| |
Düşmüşler birbirlerinin derdine yok sen yoktun ben vardım çocukça hareketler bunlar, Ariftarif çıkarsa çil yavrusu gibi dağılırlar merak etmeyin.
Serkan abimiz bu işlerle ilgilenirken portakalda vitaminlerdi ama neyse eğlensinler biraz
(03-02-2021, 09:52 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günaydın.Selamün aleykum, hayırlı sabahlar, Engin bey.. Ben çekilmedim, dün sabah saatlerinde 35 yıldır işletmekde olduğum kasetçi dükkanımın borçlarımdan dolayı icradan satışa çıkarıldığını öğrendim ve moralim haddinden fazla bozuldu..35 yıllık ailemi geçindirdiğim, evlatlarıma baba olma ve onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştığım işyerim, nerdeyse bir evladımda o gibi olan dükkanımı kaybetmenin derin hüzzünü yaşamakdayım..Dilekolay 35 yıldır bilfiil, içinde hayat mücadelesi verdiğim, iyi veya kötü birçok anılarımın yaşanmış olduğu işyerini kaybedeceğimi öğrenmem beni birhayli sarsdı, kara kara bundan sonra ne yapacağımı düşünürken, sizlerle yinede birlikde paylaşımlar yapabilmemin ne kadar güç olacağını sizlerin takdirine bırakıyorum..ALLAH yar ve yardımcım olsun, hepinizi saygıyla selamlıyorum, ALLAH'a emanet olun...
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Dervis, Emre10,
Geçmiş olsun. Allah bir kapıyı kapatır başka kapıyı açar. Her zorluğun arkasından kolaylık gelir. Allah sabır ve kolaylık versin.
@KardanadamEmin Abim Rabbım seni bu zor durumdan tez vakit çıkarsın insaAllah.
Olabildiğim kadar yaninda olmaya çalışıyorum belki maddi değil ama manevi anlamda birşeyler yapmak için uğraşveriyorum oda bir yerde tıkanıyor biliyorsun, düne kadar forumda olmanın kafanı dagiticagini söyledim sürekli ama bu gün sana kal gitme diyemiyorum insanin kafası doluyken derdi derdini aşmışken abi kal da yazılarına devam et demek ne kadar gerçekçi olur bilemiyorum, şunu biliyorsun zaten söylememe gerek yok ama bir telefon kadar uzağındayım bunu bil, temennim dükkanın acik arttirmada satılmamış olsun umarım kendin en azından değerinde satar borçlarını ödersin abi , Rabbım yolunu açık eylesin Allah cc. Cümlemizin Yar ve Yardımcısı Olsun insaAllah.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Eray, KardanadamEmin, mehmet karsever, mirhan, SnowPoyraz, Snowsedat, Xooner
Emin bey ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah en kısa sürede yeni kapı açar İnşallah.
AdakaR
BAŞIMIZ SAĞ OLSUN, RABBIM YARALI ASKERLERIMIZE ACİL ŞİFALAR VERSİN İNSAALLAH..
Bitlis'in Tatvan ilçesindeki helikopter kazasında şehit düşen askerlerimizin kimlikleri belli olmaya başladı. 11 şehidimizin olduğu kazada 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın da şehit olduğu açıklanmıştı. Türkiye'yi yasa boğan haber akşam saatlerinde Bitlis'ten geldi. Bingöl'den havalanan Kara Kuvvetleri'ne ait bir helikopterin Tatvan'da düştüğü açıklandı. Kazada şehit düşen askerlerimizin kimlikleri de belli olmaya başladı. ÖNE ÇIKAN HABERLER Son dakika Bakan Akardan helikopter kazasına ilişkin ilk açıklama: Olumsuz hava şartları nedeniyle meydana geldiği değerlendiriliyor Son dakika! Bakan Akar'dan helikopter kazasına ilişkin ilk açıklama: 'Olumsuz hava şartları nedeniyle meydana geldiği değerlendiriliyor' 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş ŞENTÜRK AYDINYER (49) ANKARA Jandarma İstihbarat Kurmay Albay Şentürk Aydınyer'in (49) şehadet haberi, Ankara'daki evine ulaştı. Şehit Kurmay Albay Şentürk Aydınyer ve eşi Semra Aydınyer'in (49), 20 ve 16 yaşlarında iki kızının olduğu öğrenildi. Kars nüfusuna kayıtlı olan ve 20 senedir Ankara'da yaşadığı belirtilen Şehit Aydınyer'in cenazesinin yarın Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilmesi bekleniyor. ŞÜKRÜ KARADİREK (29) - AFYONKARAHİSAR Helikopter Teknisyen Astsubay Kıdemli Çavuş Şükrü Karadirek'in Afyonkarahisar'daki ailesine şehadet haberi verildi. Şehit Karadirek'in evli ve 5 aylık oğlu olduğu, bir hafta önce de ailesini ziyaret ettiği öğrenildi. HAKAN GÜL (45) - AMASYA Piyade Uzman Çavuş Hakan Gül’ün (45) acı haberi, memleketi Amasya'ya ulaştı. Şehidin cenazesinin Amasya'da toprağa verileceği belirtildi. TAYFUN KUREŞ (36) - ANKARA Evli ve 1 erkek çocuk babası olan Kurmay Pilot Yüzbaşı Tayfun Kureş'in (36) acı haberi memleketi Trabzon'u hüzne boğdu. Şehit Yüzbaşı Kureş'in naaşının ailesinin yaşadığı Ankara'da toprağa verileceği belirtildi. SALİH SARIOĞLU (34) - SAMSUN Şehit olan askerlerden Yüzbaşı Salih Sarıoğlu’nun (34) Samsun’un Bafra ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Evli olan Sarıoğlu’nun cenazesinin Ankara’da toprağa verileceği belirtildi. ÖMER KUMULU (40) - KIRIKKALE Kırıkkale Vali Yardımcısı Ender Faruk Uzunoğlu ve beraberindekiler, 40 yaşındaki Astsubay Kıdemli Üst Çavuş Ömer Umulu'nun şehadet haberini, Çalılıöz Mahallesi'nde oturan baba Muharrem ve anne Hafize Umulu'ya ulaştırdı. Şehit Umulu'nun evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. NAZMİ YILMAZ (28) - KAHRAMANMARAŞ Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar ve Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ile askeri yetkililer, Yılmaz'ın şehadet haberini, Kuşkayası Mahallesi'nde ikamet eden babası Tayfur ile annesi Elif Yılmaz'a ulaştırdı. Şehit Yılmaz'ın evli olup üç ay önce baba olduğu öğrenildi. MEHMET DEMİR KAHRAMANMARAŞ Bakım Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Demir'in acı haberi, Kahramanmaraş'taki baba ocağına ulaştı. Aynı helikopterde şehit olan Mehmet Demir ile Nazmi Yılmaz'ın Kahramanmaraş'ta düzenlenecek törenle toprağa verileceği belirtildi. YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR Tatvan’da kaza kırıma uğrayan helikopterden yaralı olarak kurtulan Binbaşı Alptekin Köprülü ile Yüzbaşı Ender Uzunçakmak'ın tedavilerine Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi'nde devam ediliyor.
Emin bey mesajınızı yeni gördüm.
Allah sabır ve sağlık versin gerisi hallolur evelAllah. Rabb'im bazen bizleri mallarımızdan ve canlarımızdan eksiltmekle imtihan eder. Sabredenlerden olanlar eninde sonunda kazanır. Hayırlı günler
(03-17-2021, 10:30 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey mesajınızı yeni gördüm. ALLAH razı olsun, Engin bey, güzel temennileriniz için.. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3 Ziyaretçi |