| |
Serkan hocam iyi akşamlar,
Haziran 20-24 arası Izmir/Gümüldür'den tatil rezervasyonu yaptırmıştım. Ancak bu gidişat beni bir KARSEVER olarak korkutmaya başladı, Tam tatil zamanlarimda Izmir Gümüldür'de hava sicak olmaz, serin olur, deniz suyu isinmamiş olur diye. Sizin yorumunuz nedir, bu tedirginliğe devam mı etmeliyim ? Bu tarihlerde o tarafta hava nasil olur, şimdiden teşekkür ederim.
(05-10-2022, 09:41 PM)SnowLove34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam iyi akşamlar, Size de iyi akşamlar. Söylediğiniz tarihler için tedirgin olmanıza gerek yok. Hava gayet sıcak, Deniz suyu da gayet sıcak olacaktır. Ancak belirttiğiniz tarihlere yağışın olup olmayacağı şu an için koca bir bilinmez. 2 Hafta öncesinden yağış için ancak bir şeyler söylenebilir.
Istanbul icin ilk yagis 18 mayista
ayin 18 ine kadar sicakliklar 23 - 24 derecelerde onumuzdeki 5 - 6 gun sicakliklar 23 - 24 hatta 25 lerde ayin 18 ine kadar yagis beklenmiyor
Guzel havalarda son 5 gun
yarin sicaklik 25 derecenin ustunu gormesi bekleniyor carsamba yaza mola veriyoruz aksiyon basliyor
Bugun bu haftanin en sicak gunuydu 28 dereceyi gorduk onumuzdeki 3 gun biraz bulutlanma artacak sicakliklar 25 - 26 larda sali gunu hava acik carsambadan itibaren etkili yagislar geliyor
18 19 mayıs itibarıyla mevsime göre soğuk ve yağışlı hava geliyor. Sıcaklıklar 12 15 derece arasında düşecek geceleri İstanbulda tek hanelere gündüzleri ise 15 derecelerde salınacak yağış da güzel Uludağ Kartepe Kartalkaya kar geliyor. 2022 hakikaten sıradışı bir yıl oldu bu kış bitmeyecek gibi geliyor insana mayısta birçok yere kar yağdı bu sistem de kutuplardan geliyor Balkanlar üzerinden karasal kökenli kışın olsa efsana bir kar sistemi olurdu.
Ankara bugün 25
perşembe günü 14 İstanbul bugün 25 perşembe 14- 15 derece İzmir bugün 27 perşembe 19- 20 derece olmasını bekliyorum..
Carsambadan itibaren 3 gun kuvvetli yagis bekleniyor ozellikle carsamba ve persembeye dikkat
Beklenen yagis çarsamba günü öğle saatlerinde trakyadan gırıs yapacak ögle saatlerinden sonra istanbula ulasmis olacak
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 14 Ziyaretçi |