| |
(09-26-2021, 01:04 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hasancığım çok geçmiş olsun kardeşim. Serkan abi cok teşekkür ederim güzel dileklerin için, alerji hastalığımdan dolayı aşının yan etkilerini düşünerek olmaktan korkuyordum açıkçası ama şimdi keşke olsaydim diyorum ama iş işten geçti malesef tabiki ama olmayanlar varsa olmalarını siddetle tavsiye ediyorum, kendiniz icin olmasada sevdikleriniz icin asinizi olun diyorum.
Hasan bey büyük geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin, beterinden korusun. Sizi tekrar görmek güzel. İnşallah tüm dostlarla güzel bir kış geçirmek nasib olur. Selamlar...
AdakaR
(09-26-2021, 01:25 PM)adakar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hasan bey büyük geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin, beterinden korusun. Sizi tekrar görmek güzel. İnşallah tüm dostlarla güzel bir kış geçirmek nasib olur. Selamlar... Degerli dostum güzel dileklerin icin cok teşekkür ederim, burada sizlerle tekar beraber olmak çok güzel eksik olmayın inşaAllah.
(09-26-2021, 12:53 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese hayırlı pazarlar sevgili dostlar, uzun süredir gördüğüm covid rahatsızlığımdan dolayı aranızda yoktum ağır geçirdiğim bu illet hastalıktan şükürler olsun ki bir kac gündür etkileri devam etsede yataktan kalkmanın mutluluğunu yaşıyorum, doktorun demesi daha 1 ay daha etkileri devam edeceği ama hamdolsun ölümü beklerken yeniden doğmanın hissinin inanın tarifi bile olmuyor. @Hasan_iSTANBUL büyük geçmiş olsun. Allah sizi sevdiklerinize bağışlamış, tez zamanda eski halinize dönersiniz inşallah...
Çok geçmiş olsun Hasan bey Allah bir daha göstermesin hiçbirimize
Sizde bu vesileyle aşının ne derece önemli olduğunu gösterdiniz aşı olup hastalığı geçiren insanlar var yakınımda gerçekten aşı çok etkili çok hafif geçiriyorlar. Sizde İnşallah hastalığın etkilerinide bir an önce atlatırsınız.
(09-26-2021, 02:31 PM)3uZgibi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-26-2021, 12:53 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese hayırlı pazarlar sevgili dostlar, uzun süredir gördüğüm covid rahatsızlığımdan dolayı aranızda yoktum ağır geçirdiğim bu illet hastalıktan şükürler olsun ki bir kac gündür etkileri devam etsede yataktan kalkmanın mutluluğunu yaşıyorum, doktorun demesi daha 1 ay daha etkileri devam edeceği ama hamdolsun ölümü beklerken yeniden doğmanın hissinin inanın tarifi bile olmuyor. Allah razı olsun kardeşim eksik olmayın inşaAllah
(09-26-2021, 02:36 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok geçmiş olsun Hasan bey Allah bir daha göstermesin hiçbirimize Erdoğan bey kardeşim teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, aşı dediğiniz gibi gerçekten önemli ben asi karşıtı değildim fakat alerjim olduğundan sadece çekincem vardı nasip böyleymiş bunuda yasamak varmış şu hayatta demekki Rabbim kimseye yaşatmasın inşaAllah. Sebepsiz yere aşı olmayan kardeslerimizede de tavsiyem aşı olmaları ben zor atlattim hâlâ daha çocuk gibi yürüyorum siz bu duruma düşmeyin sevgili dostlar.
@Hasan_iSTANBUL cok gecmis olsun Allah bir daha boyle kotu gunler gostermesin insallah cok yakin zamanda eski sagliginiza kavusursunuz Herkese saglikli gunler dilerken
Herkes asi dahi olsa yinede maske mesafe tedbirlerine uysun asi oldum birsey olmaz dusunceside olmasin evet belki asili kisilerin cogu bu hastaligi hafif atlatiyor olabilir ama bu korana illeti tamamen bitmeden kimse tedbirleri bosvermesin tekrardan buyuk gecmis olsun
(09-26-2021, 04:48 PM)Burak1980 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gecmis olsun @Hasan_iSTANBUL ustadim . Allah bir daha gostermesin . Burak kardeşim teşekkür ederim Rabbim cemi cümlesine yasatmasin inşaAllah. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 8 Ziyaretçi |