Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

Güzel yağmur yağıyor bu arada
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, SinemSahin

Ben 4 e kadar nöbetimi tutarım gelirse gelir gelmezse gelmez zaten pazar gününden itibaren bolca kar görücez Big Grin
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, SinemSahin

buzlu 

Bu sefer olacak İnşallah Smile

https://medyabar.com/haber/6375588/7-gun...ar-basladi
AdakaR
  Beğenenler:
  • AZOR, BATU1963, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

Karla karışık yağmur 

Bolu 'dan süper CANLI :

https://www.narven.com.tr/tr/kamera
AdakaR
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

yaklaşık 3 yıldır sessiz sedasız tahminci arkadaşları takip ederim pek yazmayı sevmem ama sistemi günler önceden söylemeleri ve arkasında olmalarından dolayı @KardanadamEmin @snowserkan ve diğer arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım başarılarınızın devamını dilerim.
  Beğenenler:
  • adakar, Snowsedat, Xooner

Moderatör arkadaşlar bu mgm verilerinin yada cep telefonundsn alınan bilgilerini başka sayfalara taşımak bu kadar zor olmamalı

Herkese selamlar geçen gün sanırım bir yanlış anlaşılma oldu bu sebepten bu hesabım ban almıştı yöneticimiz @Xooner yanlış anlaşılma sonrası konuyu anlayarak banimi kaldırmış.

Buradan o gün bahsettiğim konuya tekrar açıklık getirmek istedim ''Serkan bey ve emin bey haricindeki kere Faso fiso derken'' Twitter da sürekli gündem olmaya çalışan malûm kişileri hedef almıştım hızlı yazmak için ismini anmadigim @AZOR ve @TARANTULA hocalarımdan ve bu site içerisindeki diğer yorumcu arkadaşlardan özür dilemek istedim.

Saygılarımla.
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, adakar, Burak1980, Snowsedat, Xooner

@AZOR

Erdoğan Bey taşımak bazen gecikebiliyor, 24 saat başında beklemek mümkün olamayabiliyor ama elimizden geleni yapıyoruz.

@Kardanyollar

Hocam anlayışınız ve mesajınız için teşekkür ediyorum. Zannediyorum Azor ve Tarantula Beyler de benimle hemfikirlerdir ve yanlış anlaşılma sorununu çözmüşüzdür.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, Kardanyollar, Snowsedat

@Kardanyollar özür dileme erdemini gösterdiğiniz için teşekkür ederim darısı özür dilemeyi bırakın beni engeleyen arkadaşın başına o kendini biliyor Undecided
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, Kardanyollar

Sırtlanlar basmış yine forumu. Ya karı sevmiyor olabilirsiniz de dalga gecmek veya 10 değil de 5 yağacak diye sevinmek nasıl bi acizliktir valla enteresansınız.
  Beğenenler:
  • KMA76, SnowPoyraz

Konuyu Okuyanlar:
3 Ziyaretçi