Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

Basında yılbaşında İstanbul’da kar yok şeklinde haberler yapılmaya başlandı , umarım yanılırlar .Modeller de hem fikir olup kar yağışını yok etmişler ..Tahmincilerden bir güncelleme alabilir miyiz ?

(Son Düzenleme: 12-22-2021, 06:55 PM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Ao da nao da Aralık sonu Ocak ilk haftası sistemini verdi hayırlı olsun.
  Beğenenler:
  • adakar, kardelisi, sevimlican1903

(Son Düzenleme: 12-26-2021, 10:44 AM, Düzenleyen: 3uZgibi.)

(12-25-2021, 11:19 PM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese merhaba son güncellemeler ve model ciktilarina bakarsak ayın ikisi üçüne kadar en azından İstanbul ve batı bölgeler için kar yapacak bir sistem ufukta gorunmuyor.

Yılbaşına tek hanelerde sıcaklık ve lokal yağışlarla gireceğiz görünen o.

En erken sistem Ocak Ayı’nın ilk haftasının sonlarına doğru tabi buna zaman olduğu için değişime uğrayabilir, yani karlı bir yılbaşı ihtimali bu sene olmayacak ancak devamındaki Ocak ilk hafta sonuna doğru bir atak gelebilir zaten genel istatistiklere bakarsak İstanbul için ilk ciddi kar yapan sistem Ocak ve şubat ilk yarısında geliyor

Lodos konusuna son zamanlarda çok katılmıyorum zira şubat‘ın ikinci yarisında başlayan lodoslar ardı arkası kesilmeden devam etti, ne sistemler geldi ne de soğuk hava indi sadece dağlardaki karları eritip kışımızı erken bitirdi ve ya ortalama sicakliklari yukselti.
Benim tahmin ve kendime ait yorumlarıma her seferinde muhalefet olmayı iyice adet haline getirmeye başladın.Senin bu politikalarınla biryerler edinme çabalarından rahatsızlık duyduğumu ve çok sıkıldığımı bilmeni isterim...
3uZgibi yazdı (12-26-2021, 10:44 AM)
Arkadaşlar karşılıklı atışmalara mahal vermeyelim. Özel mesaj seçeneğini kullanalım. İyi forumlar.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, snow41

(Son Düzenleme: 12-27-2021, 10:26 AM, Düzenleyen: Ümittt.)

silinebilir.
3uZgibi yazdı (12-26-2021, 10:58 AM)
Arkadaşlar karşılıklı atışmalara mahal vermeyelim. Özel mesaj seçeneğini kullanalım. İyi forumlar.

Grupta bir güruh var allah muhafaza biz kar severlerden uzak allaha yakın olsunlar. Emin abi biz senciyiz tahminlerin ve o sıcak tutumunla kalbimizde taht kurdun. Olumsuz yorumlara kafana takma. Herkese iyi pazarlar diliyorum.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

(12-26-2021, 10:44 AM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey bu uslubunuzu size yakıştıramadım. Lodosla ilgili bir değerlendirme yapmışsınız ben de son zamanlarda özellikle son dört yılda gördügüm analizi yazdım şubatın ikinci yarilarini hep lodos yüzünden kaybetmiyormuyuz? Eğer bunun farkında değilsiniz diyecek bir şey yok.
Ayrica ben de sizin sadece bir model çıktısına bakarak afet tufan geliyor demenizden doğru düzgün analiz yapmanızdan ve yaptığınız desteksiz tahminlerle bir yere gelme çabanızdan çok sıkıldıgımi belirtmek isterim.

Senin derdin zaten belli, sadece tahmin ve yorumlarımı baltalamak için burdasın, bunu çok iyi bildiğimi bilmeni isterim..Bu polemikleri uzatmayacağım..Bundan sonra benim yorumlarımla ilgili yazıp, çizmeni istemiyorum..Benim yorumlarım beni, senin yorumların seni ilgilendirir..Burda herkes herkesi biliyor..Benim yapacağım paylaşımlarla ilgili hiçbir fikir beyan etmeni istemiyorum...Herkes kendi işine bakacak..

Neden paylaşımlar üzerinden insanları rencide etmeye çalışılır.
Bu tip yaklaşımlarda önce 3 günlük forum yasagı ardından süresiz banlama yapacağız.

storm16 3 günlüğüne tarafımdan banlanmıştır..

Storm16 sana da yazayım.. İnsanların paylaşımlarına neden müdahale ediyorsun sen. Senin paylaşımlarına müdahale oluyor mu?
Tekrarı halinde süresiz uzaklaştırılacaksın bilmiş ol.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Emin Bey herkes birbirinin yorumuna bilimsel veriler ve saygı çerçevesinde karşı tezini yazabilir. Bu forumun diğerinden farkı budur. Lütfen karşı tezler sunulduğunda siz de kendi tezinizi verilerle destekleyiniz. İsmi lazım değil mekana dönüşmeyecek burası. Saygılar.
  Beğenenler:
  • Ümittt

ikili tartışma var onu da 3 günlüğüne yasakladım.

Geçen sene de aynı şeyler oldu. sıkıldım artık.

Kimse bulunmaz hint kumaşı değil bende dahil. Ben ikili tartışmaya mahal verecek her türlü dolaylı sataşmalardan inan çok sıkıldım kardeşim.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever

iki arkadaşımıı da 3 gün süreyle susturmak durumunda kaldım.

hiç birine karşı olumsuz bir düşüncem ve niyetim yoktur.
Ancak bu tip atışma ve tartışmalar bizleri üzüyor konu uzuyor.

İkisini de seviyorum. Ancak onlardan da bizleri sevmelerini en azından saygı duymalarını bekliyorum
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, kardelisi, mehmet karsever

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi