| |
Beğenenler:
• adakar,
Emin bey nerelerde bayagi bir zamandir görünmüyor sanırım karlı havalar gelmeden görünmeyecek buradan selamlarr
Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğleden sonra etkili olması beklenen gök gürültülü sağanak yağışların, Marmara’nın güneydoğusu (Kocaeli, Sakarya, Bilecik) , İç Ege (Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Kütahya, Manisa ile İzmir, Aydın ve Muğla’nın iç kesimleri), İç Anadolu (Ankara, Çankırı, Konya, Yozgat, Sivas, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Kırıkkale, Karaman, Aksaray), Akdeniz (Burdur, Isparta, Osmaniye ile Antalya Mersin ve Adana’nın İç kesimleri) ve Karadeniz’in iç kesimlerinde (Bolu, Karabük, Çorum, Amasya, Tokat, Gümüşhane, Bayburt ile Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu, Trabzon ve Rize’nin İç kesimleri) yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Meydana gelebilmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı 18.06.2019 12:00-18.06.2019 19:00
Mgm den uyari ustune uyari geliyor yurdun buyuk bolumunde asiri yagislar mevcut yakinimizda ise Kocaeli merkez ve bazi ilcelerinde asiri yagis var gebzeyede bu yagislar gelecek gibi
(06-17-2019, 08:48 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey nerelerde bayagi bir zamandir görünmüyor sanırım karlı havalar gelmeden görünmeyecek buradan selamlarr Snow41 KARdeşim, ilgin ve unutmaman için teşekkürler. Bazı sıkıntılarla uğraşıyorum, hava ile ilgilenemiyorum, ama bu sizleri izlemediğim anlamına gelmesin. Birde KARDANADAM olupda, yazın tahmin yapmaya çalışmanın zorluğunu anlatmak inanın çok zor. Yazı yıllardır sevemedim. Sıcak, nem, bunaltıcı havalar bana göre değil. Rehavet çöküyor insana. Sıkıntılı bir süreç yaşıyorum, o yüzden hiçbir veriyi takip edemiyorum, ama sayfaya fırsat buldukça bakıyorum. Bayağı faalsin, tebrik ediyorum seni....
(06-18-2019, 12:57 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(06-17-2019, 08:48 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey nerelerde bayagi bir zamandir görünmüyor sanırım karlı havalar gelmeden görünmeyecek buradan selamlarr Hakkımdaki düşünceleriniz için teşekkür ederim elimden geldiğince fırsat buldukça birseyler paylaşıyorum inşallah sıkıntılarınızı yakın zamanda atlatırsınız ikinci paylaşımınız bayağı serinletici olmuş |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 6 Ziyaretçi |