Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

resim

Aynen arkadaslar dediginiz gibi trakya ve istanbul haric nerdeyse tum yurt yagisli ic bolgelerde kuvvetli yagislar devam ediyor haftasonu yagislar yurdumuzdan cekiliyor haftaya sali gibi yeni yagislar gelecek gibi

Emin bey nerelerde bayagi bir zamandir görünmüyor sanırım karlı havalar gelmeden görünmeyecek buradan selamlarr
  Beğenenler:
  • adakar, KardanadamEmin, snowserkan

(Son Düzenleme: 06-18-2019, 11:27 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Yurdun iç kesimlerinde bugünde aksiyon devam edecek ayrıcada iç ege için tehlike çanları çalıyor bugün için
resim
  Beğenenler:
  • adakar, KardanadamEmin, ThunderSnow, Xooner

resim

Gebze dikkat izmit merkezde cok kuvvetli yagis var gebzeye dogru ilerliyor yine sel tehlikesi mevcut
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, snowserkan

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğleden sonra etkili olması beklenen gök gürültülü sağanak yağışların, Marmara’nın güneydoğusu (Kocaeli, Sakarya, Bilecik) , İç Ege (Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Kütahya, Manisa ile İzmir, Aydın ve Muğla’nın iç kesimleri), İç Anadolu (Ankara, Çankırı, Konya, Yozgat, Sivas, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Kırıkkale, Karaman, Aksaray), Akdeniz (Burdur, Isparta, Osmaniye ile Antalya Mersin ve Adana’nın İç kesimleri) ve Karadeniz’in iç kesimlerinde (Bolu, Karabük, Çorum, Amasya, Tokat, Gümüşhane, Bayburt ile Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu, Trabzon ve Rize’nin İç kesimleri) yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Meydana gelebilmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı
18.06.2019 12:00-18.06.2019 19:00
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Mgm den uyari ustune uyari geliyor yurdun buyuk bolumunde asiri yagislar mevcut yakinimizda ise Kocaeli merkez ve bazi ilcelerinde asiri yagis var gebzeyede bu yagislar gelecek gibi
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, ThunderSnow

(06-17-2019, 08:48 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey nerelerde bayagi bir zamandir görünmüyor sanırım karlı havalar gelmeden görünmeyecek buradan selamlarr

Snow41 KARdeşim, ilgin ve unutmaman için teşekkürler. Bazı sıkıntılarla uğraşıyorum, hava ile ilgilenemiyorum, ama bu sizleri izlemediğim anlamına gelmesin. Birde KARDANADAM olupda, yazın tahmin yapmaya çalışmanın zorluğunu anlatmak inanın çok zor. Yazı yıllardır sevemedim. Sıcak, nem, bunaltıcı havalar bana göre değil. Rehavet çöküyor insana. Sıkıntılı bir süreç yaşıyorum, o yüzden hiçbir veriyi takip edemiyorum, ama sayfaya fırsat buldukça bakıyorum. Bayağı faalsin, tebrik ediyorum seni.... thumbsup  Görüşmek üzere herkese saygılar. thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, snow41, snowserkan, taboo, ThunderSnow, Xooner

Daha şimdiden şu modelleri öyle bir özledimki.....Bunlara bakarak, bu sıcaklarda bir nebzede olsa serinleyelim dedim.... eye   thumbsup Bye     
resim

resim

resim
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, adakar, AZOR, snow41, snowserkan, ThunderSnow, UzzMaNN

(06-18-2019, 12:57 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(06-17-2019, 08:48 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey nerelerde bayagi bir zamandir görünmüyor sanırım karlı havalar gelmeden görünmeyecek buradan selamlarr

Snow41 KARdeşim, ilgin ve unutmaman için teşekkürler. Bazı sıkıntılarla uğraşıyorum, hava ile ilgilenemiyorum, ama bu sizleri izlemediğim anlamına gelmesin. Birde KARDANADAM olupda, yazın tahmin yapmaya çalışmanın zorluğunu anlatmak inanın çok zor. Yazı yıllardır sevemedim. Sıcak, nem, bunaltıcı havalar bana göre değil. Rehavet çöküyor insana. Sıkıntılı bir süreç yaşıyorum, o yüzden hiçbir veriyi takip edemiyorum, ama sayfaya fırsat buldukça bakıyorum. Bayağı faalsin, tebrik ediyorum seni.... thumbsup  Görüşmek üzere herkese saygılar. thumbsup

Hakkımdaki düşünceleriniz için teşekkür ederim elimden geldiğince fırsat buldukça birseyler paylaşıyorum inşallah sıkıntılarınızı yakın zamanda atlatırsınız ikinci paylaşımınız bayağı serinletici olmuş
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Konuyu Okuyanlar:
6 Ziyaretçi