| |
Bir kaç gün önce hatırlarsanız sistemi 180 saattin içine indirmemiz lazım demiştim o saatlere çok yakınız artık sistem %90bizde İstanbul kar olasılığı %40 larda bu oran dün 30 Lara kadar inmişti bu akşamki modeller bize sistemin yolunu gösterir diye tahmin ediyorum Yağışın şekli iki üç güne netleşir
En mükemmel senaryo ecmf den geldi bu arada
Sevgiler herkese.Bol aksiyonlu kazasız ,belasız bir kış dilerim.Serkan abinin bu kez totem yaptığını düşünmeden edemiyorum??Yoksa değerli yorumlarından mahrum bırakmazdı bizi eminim ki.Bu vesileyle de herkese hayırlı bol bereketli bir kış dilerim.Vira bismillahh?
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, Kartutgun, Snowsedat
GFS de bir sistem varsa, onu 50 takla attırırsada sonunda dönüp yine bize verir..Arada modellerde sistemi yok eder, verir ve yine yok, ediyorsa,hatta başka ülkelere gönderiyorsa bundan hemen o sistemin gelmeyeceği anlamı çıkarılmamalı..Dün Avrupa'ya verdiğinde burası hemen cenaze evine dönüyor.. Arkadaşlar hal böyle olduğunda hemen paniklenilmemeli..Bakın bugün yine kutupları indiriyorken akşama, yada geceye yine Avrupa ya göndermeyeceğini Kimbilir? Bu işler sabır işi..Bir sistem varsa o sistemin gelinceye kadar birçok parametreden geçerken inişler, çıkışlar normaldir..Asla ters köşe anlamına gelmez..En geç Salı gününe kadar nokta konur ve bu arada yine iniş ve çıkışlar olabilir ve normaldir.....
(12-20-2025, 04:27 PM)Alp 1903 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bütün modeller ayrı telden çalıyorlar. Bu nasıl iştir arkadaş Biz insanlar bile ayrı tellerden çalıyoruz, modeller çalmış çokmu? Merak etme dostum çok kısa bir zaman sonra hepside aynı hizaya gelmeye başlarlar..Katır kutur sesleri duyar gibiyim..
Bakın AiGFS ( Yapay zeka) ... Ülkemizi aysonunda yılbaşında ve Ocak ilk haftasında. KAR a gömüyor..
https://images.meteociel.fr/im/35/13214/animbek6.gif |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, 62 Ziyaretçi |