları modellere yansıtmış, bu haberler hiçde bana göre değil ama ne yaparsınızki hertürlü atmosferik olaylara hobimiz bu. Bu arada CUMANIZ MÜBAREK OLSUN, ALLAH ibadetlerinizi kabul eylesin.
Arkadaşlar, sessiz sessiz denizsuyu sıcaklıkları yükselmeye devam ediyor. Bu demektirki Ağustos ayının ikinci yarısı ve Eylül ayı oldukça sıkıntılı hava olaylarına gebe olabileceği yönünde ifadeler öngörüyor. Sanıyorumki bu dolu hadiseleri, seller, subaskınlarından, yıldırımlardan, şimşeklerden hortumlardan başımızı kaldıramayacak gibiyiz. Heleki bu durum için önümüzdeki KIŞ sezonuna yaşanabilecekler ve olabilecekler konusunda söylenecek neler olabilir, tasavvur bile edemiyorum, umarım zararsız, ziyansız bir sürece şahit oluruz.
https://scontent.fada1-7.fna.fbcdn.net/v...e=5BD3F86F
Bu sene ne kis ne yaz duzgun gitti Emin bey 2018 mevsimsel anlamda cok ilginc gecti geciyor, aralik ayini iple cekiyoruz
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 5 Ziyaretçi |

). Emin abi sağolsun bu siteye üye oldum. Birlikte çok güzel zaman geçireceğiz inşallah.