| |
Ben 4 e kadar nöbetimi tutarım gelirse gelir gelmezse gelmez zaten pazar gününden itibaren bolca kar görücez
yaklaşık 3 yıldır sessiz sedasız tahminci arkadaşları takip ederim pek yazmayı sevmem ama sistemi günler önceden söylemeleri ve arkasında olmalarından dolayı @KardanadamEmin @snowserkan ve diğer arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım başarılarınızın devamını dilerim.
Moderatör arkadaşlar bu mgm verilerinin yada cep telefonundsn alınan bilgilerini başka sayfalara taşımak bu kadar zor olmamalı
Herkese selamlar geçen gün sanırım bir yanlış anlaşılma oldu bu sebepten bu hesabım ban almıştı yöneticimiz @Xooner yanlış anlaşılma sonrası konuyu anlayarak banimi kaldırmış.
Buradan o gün bahsettiğim konuya tekrar açıklık getirmek istedim ''Serkan bey ve emin bey haricindeki kere Faso fiso derken'' Twitter da sürekli gündem olmaya çalışan malûm kişileri hedef almıştım hızlı yazmak için ismini anmadigim @AZOR ve @TARANTULA hocalarımdan ve bu site içerisindeki diğer yorumcu arkadaşlardan özür dilemek istedim. Saygılarımla.
@AZOR
Erdoğan Bey taşımak bazen gecikebiliyor, 24 saat başında beklemek mümkün olamayabiliyor ama elimizden geleni yapıyoruz. @Kardanyollar Hocam anlayışınız ve mesajınız için teşekkür ediyorum. Zannediyorum Azor ve Tarantula Beyler de benimle hemfikirlerdir ve yanlış anlaşılma sorununu çözmüşüzdür.
@Kardanyollar özür dileme erdemini gösterdiğiniz için teşekkür ederim darısı özür dilemeyi bırakın beni engeleyen arkadaşın başına o kendini biliyor
Sırtlanlar basmış yine forumu. Ya karı sevmiyor olabilirsiniz de dalga gecmek veya 10 değil de 5 yağacak diye sevinmek nasıl bi acizliktir valla enteresansınız.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3 Ziyaretçi |