| |
Çok doğru Bir tespit ve tutum altına imzamı atarım. Özgürlük olmayan yerde adalet olmaz. Önceki mesajlarımda bende bu önüne gelene Ilıkcılık tabirini yapistirmanin ve bu şekilde sürekli ithamda bulunanların kaos ve dikte alışkanlıklarından yakinmistim. Ağzınıza sağlık.
(02-13-2021, 01:29 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bazen susmak en güzel cevaptır. Susma hakkımı kullanıyorum. Yapmış olabilirsiniz bu konuda size lafım yok ama snowserkan.com'u farklı yapan adaletidir. Bu forumda kar yağacağını gördüğünce yağacak diyip sistem bozduğunda bozuluyor kötüye gidiyor diyecek insanlarda var. Hoş bu tahminciler sevilmiyor forum içinde çünkü isteniyor ki hep iyi haber versinler. Aynı tepkileri başka forumlarda verseniz sorgusuz sualsiz direk banlanırsınız hiçbir yönetici forumdaki bir üye ile konuşup sorunu çözmeye çalışmaz. Örnekleride var gösterebilirim. Edit: Sizi sırf bir tahmininiz yanıldı diye forumda yaşınıza hürmet etmeden ikili tartışmaya girdiğiniz için banlayan forum adminlerinden örnek verebilirim. Tahmininizin tutmasını eleştirmiyorum yanlış anlamayın, yönetici var yönetici var aradakı farkı göstermek istiyorum. SUDAN ADAM
Benim kastım şukufe gibiler ılıkçı trol onlar sistem çöp diyenler verisiz olarak derse o da aynıdır benim için zeren kardeş yoksa bana ne işim olmaz o işlerle
Kendisi mesajı yazdığında forumda online olan bir tane moderatörümüz varmış. O moderatörümüzde mesajda model fotoğrafları ve soru cümlesi olduğu için farkında olmadan onaylamış. Zaten ardından giren ikinci kişi Serkan abi. Oda gerekeni yapmış. Bir moderatörümüz gözden kaçırsa diğeri hemen gerekli işlemi yapıyor zaten. Onun dışında moderatör arkadaşların haklarını hiçbirimiz ödeyemeyiz. Buradaki huzuru sağlayan onlar.
SUDAN ADAM
Sevgili dostlar hepinize merhaba,
Forumun da ki görevimi bugün itibariyle bırakıyorum, Şu yoğun ve stresli olduğum dönemde, forum için daha fazla vakit ayıramayacağım için bu kararı verdim, Gerek iş hayatım gerek özel hayatım, fazlasıyla hareketli son zamanlarda, birde bu stresin üzerine bünye artık daha fazla şeyi kaldıramıyor, Lafı çok fazla uzatmadan, burada hanginizi kırdıysam üzdüysem, hakkınızı helal edin, sadece şunu bilin ben görevimi yaptım, Benim burada bir hakkım geçtiyse hepinize helal olsun, sizlerde hakkınızı helal ederseniz memnun olur ve sevinirim, Kendinize iyi bakın Allaha emanet olun, bol karlı efsanevi sistemleri hak ediyoruz hepimiz umarım bundan sonra ki süreçte hiç bir sıkıntı olmadan gelir bütün sistemler, Selametle.... Yaşayanlar, Ölüler, Birde Denizciler Vardır
@ThunderSnow her ne kadar sizi tanimasamda ayrilmaniza uzuldum umarim sizin icinde hayirlisi olsun hayatta ne karar verirseniz hayirlisi olmasini dilerim
Arkadaşlar konusu geçmişken yazmak istedim son zamanlarda çok fazla yazmıyorum çünkü artık yazdığım her mesajı ayrılıkçı trol gibi ifadeler kullanmak hoşuma gitmiyor bir sistem bozulabilir düzelebilir bunla ilgili bir yazı yazdığınız zaman sen ilikcisin vay efendim kar istemiyorsun gibi yorumlar oluyor bunlara cevap verincede rartisma oluyor bu konuya ozen gosterilirse memnun olurum
@ThunderSnow çogumuz katılımcı olarak burdayız. Hakkımız helal olsun, en önemlisi sizin helal etmeniz. Emeğiniz için teşekkürler tekrar aramızda görmek dileğiyle.
Sonsuza DEK
Teşekkür ederim hepinize, benden yana hakkım helal olsun.
Yaşayanlar, Ölüler, Birde Denizciler Vardır
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3 Ziyaretçi |

korkumdan sohbete yazdım ban man yerim mazallah