| |
Herkese bol karlı mutlu yıllar. Bu sistemler silsilesi geçen kışı telafi edecek gibi
Biz kar seviyoruz ama sevmeyenlerden de korkmak lazım :
![]() Herkese mutlu yıllar... Kardan Adama Yumruk Atıp Kaçtı Karaman'da, kimliği belirlenemeyen bir kişinin, esnafın yaptığı yaklaşık 2 metre boyundaki kardan adama yumruk atarak parçalaması, güvenlik kamerasına yansıdıGörüntülerde, kardan adamın kafasına yumruk atan saldırganın, 8 dakika sonra tekrar gelerek kardan adamın gövdesini parçalayıp hızla kaçması yer alıyorİş yeri sahibi Ali Gül: "Herhalde kavga edecek kimse bulamayınca kardan adama saldırmış. Kardan adamdan adam olur ama bunlardan olmaz"... http://www.milliyet.com.tr/kardan-adama-...r-3221325/
AdakaR
Ilıkçı tayfa hemen iş başına geçmiş erken mesaiye başladılar. Bırakın bu işleri arkanıza yaslanın bekleyin sistemi
(01-02-2019, 10:02 AM)snowfall Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Erteleye erteleye bi hâl olduk bence bu senenin özeti şöyle olacak (istanbul için genelde olduğu gibi) :Sevgili kardeşim bak defalarca yazdılar burası tahmin sayfası burada ileriye dönük tahmin yapılır Burası kimseyi tatmin etmek için kar yağdırılan bir forum sayfası değildir Takip eden eder etmeyen ilgilenmez o kadar. Sen bu yazıyı yazarak tahminde bulunan arkadaşların emeklerine saygısızlık ediyosun Yapma lütfen !! Sizleri biraz empati kurmaya ve emeğe saygı duymaya davet ediyorum.
(01-02-2019, 10:07 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bırakın bu işleri arkanıza yaslanın bekleyin sistemi Ahmet bey size tavsiye vermek bana düşmez ama sistem için biraz daha açıklayıcı yazmanız okuyanlar için daha anlamlı olur böyle bir yazı tam olarak ne ne kadar beklediğinizi ifade etmez, örneğin benim arkama yaslanmam için herşeyin oturması lapa lapa karın garanti olması lazım şuan böyle bir durum ''bana göre'' yok ( Dolunay hanım kızmasın ). Sizin beklentiniz farklıdır saygu duyarım.
Ironik olan siteyi takip etme nedenimiz olan ve siteye adını veren serkan bey ve emin beyin bu kaotik ortamda birkaç gündür hicbir şey yapmamaları hatta ortalarda bile olmamaları üzücü
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 4 Ziyaretçi |