| |
Basında yılbaşında İstanbul’da kar yok şeklinde haberler yapılmaya başlandı , umarım yanılırlar .Modeller de hem fikir olup kar yağışını yok etmişler ..Tahmincilerden bir güncelleme alabilir miyiz ?
(12-25-2021, 11:19 PM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese merhaba son güncellemeler ve model ciktilarina bakarsak ayın ikisi üçüne kadar en azından İstanbul ve batı bölgeler için kar yapacak bir sistem ufukta gorunmuyor.Benim tahmin ve kendime ait yorumlarıma her seferinde muhalefet olmayı iyice adet haline getirmeye başladın.Senin bu politikalarınla biryerler edinme çabalarından rahatsızlık duyduğumu ve çok sıkıldığımı bilmeni isterim... 3uZgibi yazdı (12-26-2021, 10:44 AM)
Arkadaşlar karşılıklı atışmalara mahal vermeyelim. Özel mesaj seçeneğini kullanalım. İyi forumlar.
Grupta bir güruh var allah muhafaza biz kar severlerden uzak allaha yakın olsunlar. Emin abi biz senciyiz tahminlerin ve o sıcak tutumunla kalbimizde taht kurdun. Olumsuz yorumlara kafana takma. Herkese iyi pazarlar diliyorum.
(12-26-2021, 10:44 AM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey bu uslubunuzu size yakıştıramadım. Lodosla ilgili bir değerlendirme yapmışsınız ben de son zamanlarda özellikle son dört yılda gördügüm analizi yazdım şubatın ikinci yarilarini hep lodos yüzünden kaybetmiyormuyuz? Eğer bunun farkında değilsiniz diyecek bir şey yok. Senin derdin zaten belli, sadece tahmin ve yorumlarımı baltalamak için burdasın, bunu çok iyi bildiğimi bilmeni isterim..Bu polemikleri uzatmayacağım..Bundan sonra benim yorumlarımla ilgili yazıp, çizmeni istemiyorum..Benim yorumlarım beni, senin yorumların seni ilgilendirir..Burda herkes herkesi biliyor..Benim yapacağım paylaşımlarla ilgili hiçbir fikir beyan etmeni istemiyorum...Herkes kendi işine bakacak..
Neden paylaşımlar üzerinden insanları rencide etmeye çalışılır.
Bu tip yaklaşımlarda önce 3 günlük forum yasagı ardından süresiz banlama yapacağız. storm16 3 günlüğüne tarafımdan banlanmıştır.. Storm16 sana da yazayım.. İnsanların paylaşımlarına neden müdahale ediyorsun sen. Senin paylaşımlarına müdahale oluyor mu? Tekrarı halinde süresiz uzaklaştırılacaksın bilmiş ol.
Emin Bey herkes birbirinin yorumuna bilimsel veriler ve saygı çerçevesinde karşı tezini yazabilir. Bu forumun diğerinden farkı budur. Lütfen karşı tezler sunulduğunda siz de kendi tezinizi verilerle destekleyiniz. İsmi lazım değil mekana dönüşmeyecek burası. Saygılar.
ikili tartışma var onu da 3 günlüğüne yasakladım.
Geçen sene de aynı şeyler oldu. sıkıldım artık. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil bende dahil. Ben ikili tartışmaya mahal verecek her türlü dolaylı sataşmalardan inan çok sıkıldım kardeşim.
iki arkadaşımıı da 3 gün süreyle susturmak durumunda kaldım.
hiç birine karşı olumsuz bir düşüncem ve niyetim yoktur. Ancak bu tip atışma ve tartışmalar bizleri üzüyor konu uzuyor. İkisini de seviyorum. Ancak onlardan da bizleri sevmelerini en azından saygı duymalarını bekliyorum |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 2 Ziyaretçi |