| |
İyi geceler,
Meşaleler hiç sönmedi zaten bu kış, Aralık sonundan beri yanıyor. Beklentileri bu günden bu kadar yükseltmemeli, hayal kırıklığı da yüksek oluyor. Önümüzdeki 2 güne bakarsak, şiddetli lodos sabah 7 den sonra karayele dömneye başlayacak.Mevcut sıcaklıklarda 5-6 derecelik bir düşüş olabilir. Yağış avrupa yakasında sabah saatlerinde başlayıp il genelinde pazar öğleden sonrasına kadar devam edecek gibi. Pazardan sonra gene ufak bir toparlanma sonrası bence henüz soru işareti. Bol ama afetsiz yağışlar olsun .
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Snowreis1360, Snowsedat, volkan34tr
Hadi geçmiş olsun. Büyük kar sistemi ihtimalleri Avrupa’ya kaçtı gibi görünüyor. Cuma havada biraz kar görürsek ne ala, sonraki 16-18 Ocak sistemini ecmwf aldı Avusturya’ya uçurdu. Bize 8-10 dereceler kaldı. Gfs zaten kötüydü ama ecmwf de ona uydu bu sabah.
Haftasonu modelleri her zamanki gibi.. Ecmwf Orta Avrupa Balkanlar demiş.. Modeller kararsız daha çok değişir.. Pazartesi modellerini bekleyelim.
Sabah modellerin gösterdiği veriler mal batıya kaçtı neyse umut kesmek yok nasipse yarın sabah bu durum değişecektir
İstanbul ve Marmara’da Kuvvetli Yağış!
Beklenen Hadise Sağanak Yağış Beklendiği Yer Marmara Bölgesi’nde hafta sonu görülecek yağışların zaman zaman etkisini artırarak İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Çanakkale, Yalova, Kocaeli, Balıkesir’in kuzey ve batı ilçeleri ile Sakarya’nın kuzey ilçelerinde kuvvetli (30-60 kg/m2), Balıkesir’in Edremit ilçesinde çok kuvvetli ve şiddetli (50-100 kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Başlama-Bitiş Zamanı 09.01.2021 11:00-10.01.2021 22:00 Hadisenin Şiddeti Kuvvetli Yağış
Herkeze merhaba yazdığım mesajlar çok sonradan yayınlandığı için model güncelleme zamanı yazamıyorum nedense kimsede yazmıyor
Oysa ki bu burası bir forum kimse tahminde bulunmaz sürekli takip edilmezse forum amacına ulaşamaz Tüm sene bahar aylarında dahi herkez bir şeyler yazıyor oysa ki şu anda beğen yada beğenme kar yagma ihtimalinin en yüksek olduğu zamandayiz hatta ben tarihte veriyim cuma günü bu kötü sabah guncellemesine rağmen cuma günü kar ihtimali var dün Serkan bey gibi açıklayamasamda ben düşüncelerimi yazicam ancak gerçekten bu forumda bir fikir beyan etmek sorun Perşembe günü tüm modeller bozmuştu hatta cuma sabah gfs ye kadar cuma akşama kadar iki günlük devamında da daha sert sistemler veren modeller vardı bakın ayın 15 ile başlayan cuma günü ardından iki gün devam eden soğuk 22-24 arası daha baba bir soğuma veriyordu sabah modeli cuma günü kar sonra sınırımıza kadar gelen ama 7-8 derece yeryüzü sıcaklığı şeklinde 22 sinde gizuken sistemde gözükmüyor Bu böyle olacağı manasına gelmiyor çünkü vade uzun Snowserkan kadar bilgim olsa şöyle olur böyle olur diyeceğim ama sadece gördüğümü yorumlayabiliyorum Sabredip bekliyicez umutsuz olacak kadar kötü değil modeller Ama bazı arkadaşlar şöyle bir şey bekliyor evet geliyor kar geliyor beklediğimiz sistem Sibirya ekspresi bunu. Altında modelin fotoğrafı bı at tamamdir bu mu oluyor tahmin yapmak bende aynı modele bakıyorum sende aramızda bir fark yok madem bu kadarını yapıyorsunuz sunuda yapın yazın oraya 9 gün sonra iki gün kar değin ama bu olmuyor o 9 gün sonra gözüken model yok oluyor 360 saat sonra gözüken soğuğa evet herşey yolunda ekspres direk geliyor diye tekrar model fotosu ne güzel Eee ayın 9 gün sonra kar gösteren gitti 15 gün sonrayi gösteren modeli herşey yolunda diyip atınca yaw o model bozuldu diyene had bildiriliyor ne ilikciligi kalıyor ne bişey bakın ben onbgun önce 13-15 arasi kar geliyor diye yazmışım tarih vermişim bir kere vermişim her gün tarihi değişen hiç bir bilgi içermeyen fotolar atmamisim ama biz karamsarmisiz bunu bilmek için bişey yapmaya gerek yokmuş evde çay icmeliymisiz Bakın bu karı niye yazıyorum bana farketmez gerekirse çıkarım forumdan show Serkan yazınca gelir ne yazmış okurum ama bu forum ne olur nasıl gelişir güncelleme oluyor kimseden ne bir ses ne bir yorum zaten bence bu söylediklerimi bir düşünün Enazindan herkez model takibi yazsin ne görüyorsa yazsın bırakın karışmayın insanlara insanlara gaz vermeyi bırakın daha fazla keyif alırsınız İns bunları yazdık diye atilmayiz ama bana farketmez gene buralarda olur okuruz
Saglik olsun. Olmadi yapacak bisey yok. Biraz da kar uzulsun. Istanbul gibi guzel sehre seyahat edemedi
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, taboo1, 54 Ziyaretçi |