| |
Aynen öyle dediğin gibi arada bir wowdaki 3 5 arkadaşın hatrına ufak tefek tahminler yapıyordum burası gayet güzel nezih bir ortam.
Aramıza hoşgeldin Tarantula ( Ahmet Temel), buradaki esenlik sanırım geçmişteki WOW sıkıntılarına ilaç olacak. Umarım bu sefer hepberaber ALLAH'ın izniyle, istediğimizden ala bir KIŞ yaşayıp daha nezih bir forum ortamı oluşturacağız.....
Emin ve serkan beylerle bir arada olmak çok güzel oldu benim için rahat rahat tahminleri paylaşacağız sağolsun serkan bey bu siteyi açmakla çok iyi yaptı.
(07-31-2018, 10:49 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin ve serkan beylerle bir arada olmak çok güzel oldu benim için rahat rahat tahminleri paylaşacağız sağolsun serkan bey bu siteyi açmakla çok iyi yaptı. Evet Tarantula, sana içtenlikle katılıyorum, biz yıllarca yanlış platformlarda boşuboşuna, emekler sarfedip,kadirkıymet bilinmeden hoyratca harcandık. Çok eforlar harcadığımız, gecelerimizin gündüze karıştığı, evimizden, işimizden olduğumuz halde birtürlü mutlu olmamıza izin verilmeyip, insanlıktan nasibini almamış bizleri içlerine hazmedilemediği ve herfırsatta saldırılara maruz bırakıldığımız bir karanlıktan nihayet Serkan sayesinde şimdi bu içacıcı foruma geldik.Şimdi huzuru bulduk.
Abi burası zaten yetiyorda, ayriyettten bizim gibi gonullu olan bir sürü arkadaşlar var bir kere bunları görüp de mutlu olmamak eldemi? Açıkçası yalan konuşmaya gerek yok ben diger forumlarıda takip ediyorum.. sizi daha da çok takip ediyorum..
keza Facebook'ta ersin abiyle seni görmek bunlar çok ince ve değerli şeyler.. yarın birgün zor buluruz..sizin gibilerini..
Öncelikle düşünceleriniz için teşekkür ederim.
Parantez açalım; Sefa (zerensefa) kardeşim'in girişimleri ve katkıları çok çok fazladır. Onun teşviği ve desteği sayesinde oldu bir çok şey. Ona ayrıca teşekkür ederim. Sezer (Kar yağışı) kardeşimin de destekleri için teşekkür ederim. Hepinizin hakkı var bu oluşumda.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Zamanla çok daha iyi seviyelerde olacağız bunu beraberce yapacağız.
(07-31-2018, 11:32 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle düşünceleriniz için teşekkür ederim. Bizde sana teşekkür ederiz abi, hem böyle bir platformda bizleri buluşturduğun için hemde yıllardır biriktirdiğin bilgi birikimini bizlerle paylaştığın için, ilerleyen zamanlarda dediğin gibi daha ileri seviyelerde olacağına ve daha büyük bir platform olacağından hiç şüphem yok abi. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 7 Ziyaretçi |

keza Facebook'ta ersin abiyle seni görmek bunlar çok ince ve değerli şeyler.. yarın birgün zor buluruz..sizin gibilerini..