| |
Eğer faaliyete geçerse ve 150-200 tl gibi fiyatı olursa Bağcılar'da çatıya veya balkona, hangisi daha iyi olursa oraya kurabilirim.
Kar fotoğrafı yarışmasını Soner bey düzenleyecek aklımızda merak etmeyin
Yaşayanlar, Ölüler, Birde Denizciler Vardır
Yarın akşam aksilik olmazsa yeni bir başlık ile fotoğraflar gelecek. Yarışma düzeni hususundaki açıklama da orada olacak. Gecikme için kusura bakmayın lütfen.
(01-24-2021, 03:15 AM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-23-2021, 09:19 PM)mirhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bizim kar fotoğrafı yarışması vardı noldu o iş bilgilendirme yaparmısınızBen kazancam gibi hissediyorum @mirhan Bende ben kazanırım diye düşünüyodum hakeden kazansın hayırlısı
Şubat başında sistem yok.
14-15 Şubat gibi CANA-VAR var. Önlemleri alın.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Antalyaspor1966, AZOR, bokers36, Burak1980, Captmehmet, duman, Emirsiyahbeyaz, Emre10, Eray, Erol Bıldırcın, Evren, hacimurat, hakancitak, kardelisi, Kartat, kral, mehmet karsever, Mturi, Mustafa Torun 0834, Ömeraydın, Özgür, sahinok, snow41, snowerhan, Snowreis1360, Snowsedat, Snowtime, taboo, ThunderSnow, volkan34tr, Xooner
(01-28-2021, 11:00 AM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sefa merak etme kardeşim, ben burada hiçkimse ile bilek güreşi yapıyor değilim,bu sistem Serkan KARdeşimin olsun, ben gurur duyarım..(01-28-2021, 09:00 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey gunaydin gune yine guzel haber ve paylasimlarla baslamissiniz morluklari ustumuze indirmissiniz 10 - 12 gun daha bekleyelim
(01-28-2021, 11:19 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-28-2021, 11:00 AM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sefa merak etme kardeşim, ben burada hiçkimse ile bilek güreşi yapıyor değilim,bu sistem Serkan KARdeşimin olsun, ben gurur duyarım..(01-28-2021, 09:00 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey gunaydin gune yine guzel haber ve paylasimlarla baslamissiniz morluklari ustumuze indirmissiniz 10 - 12 gun daha bekleyelim Estağfurullah Emin abi, neden laf kondurayım sana. Kasten seni hedef alan herhangi bir davranışta bulunmadım. Neden bir rahatsızlık duyayım senin mesajlarından böyle düşünmen beni çok üzer. Benim senin şahsınla ilgili hiçbir sorunum olmadı benim yanlış anlaşılmış olmam açıkcası üzdü biraz. Bunu dün gelecek sistemle ilgili olumsuz konuştuğum için söylüyorsan o direkt seni hedef alan bir durum değil ki. Sadece forum ahalisinin beklentiye girmemesi için yazdım ben o mesajları. Çünkü sen belki arka planda olanları bilmiyorsun ama bekledikleri sistem gelmediği zaman deliye dönen bir grup var forum içerisinde o an tek amaçları üye olup sağa sola sallamak oluyor. Hakaretler küfürler o mesajların bir çoğu yayınlanmıyor yada siliniyor, dediğim gibi siz onları görmüyorsunuz ama onlarla uğraşan çok ciddi bir moderatör grubu var. Dünde söyledim bazen duygularımız beklentilerinde ötesine geçebiliyor. Yağma ihtimalinin çok düşük olduğu sistemlerde bile şu kadar yağacak dendiği zaman ellerini ovuşturup bekleyen bu orduyla savaşmakta biz yöneticilere düşüyor. Bak bu güne kadar senin yada başka birisinin yapmış olduğu tahmin mesajı ya o öyle yağmaz diyerek silinmedi hiçbir zaman. Sadece karşısında bunun öyle olmadığını gösteren bir tahmin varsa o koyuldu ki yağmama ihtimalininde olduğunu insanlar bilsin diye. Bunu forumu sabote etmek maksadıyla yapanlarda var onlarıda biliyoruz. Ama elimizden geldiğince karşı argümanlarada yer veriyoruz ki denge sağlansın Emin abi. Benim senin şahsınla, tahminlerinde yada varlığında ilgili hiçbir sorunum yok dediğim gibi sakın böyle düşünme, seni kırdıysam da kendi adıma özür dilerim. Ben senin içindeki kar sevdanı biliyorum forumda en çok güzel haber veren sensin. SUDAN ADAM
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |

sistem snowserkan sistemi. Modellerde ipucu bile vermezken tarih ateşledi kendisi sistem başarıyla sonuçlanırsa bu sefer kupaya boğacağız seni Serkan abi