| |
Bünyo'nün sıkı takipçisiydim malum sitede Serkan abi yi keşfetmeden önce Bünyo bu sene İstanbul a kar beklemeyin derken 6 ocaktan 1 ay önce Serkan abi yine snowserkan'lıgını yapıp birkaç arkadaş o gün geldiğinde beni hatırlasın yeter diyordu bilmem anlatabildim mi
Ben kendisini takip etmem müsterih olun. Yaptığı tahminlerde umurumda değil.
Takip edip değer verenlere de saygı duyarım. Son videosuna bir baktım az önce. Modelci diye tabir ettiğimiz bazı tipler vardır modelden öteye kendi fikrini katmayan 2-3 gün haricinde bir mevzudan çakmayan tipler. Görünen o ki Bünyamin de onların Ağa Babası rolüne soyunmuş. Tebrik ederim kendisini. Tahminci ve tahmincilik anlamında kâle alacağım bir kişilik değil kendisi. BU VİDEO BELKİ MÜSTEHCEN KELİMELER İÇERİYOR OLABİLİR. ANCAK TAHMİNCİ İNSAN BİRAZ ŞEY OLACAK.. https://www.youtube.com/watch?v=2NvGLm8mo3A
Bünyamin'i ve kanalını seneler öncesinden bıraktım takip etmeyi. popülizm kokuyor her davranışı ve hoş değildi. Sanırım Youtuber olma yolunda gidiyor ve en fazla 2-3 günlük öngörüsü olan videolar çekiyor Amacı da izlenme sayısı takip sayısı v.s. Ben youtube de kanalı önerme diye işaretlediğim için görmüyorum. Bizler kar sevdalısıyız ve kar yağabilme ihtimalini değerlendiriyoruz ve kahin değiliz ortada modeller var iyi çıkarsa seviniyor istediğimiz gibi çıkmazsa üzülüyoruz. Herkesin emeğine sağlık...
Kardanadam Emin abim; ???
Ben bugün senin doğum günündü diye aklımın bir ucunda kalmış doğrumuyum ? Ailen ve tüm sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı,mutlu,huzurlu veee bol karlı hatta vorteksli günler geçirmen dileğiyle.. ? “DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GÜZEL İNSAN” :P :P .serefe12
(01-28-2022, 12:26 AM)snowözgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardanadam Emin abim; ???Unutmayıp hatırladığın için çok teşekkürler..AHDE VEFA böyle birşey..Bu aralar öyle unutanlar olduki, asıl beklediğim, hatta zamanında cephede omuz omuza mücadele verdiklerim, kötülere karşı yıllarca birlikte savaş verdiğim en güvendiğim, inandığım gerçek dostum diye bildiklerim bile artık adımdan bile bahsetmezken senin böylesi hatırnaz olman gururumu okşadı,teşekkürler KARdeşim, sağol, varol..Önemli değil, benim yaşamış olduklarım birgün o dost bildiklerimin başlarına geldiklerinde beni çok daha iyi anlıyacaklar ve böyle davrandıkları için belki pişman bile olacaklar..Fakat maalesefki bu pişmanlik benim o samimi dostluklarımı geri getirmeyecek..Şu hayatta herşey biz insanlar için, bugün bana gösterilen bu muameleleri belki birgün onlarda göreceklerdir, kimbilir...Bu hava dünyası böyle vefasız olmuş, sıkınti yok..Bende yoruldum zaten gereksiz yere emekler vererek kendimi yıpratmakdan..Tekrar teşekkürler doğum günümü unutmadığın için.. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3 Ziyaretçi |