Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

(09-26-2021, 04:55 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Hasan_iSTANBUL  cok gecmis olsun  Allah bir daha boyle kotu gunler gostermesin insallah cok yakin zamanda eski sagliginiza kavusursunuz Herkese saglikli gunler dilerken
Herkes asi dahi olsa yinede maske mesafe tedbirlerine uysun asi oldum birsey olmaz dusunceside olmasin evet belki asili kisilerin cogu bu hastaligi hafif atlatiyor olabilir ama bu korana illeti tamamen bitmeden kimse tedbirleri bosvermesin tekrardan buyuk gecmis olsun

Ahmet bey teşekkür ederim güzel düşünceniz için, çok güzel demişsiniz sosyal mesafe ve maske çok önemli bunlara uymaya devam edelim şu illetten tez vakitte kurtulalım inşaAllah
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, snow41

@Hasan_iSTANBUL abim çok geçmiş olsun abi insallah tez zamanda tüm etkilerini atlatırsın. Allah beterinden korusun. Seni tekrar buralarda görmek beni çok mutlu etti. Dikkatimi çekmişti hic aktif olmaman her hafta profilinden bakıyordum hic çevrimiçi olmuşmusun diye. Şukürler olsun tekrar yanimızdasın.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL

(09-26-2021, 11:28 PM)mirhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Hasan_iSTANBUL abim çok geçmiş olsun abi insallah tez zamanda tüm etkilerini atlatırsın. Allah beterinden korusun. Seni tekrar buralarda görmek beni çok mutlu etti. Dikkatimi çekmişti hic aktif olmaman her hafta profilinden bakıyordum hic çevrimiçi olmuşmusun diye. Şukürler olsun tekrar yanimızdasın.

Mirhan kardeşim teşekkür ederim güzel düşüncelerin için, Rabbim cümlemizi dermanı olmayan hastalıklardan muhafaza eylesin, zor gunler geçirdim simdi daha iyiyim bu hastalığın etkileri çabuk gecmiyor onları da zaman icersinde atlatıp sezona bomba gibi girecez inşaAllah.
  Beğenenler:
  • AZOR, Captmehmet, mirhan

Hasan bey çok geçmiş olsun hastalığın antikoru 6 -9 ay etkili , bu sure bitince mutlaka antikorunuz bakin derim.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL

(09-29-2021, 07:57 PM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hasan bey çok geçmiş olsun hastalığın antikoru 6 -9 ay etkili , bu sure bitince mutlaka antikorunuz bakin derim.

Teşekkür ederim kardeşim eksik olma inşaAllah, kisiye göre değişiyor dediler hatta corona olup vücudu antikor üretmeyen de varmış, bana doktorumun tavsiyesi tam iyileştim dedikten sonra aşımı mutlaka olmam yönündeydi bende öyle yapmayı düşünüyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaAllah.
  Beğenenler:
  • AZOR, mirhan

Herkese hayırlı akşamlar dostlar.

Ne kadar hastalığı atlatmaya çalışsakta isler birikmiş bizleri bekliyor malesef, bu günun itibariyle yazdığım son makalem yayına çıktı okuyup paylasirsaniz sevinirim.

https://ensonnokta.com/isbilder-konut-ma...60401.html
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, adakar, AZOR, Burak1980, Ftherdem, mirhan

@Hasan_iSTANBUL çok geçmiş olsun. İnşaallah etkilerinide tez zamanda atlatırsınız.
                             Sonsuza DEK
  Beğenenler:
  • AZOR, Hasan_iSTANBUL

(10-04-2021, 10:32 PM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Hasan_iSTANBUL  çok geçmiş olsun. İnşaallah etkilerinide tez zamanda atlatırsınız.

Teşekkür ederim KARdesim güzel dileklerin yavas yavas toparlıyorum çok şükür Rabbim kimseye vermesin, eksik olma inşaAllah.
  Beğenenler:
  • Ftherdem

@"storm16" siz yonetimdemisiniz neden hep siz bana uyari yapip duruyorsunuz yonetimden kimseden ben bu konuda uyari almadim benim burdaki paylasimlarimi @snowserkan bey ve diger yetkililerde goruyor neyi nerde paylasacagimi biliyorum NOKTA
  Beğenenler:
  • Snowevren

Rahatsızlığımı belirtmek için yönetimde olmama gerek var mı?

Sizden , evet haklısınız Sadece MGM taminleri olan böyle bir başıklık varmış gözümden kaçmış , burası amatör tahmin sayfası haklısınız diyecek olgunlu beklerdim.
Büyük harfler ile yazıp mesaj atmanızı ayrıca hoş bulmadığımı belirtmek isterim.

Konuyu Okuyanlar:
4 Ziyaretçi