| |
(01-09-2019, 05:07 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-09-2019, 04:50 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-09-2019, 04:09 PM)Yusuf Eskinazi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi kusura bakma ama sadece model paylaşıyorsun modelde ne niçin olusuyor veya neden doguluyor veya batılıyor vs vs yazsan bilmeyenlerde öğrenir. Anlayışın için teşekkürler Soner, aynen bende öyle algıladığım için tepki gösterdim, burada hepimiz biliyoruzki Serkan sıksık o bilgilendirmeleri kendi üslubuna uygun olarak, eğitici ve öğretici yöntemiyle yapmaktadır. Bana pek masumca gelmedi...
Konuyu uzatmayın lütfen arkadaşlar, Emin bey kendisi uyarıldı tekrarladığı takdirde banlanacaktır.
Kimin ne paylaştığına karışmaya mı geldi sıra
Lütfen İnsanları rahat bırakın artık.
Alıntı:tayakadin Bu tip yorumların ardındaki ana düşünceyi biliyoruz. Burada bu tip zihniyetlere yer vermiyoruz. Süresiz Bizimle değilsin.
(01-09-2019, 04:50 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-09-2019, 04:09 PM)Yusuf Eskinazi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-09-2019, 01:53 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sistemin devamı aşağıdaki gibidir....Abi kusura bakma ama sadece model paylaşıyorsun modelde ne niçin olusuyor veya neden doguluyor veya batılıyor vs vs yazsan bilmeyenlerde öğrenir. Üslup filan yapmadım abi dedim size.ismim cismim açık belli yaşımda 39 ve başka forumlarda da yazıyorum.zafer yuce serkan sezenoglu vs oldugu forumda daha aktif hatta sizi elestiren bir genc arkadasi bile uyardim.banlacak bir mesajda atmadım sadece yorumları daha açıklayıcı yaparsaniz yeni arkadaslarda bir seyler ogrenir.yanlıs anlasilma olmasin.bize comez muamelesi yapmasin.snowserkani malum sitede defalarca savundum.
(01-09-2019, 05:33 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Alıntı:tayakadin Bu tip acil müdahale kesin çözümdür, başka yerlerde bu konulardan primlenenler, buradanda nemalanma peşindeler, asla izin verilmemeli....Yaklaşım doğru olmuş.
Kusura bakmayın ama yaklaşım hoş değil arkadaş bence gayet doğru söylemiş sadece model lerin resmini atmaktansa ne çıkaracağımızda altına yorumlanırsa daha güzel olur buradaki herkes az çok model okumayı bilenlerden ibaret değil aktif süreme bakılırsa en çok takip edenlerden biriyim ama model okumaktan hiç anlamıyorum ama burada yapılan yorumlar ile takip ediyorum kardan adam Emin beyin yorumuna bakrsak bize burda yer Yok çıkarımında mı bulunalım
(01-09-2019, 05:47 PM)joeblack Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kusura bakmayın ama yaklaşım hoş değil arkadaş bence gayet doğru söylemiş sadece model lerin resmini atmaktansa ne çıkaracağımızda altına yorumlanırsa daha güzel olur buradaki herkes az çok model okumayı bilenlerden ibaret değil aktif süreme bakılırsa en çok takip edenlerden biriyim ama model okumaktan hiç anlamıyorum ama burada yapılan yorumlar ile takip ediyorum kardan adam Emin beyin yorumuna bakrsak bize burda yer Yok çıkarımında mı bulunalım Öneri sunmak başka, İğnelemek başka. Yapıcı eleştiriler yapın tabi ki. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 7 Ziyaretçi |