| |
Thunder snow konu anlaşılmıştır ancak açıklama yapılsın bir daha artı adam sallama % 70 dek gitti diyor ben onu eleştirince mesajım siliniyor. Burada iyi niyet aramam ben kimse kusura bakmasın. O tür mesajlara izin verilirse ben de eleştirimi yaparım nokta. Asıl o tür mesajlara adminler modlar izin vermemeli. Bende adminlik modluk bir sürü şey yaptım neyin ne olduğunu biliyorum . Herkes işini düzgün yapsın neyse Serkan beyle bu hususu özelden konuşacağım bu iş böyle olmayacak demek ki. Bu mesajımı da silme istersen. Bakalım eleştiriye ne kadar açıksınız görelim.
Xooner yazdı (01-16-2021, 01:14 AM)
O kişi tahmin yazıyor. Siz kişiye laf atıyorsunuz. Üyelere laf atmak yasak, tahmin serbest. Ikisi aynı şey değil. Beğenmiyorsanız özelden o kişiye yazın.
(01-16-2021, 01:11 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Thunder snow konu anlaşılmıştır ancak açıklama yapılsın bir daha artı adam sallama % 70 dek gitti diyor ben onu eleştirince mesajım siliniyor. Burada iyi niyet aramam ben kimse kusura bakmasın. O tür mesajlara izin verilirse ben de eleştirimi yaparım nokta. Asıl o tür mesajlara adminler modlar izin vermemeli. Bende adminlik modluk bir sürü şey yaptım neyin ne olduğunu biliyorum . Herkes işini düzgün yapsın neyse Serkan beyle bu hususu özelden konuşacağım bu iş böyle olmayacak demek ki. Bu mesajımı da silme istersen. Bakalım eleştiriye ne kadar açıksınız görelim. Mesajınız burada dursun hatta isterseniz sürekli konu başına ekleyelim, istediğiniz zaman Serkan beyle konuşabilirsiniz, biz ikili tartışmaya kimse girmeyecek diyorsak bir zahmet sizde uyun hiç bir üyeye laf atmayın, bugün bu kadar düşündüğünüz Serkan abiye hakaret edildi o zaman neredeydiniz, sadece kendinizle alakalı konularda mı Serkan beye şikayet ediyorsunuz buyrun edin.
Ne zaman hakaret edilmiş serkan beye haberim olsa herhalde kendisine gereken desteğimi verirdim Serkan bey benim eskiden beri dostum kendisini her platformda desteklemişimdir benim işim sadece forumlarda tahmin yapmak değil başka bir sürü işlerim de var Thunder dostum. Gözden kaçmış olabilir sonuçta. Bu arada ben ilkokul çocukları gibi öğretmenimmm diye ağlayıp arkadaşımı şikayet etmem sadece durumu ifade ederim o kadar.
(01-16-2021, 01:20 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne zaman hakaret edilmiş serkan beye haberim olsa herhalde kendisine gereken desteğimi verirdim Serkan bey benim eskiden beri dostum kendisini her platformda desteklemişimdir benim işim sadece forumlarda tahmin yapmak değil başka bir sürü işlerim de var Thunder dostum. Gözden kaçmış olabilir sonuçta. Bu arada ben ilkokul çocukları gibi öğretmenimmm diye ağlayıp arkadaşımı şikayet etmem sadece durumu ifade ederim o kadar. Valla sevgili tarantula bey tek sizin işiniz yok bizimde tek işimiz burası değil, ama siz işlerinizle uğraşırken biz buraya bakıyoruz, çünkü buraya emek harcıyoruz, buraya sizin gibi haftada bir gelip yazıp çıkmıyoruz, şikayet konusunu açan sizdiniz görüşeceğim diyende sizdiniz Serkan bey geldiğinde buyrun söyleyin.
Şu an yazacağım şey konu ile alaksız ancak bu siteyi nasıl gece moduna alabilirim beyaz ışık gözümü yoruyor.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 5 Ziyaretçi |