Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Rahat olun, herşey yolunda demekden ben yoruldum, siz sistemi kaçırmakdan yorulmadınız bea.. Smile

Emin bey sistem gelirse İstanbul'a cumartesi mi kar yağmaya başlar yani ayın 13 mü
  Beğenenler:
  • BATU1963

Uzun süreli ülkemize oturacak soğuklar özellikle Marmara'yı 12 gün kadar kar değerlerinde tutacak bu durum 87 den beri görülmemiştiresim

(02-07-2021, 05:38 PM)Sedo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey sistem gelirse İstanbul'a cumartesi mi kar yağmaya başlar yani ayın 13 mü

Muhtemelen Cuma günü akşam saatlerinden itibaren diyelim, son dakika değişimleri sözkonusu olmazsa.. thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, angelusoO, BATU1963, kral, mehmet karsever, Serkofb

Arkadaşlar bu kadar makara yeter, sadede gelirsek, gerçekden çok ciddi ve bir o kadarda uzun sürecek ve adından çok söz ettirecek sistemler adım adım yaklaşıyor, size düşen bu güzel günlerde tüm hazırlıklarınızı tekrar tekrar gözden geçirmenizdir..Sonra kaybedileceklerin telafisi olmayabilir..Bu akşamki ECMWF modelleri sistemleri 1 adım daha yaklaştıracakdır...
resim

Değerli üstad Emin bey öncelikler cevabınız için teşekkür ederim.son olarak birşey daha kusura bakmayın vaktinizi alıyorum.hangi günden sonra  yani tam olarak kaç saat önceden bu sistemler netleşir yani artık kesin  geliyo deriz
  Beğenenler:
  • BATU1963

Bu sistem silsilesi baya baya cepte arkadaşlar, sakın ara sıra bozulur gibi olan modellere takılmayalım. Allahın izniyle haftaya Cumartesi sabahından itibaren buralar coşar Pazar günü fotolar akmaya başlar.
  Beğenenler:
  • BATU1963, Xooner

(02-07-2021, 05:55 PM)Sedo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli üstad Emin bey öncelikler cevabınız için teşekkür ederim.son olarak birşey daha kusura bakmayın vaktinizi alıyorum.hangi günden sonra  yani tam olarak kaç saat önceden bu sistemler netleşir yani artık kesin  geliyo deriz

genelde 3 gün civarıdır.Ama her zaman yanılma payını da düşünmek lazım
  Beğenenler:
  • BATU1963

resim
'' Ilıkçıların kaçışı '' oskar adayı

Karadeniz'in suyu ısınmaya devam etsin Sibirya deklerle karaya vurmaya hazırlanıyor
resim

Konuyu Okuyanlar:
Akın, 62 Ziyaretçi