Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

(07-31-2018, 03:53 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: eywallah hoşbulduk epeydir sesin çıkmıyordu iyi oldu.

Daha hür ve rahat bir ortamda yapılır bu işler.
Bir tahmin yapıyorsun, bir şeyler paylaşıyorsun anında saldırılar başlıyor.

Biz kimsenin kölesi değiliz. Smile

Öyle değil mi?
  Beğenenler:
  • AZOR, ersel candan, KardanadamEmin

Aynen öyle dediğin gibi arada bir wowdaki 3 5 arkadaşın hatrına ufak tefek tahminler yapıyordum burası gayet güzel nezih bir ortam.
  Beğenenler:
  • adakar, ersel candan, KardanadamEmin, snowserkan

yeşil deniz turkadaki nikin neydi
  Beğenenler:
  • ersel candan

Aramıza hoşgeldin Tarantula ( Ahmet Temel), buradaki esenlik sanırım geçmişteki WOW sıkıntılarına ilaç olacak. Umarım bu sefer hepberaber ALLAH'ın izniyle, istediğimizden ala bir KIŞ yaşayıp daha nezih bir forum ortamı oluşturacağız..... Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • Ahmet Cgl, ersel candan, snowserkan

(07-31-2018, 04:04 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yeşil deniz turkadaki nikin neydi

Turkadaki the_fatsalı

Hava forumda yeşil,_denizdi
Wow da yeşil_deniz
  Beğenenler:
  • ersel candan

Emin ve serkan beylerle bir arada olmak çok güzel oldu benim için rahat rahat tahminleri paylaşacağız sağolsun serkan bey bu siteyi açmakla çok iyi yaptı.
  Beğenenler:
  • ersel candan, KardanadamEmin, snowserkan

(07-31-2018, 10:49 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin ve serkan beylerle bir arada olmak çok güzel oldu benim için rahat rahat tahminleri paylaşacağız sağolsun serkan bey bu siteyi açmakla çok iyi yaptı.

Evet Tarantula, sana içtenlikle katılıyorum, biz yıllarca yanlış platformlarda boşuboşuna, emekler sarfedip,kadirkıymet bilinmeden hoyratca harcandık. Çok eforlar harcadığımız, gecelerimizin gündüze karıştığı, evimizden, işimizden olduğumuz halde birtürlü mutlu olmamıza izin verilmeyip, insanlıktan nasibini almamış bizleri içlerine hazmedilemediği ve herfırsatta saldırılara maruz bırakıldığımız bir karanlıktan nihayet Serkan sayesinde şimdi bu içacıcı foruma geldik.Şimdi huzuru bulduk.
  Beğenenler:
  • Ahmet Cgl, AZOR, ersel candan, snowserkan

Abi burası zaten yetiyorda, ayriyettten bizim gibi gonullu olan bir sürü arkadaşlar var bir kere bunları görüp de mutlu olmamak eldemi? Açıkçası yalan konuşmaya gerek yok ben diger forumlarıda takip ediyorum.. sizi daha da çok takip ediyorum..  Big Grin  keza Facebook'ta ersin abiyle seni görmek bunlar çok ince ve değerli şeyler.. yarın birgün zor buluruz..sizin gibilerini..  Clap
  Beğenenler:
  • AZOR, ersel candan, KardanadamEmin, snowserkan

Öncelikle düşünceleriniz için teşekkür ederim.
Parantez açalım; Sefa (zerensefa) kardeşim'in girişimleri ve katkıları çok çok fazladır. Onun teşviği ve desteği sayesinde oldu bir çok şey. Ona ayrıca teşekkür ederim.
Sezer (Kar yağışı) kardeşimin de destekleri için teşekkür ederim.

Hepinizin hakkı var bu oluşumda.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Zamanla çok daha iyi seviyelerde olacağız bunu beraberce yapacağız.
  Beğenenler:
  • Ahmet Cgl, ersel candan, KardanadamEmin, ThunderSnow

(07-31-2018, 11:32 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle düşünceleriniz için teşekkür ederim.
Parantez açalım; Sefa (zerensefa) kardeşim'in girişimleri ve katkıları çok çok fazladır. Onun teşviği ve desteği sayesinde oldu bir çok şey. Ona ayrıca teşekkür ederim.
Sezer (Kar yağışı) kardeşimin de destekleri için teşekkür ederim.

Hepinizin hakkı var bu oluşumda.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Zamanla çok daha iyi seviyelerde olacağız bunu beraberce yapacağız.

Bizde sana teşekkür ederiz abi, hem böyle bir platformda bizleri buluşturduğun için hemde yıllardır biriktirdiğin bilgi birikimini bizlerle paylaştığın için, ilerleyen zamanlarda dediğin gibi daha ileri seviyelerde olacağına ve daha büyük bir platform olacağından hiç şüphem yok abi.
  Beğenenler:
  • Ahmet Cgl, ersel candan, KardanadamEmin, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
7 Ziyaretçi