Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Silivri civarindaki kutle kirmiziya dondu nerdeyse.
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, snowserkan

Bayrampasa da cok kuvvetli yagis var.
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, snowserkan

Zeytinburnu. Baya şiddetli yağıyor. Yarim saattir. Hiç bir meteoroloji sitesinde. Burası hariç. Yağışla alakalı bi tahmin olmaması ilginç değil mi.
  Beğenenler:
  • ersel candan, mehmet karsever, Ömer18, snowserkan

aldığım haberlere göre zeytinburnu - güngören tarafında yağmur bayağı yardırıyormuş
  Beğenenler:
  • ersel candan, mehmet karsever, snowserkan

(07-30-2019, 10:13 AM)hakan kartepe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey 3_10 agustos armutlu icin tahmininizi bekliyorum unuttunuz beni ?

Merak etmeyin kolay kolay unutmam. Smile

Tatilinizi Sıkıntıya sokacak bir yağış vs beklemiyorum.

Sıcaklıklar 30 derece altında seyredecek. 
Tatilinizi son bir kaç gününde ise 35 derece sınırını zorlayacak. 

Yalnız neredeyse hergün saat 11:00'den itibaren akşam saatlerine kadar poyraz hakim rüzgarlar olacak.

Kumsalda etkilemez ancak 30-40 metre açıldığında karaya gelmelerde sıkıntı oluşturur buna dikkat edin.

İyi tatiller dilerim.

(07-30-2019, 03:26 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(07-30-2019, 10:13 AM)hakan kartepe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey 3_10 agustos armutlu icin tahmininizi bekliyorum unuttunuz beni ?

Merak etmeyin kolay kolay unutmam. Smile

Tatilinizi Sıkıntıya sokacak bir yağış vs beklemiyorum.

Sıcaklıklar 30 derece altında seyredecek. 
Tatilinizi son bir kaç gününde ise 35 derece sınırını zorlayacak. 

Yalnız neredeyse hergün saat 11:00'den itibaren akşam saatlerine kadar poyraz hakim rüzgarlar olacak.

Kumsalda etkilemez ancak 30-40 metre açıldığında karaya gelmelerde sıkıntı oluşturur buna dikkat edin.

İyi tatiller dilerim.

Cok cok tesekkur ederim

Bugun trakyadan kopup gelen küçük kütleler istanbulda bölgesel sağanak geçişlerine neden oldu bu kütlele Gebzeye ulaşmadı ancak ara ara kara bulutlar göğü kapladı cogunlukluk hava kapadığında serin ama güneş cıktıgında oldukça sıcak saatler oldu

Ağustos 2ci yarı biz sıcak avrupa serin tarafta kalabilir, 8 ağustostan sonra tekrar ısınabiliriz, özellike orta ve doğu anadolu

resim
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Ömer18, sahinok, snow41, snowserkan, ThunderSnow

Kurban bayramında kesin yagıs olur cunku hersene bayramın 4 gününün birinde yagıs oluyor kurban kanlarını yıkar diye eskilerden bir inanış var ama doğru ama sadece söylenti
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, ersel candan, snowserkan, ThunderSnow

resim

İşte önümüzdeki 1 hafta yagıs durumu
İstanbul ve gebzede cuma günü ve pazar pazartesi yagıs bekleniyor pazar ve pazartesi günkü yagıslar biraz daha etkili görünüyor

Konuyu Okuyanlar:
4 Ziyaretçi