| |
![]() Bu fotoğrafta snowözgür kardeşimiz yer almadı ancak gönlümüzde yerini almıştı eksik parça da bir sonraki buluşmada inşallah tamamlanacak. Bu arada Emin arkadaşıma güzel mesajları için teşekkür ediyorum. Bu sitedeki sinerjiyi pozitif atmosferi sürdürmeye kararlıyız arkadaşlar. İnşallah bir gün ariftarif nam-ı diğer snowserkan ile de bir fotoğraf karesinde buluşma temennisiyle herkese sevgiler saygılar.
Herşey yoluna girdi gibi gözüküyor.
Buna çok sevindik çünkü burası bir çeşit terapi ortamı sayılır. Yalnız şu buluşmalardan haberimiz olsa belki biz de iştirak ederdik. ![]() Bir dahakine yeri ve zamanı belirtin, müsait olan katılsın. Saygılarımla
(03-19-2023, 07:00 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herşey yoluna girdi gibi gözüküyor. Engin bey siz bu buluşmaları uzun zamanlardır hep teklif etmiştiniz, önümüzdeki buluşmaya sizlerde bekleniyorsunuz..Tarih ve saatini ayarlayınca buradan yazarız..
![]() Ariftarifin pardon Serkan patronun ruhu üzerimizde ruh çağırma seansı yaptık LOOP cafe ye getirdik üstadımızı. Rabıta yaptık şeyhimizle o da manen bizim tepemize gelerek bizi kontrol etti sağolsun. TIKLA büyüsün... Resimdeki pembeli kolyeli karizmatik genç delikanlı tarantuladır ona göre ladies and gentlemen.
14 ünden itibaren ilkbahar mı sonbahar mı gelecek orasını Allah bilir. Malum subliminal siyasi mesaj vermiş arkadaş bahar gelecek diye Batı Arap baharı dedi dedi gelen baharı gördük Arap ülkelerinin halini. İnşallah onların yani batının ve onların içerideki kuklalarının istediği sonbahar değil de ilk bahar gelir hayırlısı ile.
Ümit o işin öncesi var o biliyor ne olduğunu sizle ilgili bir şey yok herkes kendini savunur siz tahmininizle ilgilenin. Tahmin yaptıktan sonra oraya gülme emojisi vs koymanın tahminle ilgisi var mı bahar gelecek vs tarzı ifadeyle birleşince herhalde bir şey var demek ki ben de o yorumu yazdım. Subliminal siyasi mesaj olduğu besbelli avukatlık yapmaya gerek yok. Herkes kendi işine baksın.
Bu memleket hepimizin arkadaşlar. Kim gelirse gelsin buna halk karar verecek ve herkes buna saygı gösterecek durum bu kadar basit. Bu denli bölünmüş olmak buluttan nem kapmak yalnızca Türkiye düşmanlarına yarar.
Konu disi mesajlar silinsin , bu kirici dilin kimseye faydasi olmaz. Beraber aynı masada oturup sohbet ettiğiniz insanların numaraları sizde vardir arayin cozun yanlis anlamalari ne gerek var burda gerginliklere.
2 gündür cenazeye gittiğinden dolayı siteye girmedim Ahmet hocam bir şeyler yazmış ben göremedim ne yazdığını neyse canı sağolsun cevap yazma gereğide duymuyorum zaten.
hava tahmini yapmıyım bari pazar gününden öncee ne desek yanlış anlaşılacak.
Sabahleyin kalkınca dedim subliminal mesaj vereyim siyasi değil tabii. Çok güzel atasözlerimiz var birkaç tanesini paylaşayım istedim umarım beğenirsiniz spontane aklıma geldi toplumun hali pür melalini yansıtan. Örneğin körler sağırlar birbirini ağırlar, şıracının şahidi bozacı, bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim üzüm üzüme baka baka kararır. Son gülen iyi güler. Bu günlük bu kadar yeter. Atasözlerimize sahip çıkmamız lazım.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3 Ziyaretçi |