| |
Emin bey ne söylesek bos ve havada kalır biliyorum.Allah yardımcınız olsun.Emin olun hic bir şey saglık ve sevdiklerinizden öte deyil.inşallah bir gün bu günlerde gecmıs olur geriye dönüp bir tebessüm kalır.Dua ve saglık ile??
Emin bey çok geçmiş olsun. Her anında imtihan olunan bir hayattayız ve hayat insanı bazen böyle zor sınavlara tabi tutabiliyor. Ancak her zorlukla birlikte bir kolaylık da vardır der Allah. Sistemleri getirmedeki sinerjinizi ve umudunuzu hiç kaybetmeyin bu zor durumda da. Allah muhakkak bir kapı açacaktır. Umarım en kısa sürede açılır o kapı.
(03-17-2021, 02:12 PM)Eray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey çok geçmiş olsun. Her anında imtihan olunan bir hayattayız ve hayat insanı bazen böyle zor sınavlara tabi tutabiliyor. Ancak her zorlukla birlikte bir kolaylık da vardır der Allah. Sistemleri getirmedeki sinerjinizi ve umudunuzu hiç kaybetmeyin bu zor durumda da. Allah muhakkak bir kapı açacaktır. Umarım en kısa sürede açılır o kapı. ALLAH razı olsun, olumlu ve anlaşılır düşünceleriniz için...
(03-17-2021, 01:44 PM)Akın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey ne söylesek bos ve havada kalır biliyorum.Allah yardımcınız olsun.Emin olun hic bir şey saglık ve sevdiklerinizden öte deyil.inşallah bir gün bu günlerde gecmıs olur geriye dönüp bir tebessüm kalır.Dua ve saglık ile?? Sağol KARdeşim, güzel dileklerin için tşkler..
Ülkemiz malesef çok büyük sıkıntılar yaşıyor, Emin bey Allah yardımcınız olsun konuyu daha önce yazmıştınız umarım bundan sonra daha güzel günler gelir umudunuzu kaybetmeyin.
Emin bey merhaba nasılsıniz.
Kac zamandır size yazmayi düşündüm ama bir türlü klavyeye elim gitmedi. Sizin gibi güzel sinerji dolu bir insanın yaşadığı çöküş beni gerçekten üzdü. Cok geçmiş olsun dileklerimle saglikla kalmanızı temenni ederim. Ben maddi manevi zorluklar yaşadığımda Hızır aleyhiselam kapımı çalmıştır. Sizede güzel günler yakın olur inşallah. Size ve ailenize mutlu sağlıklı huzurlu yarınlar diliyorum. Saygılarımla Hakan
Snow serkan ve tüm forumda emeyi gecenlere bizleri önceden bilgilendirdiğiniz icin teşekkürlerimi bir borc bilirim.Hepinizden Allah razı olsun.Günümüzde artık metorolojik hadiselerin dahada önem kazanması ve coğu sektörün hava olaylarına göre kendini şekillendirdiğini görmekteyiz.Bizler ne kadar kar sevdalısı olsakta.Artık meterolojik hadiseler gün gectikce herkesin hayatına ve coğu sektörün yatırımına kadar ilgilendiriyor bunları cevremden görüyor ve artık sıkı takip ettiklerinin farkındayım.Görünen oki gelecek kışlar ve hava olayları artık günlük hayatımıza damgasını vuracak gibi.Buranın ve serkan beyin sıkı takipcisi olarak bunları anlaya biliyoruz.Burayı takip eden yeni üye arkadaslar buranın kıymetini bilsinler ve burayı elmas madeni gibi görsünler.uzun vade tahminlerde hicbir yerde bulamayacakları tahmin ve verileri buradan ilk snow serkan takipcilerinin haberdar olduklarını ve olacaklarını unutmasınlar.Bu yazım serkan bey ve tüm tahmincilere ictenlikle teşekkür yazımdır emeyinize saglık Allah sizlerden razı olsun.????
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 9 Ziyaretçi |