| |
Arkadaşlar tebrik eden kutlayan tüm dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim..
Bir çoğunuzun bildiği gibi bu Forum Kar amacı gütmeyen sadece bilgi paylaşımı üzerine kurulmuş ve aynı amaç uğruna bir arada olan benim için kıymetli dostların bulunduğu bir Forum.. Benim için burada bulunan ve yorumlarıyla bize katılan her arkadaşımız zaten bu Forumun parçası olan kişiler ve bizlerinde burada hizmet etmesine vesile olan kişilerdir.. Ben bu ekibi bir aile olarak görüyor ve öyle hareket ediyorum.. Biz dediğim gibi 'Kar' değil ama 'KAR' sevdalısıyız ve bu senede kısmet olursa bunu bolca göreceğimiz ve hepbirlikde doya doya yaşayacağımız bir yıl olacak inşaALLAH.. Hepinize güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum.. Selam ve Dua ile Dostlar..
Forumumuz adına hayırlı olması dileğiyle.
Kar candır, gerisi yalandır.
Hasan KARdeşim, Hayırlı Cumalar ve yeni görevinde başarılar diliyorum...Saygılarımla.
(08-30-2019, 11:26 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hasan KARdeşim, Hayırlı Cumalar ve yeni görevinde başarılar diliyorum...Saygılarımla. Allah razı olsun KARdeşim Rabbim cuma günümüzü hayırlara vesile kılsın inşaALLAH. Güzel dileklerin için teşekkür ederim; Saygı bizden Üstadım Bir Mukabele...
(08-29-2019, 10:11 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hasan_iSTANBUL, Hasan Bey tebrikler, Yeni göreviniz forumumuz adına hayırlara vesile olsun inşallah. Gün geçtikçe büyüyoruz, Serkan Bey ve diğer yöneticiler sayesinde misyonundan taviz vermeyen forumumuzun ilerleyen yıllarda daha güzel günler göreceğine yürekten inanıyorum. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |