Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

Ariftarif cevap bekliyorum len

Gökhan Abur vefat etmiş.
Allah rahmet eylesin.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Ftherdem, SinemSahin, Ümittt

(09-15-2023, 08:41 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gökhan Abur vefat etmiş.
Allah rahmet eylesin.

Kış aylarında Gökhan Abur hava durumunu sunarken öyle bir ses tonu vardı ki Balkanlar deyişi hala kulagımda.o ses tonuyla konuşurken soğuk hava geliyordu sanki.Allah rahmet eylesin.
                             Sonsuza DEK
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, adakar, AZOR, Burak1980, Özgür, SinemSahin

(Son Düzenleme: 09-17-2023, 12:00 AM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Engin napcan Fas'ta pasta mı yicen beni de götür bagajda falan varsa bir yer sıkışırız dermişim. Neyse iyi yolculuklar diliyorum. Sıradışı bir şey yok gibi şu an için olan oldu zaten Allah korusun. Valla kardeş yorumunun sonunu okuyunca dilekçe mi yazdın diye düşündüm bu ne kibarlık böyle yahu maşallah.
  Beğenenler:
  • Enginist

(Son Düzenleme: 09-17-2023, 08:57 AM, Düzenleyen: Enginist.)

Teşekkürler Ahmet bey. Eksik olmayın. İnşallah bu grup hep beraber bir yolculuk yaparız yakında. Organize olabilsek nerelere gideriz de nasip olmadı şimdiye kadar. Neyse sağlık olsun o da olur.

(Son Düzenleme: 09-24-2023, 09:37 AM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Merhaba arkadaşlar öncelikle Serkan beye yorumu için teşekkürlerimi sunuyorum eywallah üstat kendisiyle geçmişe dönük uzun yıllardır arkadaşlığımız var ve aramızda bazı şeyleri aştık nice sanal ortamlarda birlikte olduk mücadele ettik eğer bugün sanal alemde amatör tahminciler varsa bunda başta Serkan olmak üzere bizlerin payı çoktur. Bu siteler olmasa insanlar mgm nin bünyaminin ağzının içine bakıyor olurdu. Her neyse geçen gün de bir önerim olmuştu mgm tahminleri ve Kocaeli tahmin sayfasına gerek olmadığını ifade etmiştim. Mgm tahminleri elimizin altında zaten Kocaeli de İstanbulun dibi bu iki başlık bence kalkmalı zaten aktif olarak kullanılmıyor bir arkadaş oraya yazıyor mgm nin uzun vadeli tahminlerini kopyala yapıştır yapıyor vs vs bu iki başlığın kaldırılması için oylamaya gerek olmadığını düşünüyorum doğrudan Serkan dostum bu olayı halleder diye umuyorum saygılar sunuyorum sevgili dostum.

(Son Düzenleme: 09-24-2023, 10:11 AM, Düzenleyen: 3uZgibi.)

Merhaba arkadaşlar öncelikle Serkan beye yorumu için teşekkürlerimi sunuyorum eywallah üstat kendisiyle geçmişe dönük uzun yıllardır arkadaşlığımız var ve aramızda bazı şeyleri aştık nice sanal ortamlarda birlikte olduk mücadele ettik eğer bugün sanal alemde amatör tahminciler varsa bunda başta Serkan olmak üzere bizlerin payı çoktur. Bu siteler olmasa insanlar mgm nin bünyaminin ağzının içine bakıyor olurdu. Her neyse geçen gün de bir önerim olmuştu mgm tahminleri ve Kocaeli tahmin sayfasına gerek olmadığını ifade etmiştim. Mgm tahminleri elimizin altında zaten Kocaeli de İstanbulun dibi bu iki başlık bence kalkmalı zaten aktif olarak kullanılmıyor bir arkadaş oraya yazıyor mgm nin uzun vadeli tahminlerini kopyala yapıştır yapıyor vs vs bu iki başlığın kaldırılması için oylamaya gerek olmadığını düşünüyorum doğrudan Serkan dostum bu olayı halleder diye umuyorum saygılar sunuyorum sevgili dostum.   BU MESAJDA SATAŞMA VARSA HERKES OKUSUN DESİN Kİ SATAŞMA VAR. Buzgibi nikli moderatöre göre bu yorumda sataşma varmış forumdaki arkadaşların takdirine bırakıyorum.
3uZgibi yazdı (09-24-2023, 10:11 AM)
*** Atışmalarınızı özel mesaj veya sohbet bölümünde yapmanızı rica ederiz. Yalnızca hava durumunu takip eden arkadaşların vaktini çalmaya kimsenin hakkı yok. Hava durumu harici mesajlarınız ilgili bölüme taşınacak, yeniden düzenlenecek veya silinecektir. ***

En son yorumuma yorum bekliyorum sizden arkadaşlar önerilerim için ne düşünüyorsunuz.
  Beğenenler:
  • Snowselo

(09-24-2023, 12:20 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan dostumun benden beklediği şekilde tahminlerime fırsat buldukça devam edeceğim inşallah devamke diyorum. Sitenin görünümünde de yeniliğe gidilebilir görünüm olarak farklı bir sayfa düzeni eğer mümkünse tabii yeni sezona farklı bir başlangıç yapmış oluruz malum değişim güzeldir ama dönüşmek her zaman güzel olmayabilir sitenin genel karakterini bozmadan siteyi daha yukarılara taşımak idealimiz olmalı diyorum. İsmini reklam olarak değil ama bir şeyi ifade etmek için söylüyorum tv kanalları havaforumu meteoroloji kahini nikli malum kişinin saçmalıklarını millete haber olarak veriyorlar. Gündem oluşturuyorlar ama öyle ama böyle biz niye kendimizi bu mecrada tanıtmayalım bu alanı bilen arkadaşlar var sitemizde olaya el atalım ve gündem olalım soytarılara meydanı bırakmayalım derim. Serkan bey gibi bu işi bilen insanlar yerine çoluk çocuğun kehanetlerine! bel bağlayan medyayı da bunlardan kurtarmak lazım.

Bir yandan olumlu bakmakla beraber diğer yandan buranın kirlenmesinden korkuyorum. Biliyorsun dijital ortamda çok ipe sapa gelmez tip var. Art niyetlilik , kıskançlık ve patavatsızlık hat safhada. Bu tip kişiler forumun aşırı bilinirliğinde buraya yığılır diye kaygım var. Diğer yandan kıskanç tipler de çok gelir ki bunu wow'dan ayrıldığımızda da uzun süre yaşadık. Diğer yandan da insanların doğru kişilerden bilgi almasını sağlamak da tabi ki hoş bir tavır olur. Copy past ile google çeviri ile ahkam kesenler biraz olsun dizginlenmiş olur
  Beğenenler:
  • Snowselo, тaяaηтυℓa

Teşekkürler real yorum için. Demirden korksak trene binmeyiz bu işe girişeceksek artıları ve eksilerini hesap ederek gireriz. Sonuçta yıllardır amatör tahmin sitesinde bulundum neler gördüm neler onlar hepsi silinip gitti ama ben hala burdayım ve beni sitelerinden hasetlik fesatlıklarından ötürü ihraç edenler oldu ama ben hala onların sitesinde üye olarak varım. Ha ben de bir sürü adamı şutladım bunlar detay önemli olan sitenin geleceği arkadaşlar.
  Beğenenler:
  • REALSHADOW, Snowselo

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi