Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(12-20-2025, 04:37 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-20-2025, 04:27 PM)Alp 1903 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bütün modeller ayrı telden çalıyorlar. Bu nasıl iştir arkadaşSmile

Biz insanlar bile ayrı tellerden çalıyoruz, modeller çalmış çokmu? eye Smile Merak etme dostum çok kısa bir zaman sonra hepside aynı hizaya gelmeye başlarlar..Katır kutur sesleri duyar gibiyim.. Smile thumbsup

Aynen abi hiçkimse umudumuzu bizden söküp atamaz

(Son Düzenleme: 12-20-2025, 06:35 PM, Düzenleyen: REALSHADOW.)

Serkan hocam yılbaşında gelicek sistem için sizin görüsleriniz önemli bekliyorum yorumlarınızı..?
REALSHADOW yazdı (12-20-2025, 06:35 PM)
Sevgili dostum eski mesajlarda var zaten . Kendisi 26-27 si gibi güçlü bir beklentisi olduğunu söylemişti.

Gfs güncellemesi öğlene göre Süper gidiyor böyle gelirse cm ler kafa karıştırıcı olur Big Grin
resim

(Son Düzenleme: 12-20-2025, 07:44 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

GFS sistemi İtalya 'ya gönderiyor, Yuhh, vahh..KIŞ BİTTİ dağılabilir siniz..Sistem kaçtı,gitti..İlıkçılara MÜJDE. KIŞ BİTTİİİİ... Sunny eye Big Grin Smile Modele bakın berbatötesi...Sistem mistem yok, KAR MAR YOK.. Dağılabilirsiniz
resim

(Son Düzenleme: 12-20-2025, 07:52 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

KIŞ BİTTİİİİ DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN KIŞ BİTMİŞTİR..DAĞILABİLİRSİNİZ.SİSTEM AVRUPA'YA GİTTİ..ILIKÇILAR SİZ KAZANDINIZ MÜJDE SİZE..Yazlıkları çıkarın, montlar, paltoları sandıklara geri koyun .Herkes deniz kenarlarında şezlonglarda bol bol güneşlenin.. Sunny Sunny Tongue Sunny
resim

(Son Düzenleme: 12-20-2025, 07:55 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Siklonu patlatık yağış 3 katına çıktı 
resim
500 Hpa morlar
resim

(Son Düzenleme: 12-20-2025, 08:05 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

SABIR ACI BİR OT GİBİDİR, ÖNCELERİ ÇOK CAN YAKSADA SONRASI TEDAVİ EDİCİDİR..( ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR)..Çok sıkıldık çok üzüldük Çok çalıştık çok gayret ettik inişlerde üzüldük çıkışlarda Sevindik ama şimdi sıra işin semeresini almaya geliyor bu modeller çok güzel şeyler söylüyor belki yarın sabah yine bozabilir Yarın akşam yine gelebilir ama şunu  bilmelisiniz ki bu sistem ne Avrupa ne İtalya ne başka bir yer bu sistem bizde ve Türkiye'ye yakışacak benim söyleyeceklerim tamda böyle..Sistem tüm KARSEVERLERE HAYIRLI OLSUN..  ates Ski Ski Smile thumbsup
resim

resim

resim

resim

resim

resim

(Son Düzenleme: 12-20-2025, 08:36 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar Az evvel uzun zamandır genellikle kar yağacak kelimesine karşı son derece temkinli açıklamalar yapan Orhan Şen CNN TÜRK'TE yapılan röportajda Marmara Bölgesi'nin ayın 28'inden sonra Balkanlar üzerinden soğuk hava dalgasının etkisi altına gireceğini artık yılbaşında da kar müjdesini verebileceğini söylüyor..( Nihayet)  Smile   Neyse biz konumuza dönersek Az evvel baktığım AO ve NAO endekslerinde ao ve nao'nun negatiften nötr'e hatta biraz daha hafif pozitif ve yükseldiğini ve bu da ayın 28'inden sonra beklediğimiz soğuk hava dalgasını desteklediğini görebiliriz MJO endeksleri gayet güzel gidiyor 6 7 8 fazlarında devam ediyor Bu da çok iyi yani artık Bu sistemin bizden kaçarı yok.. Anlayacağınız Herşey tam nerdeyse yaklaşık onbeş, yirmi gündür hep bu Aysonu sistemini tahminlerimizde olumsuzluklarda geri adım atmadık ve sanırım bu konuda ALLAH'IN İZNİYLE haklı çıkacağız.. thumbsup
resim

resim

resim

Toplam kar tahmini 
resim

Toplam yağış tahmini 
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Barbegazi, Erol Bıldırcın, Kartutgun, Snowsedat

@AZOR sanırım bu tahmin dekler hesaplanmadan gelen tahmin.. bir de dekler gelirse... ki gelir bence .. çok daha iyi olur
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Barbegazi, Kartutgun, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
taboo1, 45 Ziyaretçi