| |
İSTANBUL'UN 5 İLÇESİ İÇİN ACİL UYARI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)'nden yapılan açıklamada, "İstanbul, Marmaradenizi üzerinden gelen yeni sağanak yağışın etkisi altına girecek. Meteorolojik tahminlere göre bir saat içerisinde Güney bölgelerinden başlayacak olan yağış, Kartal, Maltepe, Kadıköy, Fatih, Beşiktaş ilçelerinde etkili olacak. Saat 21.00'a kadar aralıklarla kuvvetli gök gürültülü sağanak yağmur şeklinde devam etmesi bekleniyor" denild
Nedeni ise Bulut tepe yüksekliğinin sınırlı kalması.
Yağış oluşumu 5000 metre ve altında..
Serkan hocam, radara baktım sonra senin sözünü dinledim 3buçukta İlk damlayla kaçtım. Bardaktan boşandı. 45 dk sonra çıktım, şimdi Fenerbahçe parkındayım. Buradan kaçış daha meşakkatli. Yeni bir dalga varsa söyle
1 saat sonra uğrayacak gibi gözüken yağış gelir mi?
Bu kadar erken beklemiyordum. Sürpriz ıslandık ama kaçtık. Olan, yanda öpüşmeye çalışan gençlere oldu. Üzüldüm.
Aşkları yağmuru yenecek kadar güçlü değilmiş, ölçmüş oldular gerçi ?
(06-28-2018, 04:43 PM)Okullar Tatil Olur Mu? Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam, radara baktım sonra senin sözünü dinledim 3buçukta İlk damlayla kaçtım. Bardaktan boşandı. 45 dk sonra çıktım, şimdi Fenerbahçe parkındayım. Buradan kaçış daha meşakkatli. Yeni bir dalga varsa söyle Beklediğim çok kuvvetli bir kütle var kardeşim. Ama o kütle Kartal,Sancaktepe'den doğuya doğru olan kısmı ilgilendiriyor. Radar'a bakacağız artık.. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 2 Ziyaretçi |