| |
Istanbuldan baska her yere kar yagiyor. Istanbula cok soguk kutle gelmesi lazim . Her turlu konuma acik olmasjna ragmen kar uagmiyor
. Bana kalirsa bu kis boyle bitebikir de. Istanbula sistem dayanmiyor. Alcak oldugu icin kar yagmiyor kar yagsa tutmuyor. Nasreddin hocanin gole maya calip tutmasi lafina artik girecez. Ya tutarsa..
Serkan abi Silivri piri Mehmet Paşa caddesi, 2005 sokak, no:57 ye kaç cm kar yağar?
SUDAN ADAM
Malum site bizi hiç unutamıyacak galiba....
tuna han3434 mesajlar: 12 20 dakika önce - 14:16 (bugün) ah ah
kardanadam emin le snow serkan olucaktı ki buralarda sistemin adı godzillaaa ayıboğan kar kütlesi fırtına felan ne sallarlardı özlettiler sallamalarını DD
Emin bey bizi diğer siteler artık ilgilendirmiyor, lütfen diğer siteler ile alakalı durumları burada paylaşmayalım, teşekkürler.
(01-07-2019, 03:11 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey bizi diğer siteler artık ilgilendirmiyor, lütfen diğer siteler ile alakalı durumları burada paylaşmayalım, teşekkürler. Pekala nasıl isterseniz, bizi ilgilendirmiyor tabiiki...uzun zamandır hala ve hala bizle uğraşmaları komik geldi bana hiçbirimiz yazmıyoruz oraya...ayrıca uyarın için ben teşekkür ederim...
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |

DD