| |
Bu kar hastalığı gerçekten bambaşka bir duygu
Hobi olarak Dağcılık ile ilgileniyorum.Bu haftasonu Erciyes dağına zirve tırmanışı yapıp geceyi şiddetli tipi ile çadırlarda geçirdik Ama işte ne olursa olsun insan bıkmıyor dahada bağlanıyorsun
(02-15-2021, 03:56 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-15-2021, 03:42 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Diyagramdan anlayan arkadaşlar size söylüyorum, nasıl bu tablo? neler anlatıyor? Senin yorumlaman dahada doğru olmuş, tebrikler, nikin gibi Kralsın belliki..
(02-15-2021, 04:07 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-15-2021, 03:56 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-15-2021, 03:42 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Diyagramdan anlayan arkadaşlar size söylüyorum, nasıl bu tablo? neler anlatıyor? Buradaki krallar belli onlardan biri de sizsiniz Emin Bey. Sağolun varolun..
Fatih semti lanetli kesin yerde örtü bile yok olmaz olsun böyle semt. Sövülmeyi fazlasıyla hak eden İğrenç semt. Her yer kopuyor burası bir halt yok kahrolası semt.
@тaяaηтυℓa Selamün Aleyküm sen Üsküdar da oturmuyormuydun?Malum seni din öğretmeni diye hatırlıyorum ve akademik bir geçmişin var. Haddim olmayarak birşey hatırlatmak isterim.Fatih geçmişi tarihi ve İslam medeniyeti beşikliği ile İstanbul un nadide ilçelerindendir. Kısacası kaledir. Ben ce bu ilçe için kullanmış olduğun ifadeleri tekrar gözden geçiriver.Sen de bilirsin ki iklim konusu farklı ve nasip işi. Allah a emanet...
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3 Ziyaretçi |