Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

(Son Düzenleme: 09-01-2022, 11:20 AM, Düzenleyen: Ümittt.)

İstanbul diyagramına göre sonbahar dalgalanmalari başlıyor 4-7 Eylül ve ay ortası olmak üzere iki serin atak var tabi arada bir ısınma da görülüyor ama artık mevsimin değiştiğinin habercisi

resim

Herkese Selamlar sevgiler,

Beklenen olmadı mı yoksa daha sistem girmedi mi?

Verilen uyarılara nazaran henüz ciddi bir yağış görmedik.
  Beğenenler:
  • snow41

@Enginist
Yağışlar çok lokal ve aşırı kararsız.
Dün Mudanya'da bu yılın 2. afeti yaşandı. İş yerim kuş uçuşu 5km mesafede olmasına rağmen yalnızca rüzgarını ve 2 dk lık yağış aldık.
Olaydan 1 saat sonra Mudanya'daydım. Sel vurmuş geçmiş araçlar dükkanlar balçık içindeydi. 1 saat içinde herşey olup bitmiş. Bunu tahmin etmek imkansız.
Bugün hava yine 33 derece ve çok boğucu.

İçimden bir ses çok dalgalı çok dik açılarla değişen değerlerin olacağı bir kışın bizi beklediğini söylüyor. Bu bir his de olsa benim gözümde çok çok sıcak olmayan bir yaz geçtiği için ( ki henüz bitmedi..bence mevsimlerde 1 aylık bir kayma söz konusu ) kış mevsiminde de çok dik açılı hareketler olabilir diye tahmin ediyorum.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, KardanadamEmin, snowserkan

(09-03-2022, 01:20 AM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İçimden bir ses çok dalgalı çok dik açılarla değişen değerlerin olacağı bir kışın bizi beklediğini söylüyor. Bu bir his de olsa benim gözümde çok çok sıcak olmayan bir yaz geçtiği için ( ki henüz bitmedi..bence mevsimlerde 1 aylık bir kayma söz konusu ) kış mevsiminde de çok dik açılı hareketler olabilir diye tahmin ediyorum.

Selamünaleykum, hayırlı sabahlar...İçinizden geçenleri yorumlarınıza aktarmanız ve bunu tahmine endekslemeniz güzel bir olgu..Bizler duygularımızı, tahminlerimizi herşekilde yorumlarımıza yansıtıyoruz..Yaptığımız şey çok açık ve net olarak adıüstünde tahmindir..Kesinlik yoktur, olamazda..Kesinlik sadece mevsimlerin yaratıcısı ALLAH'a aittir, bizler aciz kullarız ve anca bu kadarı elimizden gelir.. thumbsup

Pazar gününden itibaren yaza ara veriyoruz..Bol serin ve yağışlı bir hafta bizleri bekliyor..Yıldız ve Poyraz ağırlıklı sert rüzgârlarla sıcaklıklar 25 - 27 dereceler bandına inecek..İlk serin atağımız hayırlı olsun, takibe devam diyoruz.. thumbsup

(Son Düzenleme: 09-04-2022, 12:55 PM, Düzenleyen: snow41.)

(09-03-2022, 03:47 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pazar gününden itibaren yaza ara veriyoruz..Bol serin ve yağışlı bir hafta bizleri bekliyor..Yıldız ve Poyraz ağırlıklı sert rüzgârlarla sıcaklıklar 25 - 27 dereceler bandına inecek..İlk serin atağımız hayırlı olsun, takibe devam diyoruz.. thumbsup

Soylediklerinize ek olarak yagislari araliklarla carsamba gunune kadar devam etmesi bekleniyor ardindan hava aciyor bunaltici yaz sicaklari gidiyor simdilik gercekten serinleme guzel olacak
Insallah bu kis mevsimide bol karli biz karseverler icin guzel gecer
  Beğenenler:
  • Cengizhan, KardanadamEmin, Serkofb, Snowselo, snowserkan

Kışlık göçmen kuşları artık foruma bekliyoruz Smile
yavaştan dalgalanmalar soğuk ataklar gelmeye başlıyor bu hafta serin olacak
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, KardanadamEmin, Serkofb, snowserkan

Eylül ortasına gelirken 11 12 Eylülden itibaren ciddi bir serin atak bekliyorum birkaç gündür göz kırpmakta sıcaklıklar 20 derece ve altına inebilir şimdilik buradan yazıyorum. KAR dan ADAM Emin'den önce ön almak istedim. Bu sene KARDAN MADAM da bulalım forumda. KARDAN MADAM Emine olabilir, dermişim. İşin şakası tabii iyi günler.
  Beğenenler:
  • Kartutgun, REALSHADOW, Snow Gökhan, snow41, volkan34tr

(Son Düzenleme: 09-05-2022, 08:51 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(09-04-2022, 10:02 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eylül ortasına gelirken 11 12 Eylülden itibaren ciddi bir serin atak bekliyorum birkaç gündür göz kırpmakta sıcaklıklar 20 derece ve altına inebilir şimdilik buradan yazıyorum. KAR dan ADAM Emin'den önce ön almak istedim. Bu sene KARDAN MADAM da bulalım forumda. KARDAN MADAM Emine olabilir, dermişim. İşin şakası tabii iyi günler.

Bence artık MADAM TARANTULA bulsak daha eyi olacak gibi..Yada Matmazel Örümcek'de olabilir..İşin şakası tabiiki..Eyi günler.. Big Grin  Smile
  Beğenenler:
  • Burak1980, Kartutgun, snowserkan, volkan34tr

Konuyu Okuyanlar:
3 Ziyaretçi