| |
@kral her güncelleme farklı şeyler deneniyor .vade bu kadar uzunken ne meşaleleri yakalım ne de karamsarlığa kapılalım. en sağlıklı veriler bence pazar-pazartesi gelmeye başlar .. ama geliyor veya gelmiyor için son 72 bana göre en kuveetli veir demektir.
(12-19-2025, 11:02 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @kral her güncelleme farklı şeyler deneniyor .vade bu kadar uzunken ne meşaleleri yakalım ne de karamsarlığa kapılalım. en sağlıklı veriler bence pazar-pazartesi gelmeye başlar .. ama geliyor veya gelmiyor için son 72 bana göre en kuveetli veir demektir. her güncellemeyi farklı yorumluyoruz güzelse davula vuruyoruz kötüyse hiç yorun yapmıyoruz biz Emin Beyle sitenin pozitif tarafıyız diğer tarafı dolduran herkese de saygımız var
(12-19-2025, 11:08 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-19-2025, 11:02 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @kral her güncelleme farklı şeyler deneniyor .vade bu kadar uzunken ne meşaleleri yakalım ne de karamsarlığa kapılalım. en sağlıklı veriler bence pazar-pazartesi gelmeye başlar .. ama geliyor veya gelmiyor için son 72 bana göre en kuveetli veir demektir. Valla benim günahımı alma Kral..Ben özellikle durumlar kötüyken,havalar günlük güneşlikken asla ortalardan kaybolmam, tam tersine daha çok yorum yaparım...Dikkat ettiysen GFS nin sistemi akşam güncellemesinde Avrupa ya gönderdiğini hiçkimseden çekinmeden birebir yazdım..Fakat bir gerçek daha varki bu sistemlerin varlığına ikna oldum ve peşlerini asla bırakmam..O sistemler buraya ya gelecek, yada gelecek..Noktayı koydum..
Ne dedik? en geç gece güncellemesinde düzelir..GFS bunu hep yapıyor..6 saat önce sistemi Avrupa ya gönderen şimdiki güncellemede yine yönünü bize çevirdi.. Tecrübe en güzel yoldur.. Tecrübeye önem verin..
![]()
Arkadaşlar bu sabahki GFS güncellemesi aynen böyle ve süreç birkaç ufak fark haricinde sorunsuz devam ediyor..YILBAŞINDA KAR YAĞIŞLARI görülmeye devam edecek Sürece son noktayı pazartesi yada en geç Salı günü gibi koyarız..
BU SÜREÇTE EN İSTİKRARLI MODELİMİZ GEM' DEN YILBAŞI İÇİN MÜKEMMEL BİR GÜNCELLEME GELDİ.MARMARA ' YI RESMEN KARA GÖMÜYOR.Modellerin devamıda gelecekti fakat model bitti...Bu sistem geldiğinde bundan sonra favorim kesinlikle GEM olacak..
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, Kartutgun, Poyrazkarayel, Snowsedat, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, 62 Ziyaretçi |