| |
(06-18-2019, 04:48 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(06-18-2019, 04:43 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu kış en az 1 adet eski ocak siparişimiz var.Serkancım, bu görüşüne tüm içtenliğimle katılıyorum.... Emin bey yaz mevsiminin kardan adam icin sıkıcı olmasi zor gecmesi normaldir ama sayili gun oda gecer yine eylul ekim derken kış gelecek
1 Senede Sadece tahmin konuları 1 milyon okunmayı geçti.
Üye sayımız arttığında 10 milyonlarıda göreceğiz inşallah.
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980,
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980,
(06-18-2019, 08:36 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Snow41, evet aynen dediğin gibi, Kardanadam ve yaz mevsimi birbirine son derece zıt kavramlar olduğundan bende bu durumun vehametini yaşamakdayım. Modellere bakmak bile hiç içimden gelmiyor. Modellerde bize kırmızılık değil morluk yakışıyor.....(06-18-2019, 04:48 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(06-18-2019, 04:43 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu kış en az 1 adet eski ocak siparişimiz var.Serkancım, bu görüşüne tüm içtenliğimle katılıyorum....
Serkan bey, Emin bey.
O halde mevcut durum için "Güneş Kar topluyor" diyebilir miyiz ?
Son 10 gün içinde süren yağışlar sebebiyle yıldırım ve sel afeti yüzünden ölenlerin sayısı 20 üzerine çıktı
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/trabzo...r-41248474
Marmaranın güneyi ve doğusu için tehlike çanları çalıyor sel yıldırım fırtına tehlikesi var
![]() Gebzede 1 saattir gece karanlığı ve gökgürültüleri var yagıslar Kocaeli merkez ve Kocaeli körfez üzerinden gebzeyi sıyırarak yalovaya gidiyor geçtiği yerlerde sağlam yagıs bırakıyor kütleler pespese geliyor az kuzeye kaysa veya genişlese bu yagıslardan gebzede nasibini alacak bakalım ilerleyen saatler ne gösterecek
Arkadaşlar, bugün şöyle bir modellere bakayım dedim, görüntüler uzun bir süre sıcaklara devam diyor. Tabiiki benim için olumsuz görüntüler bunlar. Uzun vadeye bakayım dedim, ancak Temmuzun ilk haftası gibi kuzeyden serin hava akışı olacak gibi duruyor. Vade uzun olduğundan olumlu yada olumsuz değişimler sözkonusu olabilir. Bu model sizi bilmem ama beni kesmiyor olsada paylaşmakda sakınca görmüyorum....
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 2 Ziyaretçi |